Idee geniala a unor edili locali
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
Ai vazut Cinezee?
Nu le ajungea cladirea cinematografului au mai facut si prelungirea aceea sinistra "de nunta in curte la cort".
Pe cat de frumos este amenajat si intretinut restul parcului, pe atat de hidoasa si simptomatica pt. vremurile pe care le traim, mi se pare uratenia.
Cine a dat aprobare sa se extinda barul in parc?
Macar un chiosc cu sucuri si inghetata sa se fi facut, ca se pot scoate bani si asa.
Sa vedeti ce necajita era o mama cu 2 copii de varste diferite cand cel mai mare dorea sa se duca sa-si cumpere o inghetata;nu stia cum sa se imparta.
Cinezee spune:
zau daca am habar cine pana mea da asemenea aprobari cum e si in cazul parcului Circului , un lac asa frumos un parc superbb si ei vor sa faca mastodontul ala
Nica , daca tot esti prin zona poate ne vedem si noi intr-o dupa masa chiar daca eu nu am bebe inca
mianna spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui b.nica
Care este problema Mianna? Ca sa ajung la parc este o aventura pe trotuare ocupate de masini,ca sa ma duc cu masina intr-un parc cu astfel de dotari ma apuca seara in coloanele de masini,cum in parcul Floreasca sunt 2 locuri de joaca amenajate nu vad de sa nu amenajeze unul de fitness? Aici vin multi copii de diferite varste. Dar hai sa fim generosi cu barul care functioneaza in locul cinematografului!Nu exagerez dar cred ca ocupa cam 1/4 din tot parcul. Pt. un membru DC mai nou pe aici, mi se pare ca te-ai straduit inutil sa dai un astfel de raspuns nepoliticos. |
pai problema, daca e necesara una, e ca ai fi putut inlocui Bucurestiul din primul citat cu "parcul Floreasca", desi probabil nici asta nu te-ar multumi prea mult :)
daca ne uitam la data inregistrarii, nu stiu zau care dintre noi e mai noua nu ca i-as vedea relevanta, viata mea a inceput inaite de dc. a ta nu? efortul a fost minim, da' apreciez grija
"it's nice to be important, but it's more important to be nice"