Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 15
MayanMistica spune:
Al meu ma tot piseaza la creier ca ce vreau de ziua mea...Stiu ca vrei un copil , da altceva ce mai vrei?
MayanMistica spune:
Las ' ca atunci cand ma mai intreaba ii zic: sa ma ceri de nevasta si sa-mi promiti ca vei fi numai al meu.
Daca o da in coment ii zic: m-ai intrebat , ti-am raspuns ...Eu asta imi doresc, ca nu-ti poti permite tu un asemenea cadou ...asta nu e problema mea.![]()
simonia spune:
felicitari blue,

scuza-ma lyly, a fost o perioada mai lunga in care nu am mai intrat pe forum si am ramas in urma. 
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Mancati-as , pai si io ce fac cat e al meu plecat cu pluta la Helsinky? Sa scot bateriile de la vibrator sau sa-l arunc direct pe geam? Ce ma fac , maiculita 3 zile? ![]() ![]() ![]() |
Te ocupi de ... "posta"!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Mayanule, Numai sa nu uiti sa-l ungi cu ciocolata.."vibra.." Vin si eu.... Cine se mai inscrie pe lista? )![]() ![]() ![]() Mona :) 3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4 Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9% |
As veni si io dar nu ma lasa turculetu'. Bea ceai de roscove si ... ce sa va zic ... ma dor salele si am febra musculara...
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ancamac Mayan - nu-ti face sange rau! Cu cat ii vezi mai putin, cu atat isi baga mai putin nasul in treburile tale! Asa ca bucura-te! |
Da, da, devin mai curiosi, chiar daca bine-intentionati.
MayanMistica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Cui? |
Lu al meu.I-am zis ca asta e cadoul de mi-l doresc : sa ma ceara de nevasta si sa fie al meu pe vecie.
lia_2009 spune:
Si eu sunt o viitoare mamica sunt nascuta pe 03 dec 1974 si sunt in 5 sapt de sarcina. Am facut laparo si luna urmatoare am ramas insarcinata. Acum as manca orice trebuie sa ma abtin sa nu pun aiurea pe mine. Fara varsaturi sau pofte de tot felul. Ce ziceti cu pofta de mancare? ce sa mananc ca sa nu pun pe mine?

)