Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Menics, dragutza....urata faza...cu prietenii...
Din pacate asa e mentalitatea romanului....
Oricum, sunt de acord cu tine ca tre' sa schimbi foaia...
Nu lasa sa treaca timpul prea mult...
Daca tu vrei legalizarea relatiei si intrarea in randul celor casatoriti, nu o fa pe sfioasa...nu are nici un rost..
Mai mult decat atat, cu timpul relatia va fi afectata si crede-ma (din experienta) ca se va ajunge la replici de genul.."doar nu's nevasta-ta" fa-ti singul...X sau Y...
Sau invers...daoar nu esti nevasta-mea sa-mi spui cand sa ies cu prietenii sau ce culoare de frigider sa iau in casa....
In concluzie...este un proverb..care-mi scapa acum..si sper ca fetele ma vor ajuta.....ceva cu......boala lunga....nu stiu ce....
Deci, pe cai...si sa nu-i fie rusine de prieteni ca si-a gasit iubirea si ca este fericit....asta e Macioism gretzos..
hai ca sunt fumee la rosu...

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mayan, data nasterii e cea cand ai iesit de la mamica ta din burtica (cand ai vazut lumina zilei). Existi pe lumea asta din 29 iunie 19...
Sau vrei sa pari mai tinerica cu 2-3 zile, fluturandu-ne "ceferticatul" de nastere ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor, azi ce mai mancam? soricica lipseste de la apel, mayan e tare harnicuta, galli, tu ce bai bucataresti bun azi???
eu acum sunt la ora de fructe: capsunele.

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Mona, parca e "Boala lunga, saracia omului".
Poate ne ajuta si Libra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Mona, in primul rand copiii sunt cu vederea mai ingusta....
dar, mie nu mi se pare drept, nu avem voie sa judecam viata nimanui, cu atat mai a parintelui! fiecare e liber sa o traiasca asa cum vrea! Gresesc cumva?iar, pe de alta parte, daca nu era el, parintele lor, ei nu existau, cu atat mai putin dreptul la aceasta discutie! manu, scuze, sper sa nu te supar, dar nu-s de acord cu pct lor de vedere!!!
mayanule, trecut, gata!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

fetelor, in fct de opiniile voastre, trecem data corecta a zilei de nastere la mayan!!!!

Mergi la inceput

Da, chiar, nimeni nu mai gateste azi? O sarmaluta, un ardeias, o prajiturica ...

Mayan, ai primit raspuns de la Baking Man?

Mergi la inceput

fetelor, soricica noastra era tare ,tareeee bolnavioara aseara. o pupam sa ii treaca rpd!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Am tot citit si rascitit , am tot zis ca poate arunc si eu vre-o vorba ..da stiti cum e ..pana nu te " cunosti" nitel cu omu ' , pana nu vede si el cine esti si ce iti poate pielea e bine sa taci din tasta.De mine era vorba.
Acu chit ca imi iau una in barba sau pe cocoasa dar nu poci sa ma abtiu si ca atare imi dau cu parerea din dotare :
-Menics draga mea , din cate am citit nu esti o pustana de 15 ani care ii face primul venit capul varza.
Am inteles ca ai o varsta , la care chiar daca esti si mi se pare normal si firesc sa fii , ca doara asta-i rostul vietii ...sa fie si el la fel.
Adica , daca tie la 35 de ani ( atata am inteles ca ai , daca am pus mai mult te rog sa ma ierti) nu iti e jena sa te arati in public cu sacosa de sentimente ..da care e faza cu domnul ?
Oricum daca are baiat de insurat , inteleg ca nu e chiar la varsta copilariei.Deci poate alege intre preteni si ce vrea el de la viata , alaturi de femeia pe care pretinde ca o iubeste.
Bine , eu n-am inteles dece la nunta fiului lui tu stai acasa si nu mergi cu el.Relatia voastra nu e una libera , adica el inca mai este casatorit cu sotia lui?
Nu trebuie sa raspunzi daca nu vrei , bagi doar un emoticon gen:" iti iau gatul daca mai pui intrebari de-astea stupide Mayan " si am pricipit.
For the rest

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

fetelor, in fct de opiniile voastre, trecem data corecta a zilei de nastere la mayan!!!!

Daca ne face tort si prajituri (si ni le si trimite!) o sarbatorim de pe 29 iunie pana pe 1 iulie!

Mergi la inceput