Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 20
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana Mona, in primul rand copiii sunt cu vederea mai ingusta.... dar, mie nu mi se pare drept, nu avem voie sa judecam viata nimanui, cu atat mai a parintelui! fiecare e liber sa o traiasca asa cum vrea! Gresesc cumva?iar, pe de alta parte, daca nu era el, parintele lor, ei nu existau, cu atat mai putin dreptul la aceasta discutie! manu, scuze, sper sa nu te supar, dar nu-s de acord cu pct lor de vedere!!! mayanule, trecut, gata!! ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
da galli nici eu, dar daca el s-a lasat influentat de ei, eu ce sa fac?? va zic acum ca eu mi-am dat mie termen pana in toamna, si daca treaba nu se redreseaza, eu pun capat relatiei cu parere de rau, dar eu nu renunt la gandul de a fi mama pt ca niste copii ( barbati pana la urma ca au familiile lor) egoisti in frunte tatal, nu vor acest lucru... renunt la ei, si-mi vad de viata mea...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
galliciana spune:
mayanule, esti tare de tot!![]()
manu, sper sa nu te superi, cam la fel am gandit si eu....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Da, chiar, nimeni nu mai gateste azi? O sarmaluta, un ardeias, o prajiturica ... Mayan, ai primit raspuns de la Baking Man? |
Inca nu , da nu disper ...poate nu o putea sa se decida omul ...
galliciana spune:
manu, vreau sa iti spun, ca, in primul rand imi place spiritul de aici; e f important sa ne sustinem una pe cealalta, si vreau sa mai spun iar, cu lacrimi in ochi, ca, daca as putea, v-as strange pe toate ODATA in brate, pt faptul ca sunteti FEMEI ADEVARATE!!!!!
Manu, mie mi-ar place sa iei sfaturile ca venind de la surorile tale!!!! Eu, sincer, ti le dau ca una trecuta prin asemenea probleme!! si as vrea sa nu mai trec a 2 oara prin ele!!!!
Crede-ma, pt fiecare exista cineva pe lume, jumatatea noastra, a fiecaruia, care se potriveste la FIX!!! deci, nu e cazul de a dispera, ci de a aduce lucrurile pe fagas normal, daca se poate - 1 faza!!!! te strang tare in brate, si sa nu te supere vorbele noastre deloc!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
blue_flower spune:
Doamne, fetelor, dar voi scrieti, nu gluma, stau de juma de ora si tot citesc.
Nici nu stiu cui sa raspund si ce sa comentez, ca aveti o gura!!!! Toate. De aia va iubesc io!!!!
M-ati innebunit cu torturile, Mayan, fata mea, o sa ma apuc sa fac torturi. Pana mea, n-am facut ever, dar e momentul, nu? In uichend am facut tarta, deja cred ca v-am impartasit experienta, am facut-o impreuna cu consortul din dotare, ca noi asa facem, impreuna totul. In speta la bucatarie!!! :)
Urmeaza sa iau blat de tort, nu cred ca ma bag sa plamadesc io unul, ca imi prind urechile. 
Lia2009, bine ai venit, draga de tine, fetele astea guralive nici nu te-au bagat in seama. Eu sunt insarcinata in 3 saptamani si cu voia lui Dumnezeu o sa duc sarcina mai departe. Eu nu am nici o pofta de mancare, chiar nu imi vine sa mananc. Nu simt niente, doar ma doare nitel burtica. Sad cu pantalonii desfacuti la biuro! Acasa intinsa in patut....traiasca sotiorul care ma ajuta cu toate.
Va pup, scriu mai incolo mai multe, acu cica am niste treaba la servici.
menics spune:
mayan draga, nu ma supar, si intr-adevar am 35 de ani.
in alta ordine de idei... el este divortat din februarie dupa ce 13, 14 ani au stat despartiti, separati fiecare cu cate un baiat.
nunta de sambata este a baiatului care a stat la mama, si care a tot tras nadejde ca ei se vor impaca... s-a linistit cand a auzit de divort, dar l-a rugat sa-l lase sa plece de la el ( tatal) de acasa cu nunta...fosta, a facut tamtam la divort ca ne-a vazut impreuna si ca de asta ii arde lui de insuratoare cand ar trebui sa se ocupe de baieti...bla bla ca vin neamurile si majoritatea nu stiu ca eii au divortat, stiu toti situatia de dinainte, ca sunt despartiti...si atunci eu simtita, am zis : uite fa nunta, fara valuri, ca sa nu va puneti in situatii penibile , si mai ales sa nu le stricati copiilor bucuria.. oricum trebuie sa fiti impreuna pt copii vostri, sa cooperati...
si uite asa se face ca eu nu particip pt ca nu sunt oficiala... dati-mi una daca bat campii
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
Mona40 spune:
Fete,
Ma bucur ca putem discuta deschis...asta e f important, caci fie vorba intre noi, uneori nici cu alesul inimii, nu o facem...
Incep cu inceputul...
Mayanule, mia mama este in aceeasi situatie...s-a nascut pe 21 mai si e trecuta in acte pe 25 mai...ca a mers carutza mai incet pana la consiliu....
Concluzie...in fiecare an...de cand tin eu minte...o felicitam din 21 mai pana in 25 mai inclusiv...si de sarbatorit, sarbatoreste si in 21 si in 25, fiindca unii tin minte asa, si vin pe 21 iar altii vin pe 25...
deci treci la torturi si instaueaza saptamana bucuriei si a distractiei....
Manu, cu tine...cam asa...eu nu intelesesem de la inceput ca e vorba de copii, ci de prieteni...da' vad acum ca ai o varsta si deci, vin si mai si ....
Pune mana si i-a hotarari cat mai concrete in legatura cu viitorul vostru...Da-ti un termen limita, si daca nu...cauta-ti norocul in alta parte...
Nu pari a fi muma padurii...si chiar cred ca esti suficient de desteapta (desi nu fff bucatareasa) si o sa te mai placa el un....
Serios....daca el are sacii in caruta, atunic ce ...tu nu contezi?
Ce inseamna asta sa-i fie rusine sa aiba copii? Ce ? O sa-i iubeasca mai putin fiindca o sa se simta vinovat fata de primiii?
Decizia de a face copii apartine parintilor si deriva din dragostea care si-o poarta unul altuia si nu este o decizie a copiilor....
Imi pare rau, dar mai bine sa te ranesc eu acum decat el mai tarziu...
Domn' derector cu familie la activ , chiar daca divortat...si cu "metresa" tanara...o fi multumit si implinit...da tu NU....
Te rog din suflet sa fii egoista si sa te gandesti numai la tine....
Dupa ce vei primi, onoarea si respectul necesare...gandeste-te la cum sa darui...
Din pacate vorbesc din experienta amara....
pup
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
MayanMistica spune:
Haideti sa va povestesc cum a fost la mine cu M.
M e 
zburator.
Ma vad cu M in Romanika , septembrie 2004.Toate bune si frumoase , 4 zile de vis , rasfat total , imaginatii ..fantezii ..

Stiam ca e insurat , da ce imi pasa mie?!Daca lui nu ii pasa ca o inseala , eu dece mi-as fi facut procese de constiinta?
Buunnn...trece si asta ..la inceputul lui ianuarie 2005 cunosc un englez pe un site matrimonial.Eu eram indragostita de M pana peste cap , dar stiind ca omul e cu veriga pe deget , am zis ca n-am multe sanse .Si asa a fost...
Vine englezul in Romania la sfarsitul lui ianuarie ..dragoste mare pe capul lui ...ma cere si de nevasta , io in loc sa zic da , am zis : cand?
Bineinteles ca am acceptat , in ideea ca daca M nu isi schimba pctul de vedere macar raman cu englezul .Pleaca asta fericit acasa in Anglia lui , io raman singura .Intre timp ii zic lu M de englez , ca m-a cerut , bla bla bla ..si M ma intreaba : vrei sa ne mai vedem inca o data?
Da , zic eu ..in ideea ca poate cine stie s-o suci , iar eu la o adica ii trimiteam mail aluia ca m-am razgandit si ca imi pare rau .Nu s-a sucit fetelor , a venit in februarie ..a stat 4 zile si ne-am luat cu adio.
Mi se rupea sufletul , da nici asa nu-mi convenea : el cu nevasta , sarbatorile cu ea , vacantele , zile de nastere si ce-o mai fi ...iar cu mine doar cand avea timp si chef.
In fine , m-am maritat cu englezul si dusa am fost in Anglia.In Anglia , dezastru total ...englezul ce sa zic ? cam puturosel.
Scandal sa se duca la munca , sa se rada , sa se tunda , sa arate a om.
Mai stateam si cu masa , o sora , amantul aleia si doi plozi la 30 de ani fiecare.
Dupa cateva luni i-am trimis mail lui M: vino si ia-ma daca vrei si poti.
Ei , n-a venit normal ..adica n-a fost in stare sa ia o hotarare cat am fost libera si lua acum cand raul era deja facut?
Inca 3 ani am dus-o cu mailurile , telefoane , promisiuni ca se desparte ..ca si-a dat seama ce greseala a facut in 2005 cand m-a lasat sa ma marit.Ca eu sunt femeia cu care vrea sa stea toata viata ...dar , al dreacu dar...nu stie cum sa faca acolo.
De fiecare data intervenea cate ceva : ba pleca in concediu , ba pleca cu barca lu tata socru , ba era Cosanzeana bolnava si constiinta lui de om serios nu-l lasa sa o paraseasca in momentele alea...Am inghitit o data , de doua ori ..pe urma am trecut la presiuni .N-a mers..
In nov 2007 ma intreaba inainte cu cateva zile sa plec in Romania : la intoarcere vrei sa stai cu mine la Paris 3 zile?
Daaaaaa , normal ca vreau .Si atunci s-a decis soarta noastra.Ne-am vazut in aeroport , dupa 2 ani si 9 luni ..tremuram amandoi de emotie 

.
Cand am plecat inapoi in UK , am stiut ca s-a hotarat ..da nu stia cand ![]()
![]()
In decembrie i-am zis clar si raspicat la telefon: ai termen data de 27 dec.Sa nu zici ca sunt a dracu si iti stric craciunul .Da pe 27 vreau sa aud ca esti liber.Daca nu aud asta , ai sa auzi tu altceva.
Ce anume ? ma intreaba el
-Un du-te naibii si lasa-ma in pace.Nu vreau sa fiu a 5 a roata la caruta , vreau sa ies in lume cu tine fara sa ne ferim ca ne vede x sau y ..Nu esti in stare , foarte bine ...inseamna ca iti place unde esti , iti place in culcusul ala putred si confortabil.Si in ochii mei esti un las.Scurt!
Fetelor , ce sa zic ..pe 26 seara intra pe mess si zice : am hotarat , maine ii spun.Foarte bine , atunci ramane sa vorbim maine seara sa imi spui cum s-a soldat pana la urma.
Pe 27 i-a spus , pe 29, 30 si 31 a dormit la ai lui ...iar incepand cu 1 ianuarie 2008 si-a cautat apartament cu chirie.Imi trimitea ofertele de inchiriere pe mail , sa alegem amandoi ..
Ma duc la pipi si vin sa termin povestea ...

guzelnico spune:
Floricico, acum ai inteles de ce tb sa facem lista cu luarile de cuvant la "marea intalnire" sau sa ne intalnim intr-o padure?