Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Deja am primit pe SMS ample declaratii de dragoste si de...o sa fie bine si impreuna vom reusi....
Hai ca n-o sa-mi sparga "curu" tare la injectii...ce spuneti?

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lia2009, uite, am gasit si eu ceva:

Ce trebuie sa manance zilnic femeile gravide

Dieta zilnica a gravidei trebuie sa fie una echilibrata si variata care sa includa alimente precum:

• Carbohidrati complecsi, paine din faina integrala, orez brun, paste, cereale integrale fara adaos de zahar, cartofi
• Fructe si legume cat mai multe - pana la 5 portii pe zi
• Foarte multe lactate, iaurt, branza - de preferat pe baza de lapte pasteurizat
• Foarte putin zahar si derivate
• Foarte multe lichide - circa 8 pahare pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Menics, sper ca nu i-ai aratat lipsa ta de chef printr-o grimasa pe fatzuca ta dulce si zambitoare?!

a nu draga, printe pupaturi, i-am spus ca vreau acasa ca sunt obosita, si vreau sa ma fac si eu comoda...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Vezi, ma, Moni, au si ei accese de "furie", ca femeile la PMS, dar isi revin, se pare, mai repede ca noi.
Sa ai o zi foarte frumoasa si tandra!

Mergi la inceput

Mayan, ai primit vre-un raspuns la mail???

Sa va zic apropos ce cereri cum a fost la mine: dupa ce m-a batut la cap 2 ani de zile, ca ar trebui sa ne casatorim, iar eu nu si nu ca nu vreau complicatii, pana la urma ne e bine si asa... anul trecut in concediu , nu stiam de ce a plecat cu atatia bani dupa el ( nu este adeptul cardului)el vroia sa-mi ia inel de logodna...ma rog l-am mai ponderat spunandu-i ca pt mine este suficient cuvantul, ca daca ne iubim o facem si fara inel, care dupa mintea mea, logodna duce la casatorie automat, nu stiu asa ma gandeam , ma simteam oarecum presata... cand am inceput sa ne gandim la a avea un copil, vazand ca este atat de implicat, ca facae analize, tratament... mi-am spus ca este momentul sa accept inelul de logodna, si sa aparem oficial in lume... ca deh, vrem si un copil... nu eram insarcinata atunci...
am asteptat si cand contextul a permis am strecurat eu : ca viitoare sotie... a lasat sa treaca discutia mai departe iar la cateva zile ma intreba ce masura am la deget ( nu stiu ) si iata si inelul... am plecat in asa numita de noi luna de miere la sinaia , iar in perioada aia am ramas insarcinata... ca la doua luni sa-mi spuna ca ii este cam jena ca la varsta lui va fi tatic, ca baietii i-au atras atentia ca se face de ras.., ca ei nu mai calca pe la el, ca daca apare un copil va fi alta familie iar ei ce statut vor avea...
si uite asa, din al noualea cer am tras o tranta de ma doare si acum...
asadar , dragele mele poate ma intelegeti si pe mine ca s-ar putea ca rabdarea mea, si intelegerea sa fi ajuns la limita, si poate de asta am anumite reactii nepotrivite, dar dupa ce ajungi sa anunti ca ne vom casatori , ca vom avea un copil, sa se lase linistea, si sa se ascunda in spatele pregatirilor de nunta, mie imi pune multe semne de intrebare...

dar de saptamana viitoare , foaia se va schimba, imi dati sau nu dreptate, dar cred ca ar trebui sa vad modificari esentiale de comportament ca sa pot crede in : " sa treaca nunta si ne vedem de viata noastra "..

off ca m-am descarcat...

ma iertati ca am facut o placinta aici... poate are si perle...

Manu

Mergi la inceput

De asta suntem aici, sa te ascultam, draga noastra si ... sa ne dam cu parerea .
Sper din toata inima ca rabdarea ta sa fie rasplatita asa cum doresti tu. Oricum, sa ne chemi si pe noi la nunta!

P.S. Din ce debitam noi pe-aici, tu selecteaza ce-ti convine mai bine si ce crezi ca ti se potriveste. Tu cunosti cel mai bine detaliile.

Mergi la inceput

Citat:

De asta suntem aici, sa te ascultam, draga noastra si ... sa ne dam cu parerea .
Sper din toata inima ca rabdarea ta sa fie rasplatita asa cum doresti tu. Oricum, sa ne chemi si pe noi la nunta!

P.S. Din ce debitam noi pe-aici, tu selecteaza ce-ti convine mai bine si ce crezi ca ti se potriveste. Tu cunosti cel mai bine detaliile.

Manu

Mergi la inceput

Si apoi, Menics, e de la sine inteles ca nu putea avea 2 nunti intr-o zi. Cu siguranta se va mai linisti dupa nunta baiatului. Ia-l cu binisoru'.

Mergi la inceput

Citat:

Si apoi, Menics, e de la sine inteles ca nu putea avea 2 nunti intr-o zi. Cu siguranta se va mai linisti dupa nunta baiatului. Ia-l cu binisoru'.

da

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata si eu dupa mirosul cald si ametitor al .N-am primit inca nici un raspuns , da nici nu ma mir ..la cate poze am trimis cred ca nici n-a avut timp bietul om sa se uite.
Azi mi-am controlat kilele de posta , nu sunt multe ..vre-o 50 , de calcat am si de spalat si , pe seara la zbantuiala ...
Va pup pe toate , ma duc sa-mi fac si eu o cafeluta sa ma trezesc de-a binelea , caci acu sunt inca pe suc de portocale.
Vin imediat sa nu fugiti.
By the way ..sa ma lumineze si pe mine careva ca eu sunt mai ..pe mine mama m-a nascut pe 29 iunie ...asa..da din cauza ca la nastere am avut 850 gr .doctorul a zis ca nu-mi da hartia aia cu care sa mearga tatal meu la nenea de la primarie sa ma declare pana nu fac un kil .
S-a dus taicamiu la primarie , a anuntat ca uite domnle , fimea s-a nascut prematur si pana nu face un kg doctorul nu poate confirma nasterea .Cum facem?
Pai uite cum facem a zis nenea ala : io am predat registrele cu nasterile , mortii si ce-o mai fi pe luna asta ( cred ca era deja 30 in ziua aia) si noi iti tinem loc in registrul nou care incepe cu 1 iulie.Daca traieste copilul , il trecem pe 1 iulie ..daca nu , ne pare sincer rau.
Dupa cate am inteles nici acasa la Bucuresti n-au putut veni cu mine decat dupa 2 saptamani cand am facut 1 kil si ceva.
De abia atunci a putut doctorul sa-si dea acordul.Deci in acte sunt trecuta 1 iulie...
Acum normal eu cand trebuie sa ma consider nascuta? Dupa mintea mea cred ca pe 29 iunie cu desi ca multa lume spune ca data din acte e cea reala.

Mergi la inceput