Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Offf, Menics, la ce cazne ne supui! Si noua deloc nu ne place sa dam sfaturi!

1. Ok, daca vrei si tu sa va vedeti si mergi la el, cumpara flori. Dar el ce a spus cu privire la florile pt curte? I-a suras ideea?
2. Cand te duci (daca te duci), lasa-l pe el sa fie 'buricul' discutiei. Intreaba-l cum merg pregatirile, cu ce il poti si tu ajuta, ce mai are de facut ...
3. ZAMBESTE-I!

P.S. Cine a dat telefonul prin care D ti-a spus ca vrea sa va vedeti? Raspunde repede! Doar asa te prindem cu minciunica!

de ieri m-a intrebat cum sa facem vine el la mine sau merg eu la el... si i-am spus ca mai bine o lasam pe azi, ca am ceva de tradus.... dupa care i-am spus ca" stiu ca ai o saptamana grea , asa ca inteleg daca ne vedem mai rar saptamana asta" ei ce ziceti???

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Suntem mandre de tine!
Parca te si vad cand te-a sunat: repede, ai deschis computerul, nu nimereai sa tastezi "desprecpii", backspace, "desprecopii", "stii, mai bine ne vedem maine"- i-ai spus ca sa tragi de timp, nici nu te-ai mai logat, "am ceva de tradus"- ai adaugat, ai intrat direct la discutiile cu "hoascele" de pe forum, maaaa, cum mi-au spus nebunele-alea sa-i zic, aha, da, am gasit "stiu ca ai saptamana grea ...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

off trebuie sa plec spre sala, galli de ce numai inainte de ovulatie?? nu e indicat dupa???

vad eu ce fac,ce discutam, oricum mi-a trecut furia pe el, si apoi mai sunt doar cateva zile... dupa e important sa vad ce se intampla...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

off trebuie sa plec spre sala, galli de ce numai inainte de ovulatie?? nu e indicat dupa???

vad eu ce fac,ce discutam, oricum mi-a trecut furia pe el, si apoi mai sunt doar cateva zile... dupa e important sa vad ce se intampla...

Manu

In caz ca s-a prins ceva, sa nu zdruncini embrionu'. Dar Galli a lipsit, nu stie ca ti-ai facut test. Hai, du-te la sala, ca ii explic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va pe toate si va multumesc pentru tot!
am fugit... la aerobic....

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

manixule, parca te vad.......... ai grija ce faci!!
eu am un ochean fermecat, si....
daca ai merge numai pe banda, hai sa zicem.... dar, tu faci si alte eforturi, corect? nu ma pacalesti tu!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetuci,
Intru pe fuga...
Va iubi pe toate....
Tocmai am verificat cu bossul meu....
cred ca zbor pe 15 iulie spre romanica...
Zilele astea am sa fac rezervarea si atunci va anunt...
Imi era frica sa nu faca nasoale...ca eu vreau o luna...plina...de vacanta...desi am dreptul la doar vreo 15 zile lucratoare...
Deh, zice el, bossul ca are office "menagera" de talie europeana...
Iaca , ca Europa, are o luna de vacanta vara....
Gali, sunteti superbe si tu si surioara....si pozele cu parintii si casutza aceea din fundal....super...
Menics, fata babii, incet incet , te deprinzi si tu cu arta ...iubitului....mi-e dor, ce scump esti, sarmanule, frumosule , printule,......
Cu florile cred ca sunt de bun augur in orice imprejurare...
Scuze ca nu am citit tot...
Pupici....tuturor...
Am si eu un pic de fericire macar pe tema concediului...
Faza mai dura e ca eu voi fi o luna si al meu doar vreo 2 sapt...
deci ma pot destrabala cu voi....
Eu vreau sa ajung si putin in europa...nu conteaza unde...cu masina (lui frate-meu) si cu cortul...
Sunt nebuna?...
Am vise mari...desi nicaieri nu e mai bine decat la mama acasa.
Pupic...sunt asa excitata
Mayan, baga un tort

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
In caz ca s-a prins ceva, sa nu zdruncini embrionu'. Dar Galli a lipsit, nu stie ca ti-ai facut test. Hai, du-te la sala, ca ii explic eu.

Mancati-as , pai si io ce fac cat e al meu plecat cu pluta la Helsinky? Sa scot bateriile de la vibrator sau sa-l arunc direct pe geam?
Ce ma fac , maiculita 3 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayanule,
Numai sa nu uiti sa-l ungi cu ciocolata.."vibra.."
Vin si eu....
Cine se mai inscrie pe lista?(primim numai Doamne serioase, vaccinate impotriva moleselii)

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Luna asta o sa tortaresc de o sa-mi iasa ocheanele ca le melc.
Sambata am tortanul pentru prietena mea , cea cu baiatul de 16 ani iar ptr. petrecerea familiei regale am aprimit aprobarea sa fac tort ..., s-a semnat ieri petitia cu raspuns afirmativ.
Da , ai voie sa faci tort daca vrei ...asa imi venea sa ii crap capu'..., dupa ce ca voi sta o groaza sa le fac cap coada ..auzi parca imi facea un favor ca ma lasa sa fac tort pentru familia lu dracu.
Parca era ziua lu mama , nu intalnirea lor.
Ia ca daca ma supar nu le mai fac nimic.Uite asa!
Pentru ziua mea , of course ca fac tort ptr la scoala , si la unul din cluburi.
Ieri le-am zis la ai lui ca va fi ziua mea si daca vor sa vina ii invit la o felie de tort.
Vaiiii nici nu aveti idee cum se cautau scuze ca sunt tare ocupati.Mai bine , zic ...imi ramane mie tot tortul
N-o zice M vreodata : pai e ziua lu muica , lu taica ...da da , si-a mea a fost si vad ca mata si tactu au dat din colt in colt.
Chiar am sa-l intreb: daca era ziua lu Cosanzeana cred ca pleca mata su tactu de acasa cu 2 zile inainte sa fie siguri ca ajung la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Mayan - nu-ti face sange rau! Cu cat ii vezi mai putin, cu atat isi baga mai putin nasul in treburile tale! Asa ca bucura-te!

Mergi la inceput