Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 16
lia_2009 spune:
Stiu ca nu e bine sa te vopsesti mai ales in primele luni e foarte toxica vopseaua. Mai stai asa pana prin trim 2 macar.
[/quote]
ancamac spune:
Mayan - depinde de el. Tu stii pana unde poti sa ajungi!
Dar poate ca-i mai bine sa-i faci cererile prinvindu-l in ochi! In timp ce faceti dragoste, cand ajunge aproape de punctul culminant, tu te opresti si incepi cu cererile! Are 2 posibilitati: sa raspunda afirmativ sau sa fuga in baie si sa termine treaba singur![]()
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Deocamdata, nu. Pe urma, vezi tu. |
Translate please ..
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamac Mayan - depinde de el. Tu stii pana unde poti sa ajungi! Dar poate ca-i mai bine sa-i faci cererile prinvindu-l in ochi! In timp ce faceti dragoste, cand ajunge aproape de punctul culminant, tu te opresti si incepi cu cererile! Are 2 posibilitati: sa raspunda afirmativ sau sa fuga in baie si sa termine treaba singur |
Ancuticooooooo, esti nebuna rau!

Cred ca raspunsul tau e pe placul lui Mayan. O cred in stare!
lia_2009 spune:
Stiti ce sa mananc in primele sapt de sarcina ca sa nu pun aiurea pe mine? eu as manca orice nu-mi face nimic rau nu am greturi sau alte pofte. sunt in 5 sapt de sarcina.
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MayanMistica
Translate please .. |
Trebuia sa-i cer altceva?
- Deocamdata, nu.
Translation:
Cadoul pe care il ceri tu este unul de suflet si unul foarte special. Daca la asta visezi, iti doresc din toata inima sa-l primesti si sa ai o viata fericita alaturi de alesul inimii tale. Pe langa acest dar, orice cadou material, oricat de scump, devine neinsemnat.
- Pe urma, vezi tu.
Translation:
Dupa ce obtii cadoul sus-mentionat, la urmatoarele aniversari, poti cere ce doresti tu, vor fi insa obiecte de mai mare/ mica valoare, dupa inspiratia ta de moment.
Is it clear now?