Idee geniala a unor edili locali

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cele din Moghioros arata jalnic si sunt de-a dreptul periculoase pentru copii.
In principiu este o idee buna, in practica insa...nici pe departe.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Chiar in sectorul 1 o fi asa ceva ?

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu nu am vazut aparatele din parcurile capitalei pe care voi le-ati mentionat,dar, pot sa spun ca cele vazute de mine la Pitesti erau functionale si erau toate ocupate.
Ideea de a face locuri de joaca/exercitiu fizic pe varste mi se pare f. buna.
Cand merg in parc vad ca sunt probleme atunci cand se amesteca la leagane,copii de varste diferite;se simte ca cei putin mai mari si-ar dori ceva mai potrivit pt. ei si ca leaganul fortat la maxim nu le este de ajuns,fara sa mai pomenesc de groaza parintilor cu copii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

Chiar in sectorul 1 o fi asa ceva ?

Sunt in parculetul mic din cartierul Baneasa, pe Elena Vacarescu. Cred ca sunt vreo 3 saptamani de cand sunt montate.
Si in parcul Kiseleff, pe latura cu strada arhitect Ion Mincu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Dar chestiile astea eu credeam ca sunt in primul rand pt adulti...credeti ca sunt pt copilasi? Adica asa am mai vazut prin afara tarii, aparatele gen fitness din parcuri erau destinate adultilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

cum era vorba aia cu un deget si cu toata mana?

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

-vreau si eu in Bucuresti asa ceva!

Citat:

Dianad ai facut bine ca l-ai mentionat dar eu nu stiu unde este si nu ma avantajeaza.
Pe mine ma intereseaza parcul care este apropiat locuintei mele.

peste doua pagini o sa-l vrei in iarba din fata blocului?

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Cam departe de mine , eu stand pe floreasca ,am sa fac o vizita pe kiseleff , multam fain

Citat:
Sunt in parculetul mic din cartierul Baneasa, pe Elena Vacarescu. Cred ca sunt vreo 3 saptamani de cand sunt montate.
Si in parcul Kiseleff, pe latura cu strada arhitect Ion Mincu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Sigur ca sunt doar pentru adulti, eventual le pot folosi copiii mari peste 10-12 ani. Noi din fericire, avem in absolut toate parcurile, toate popasurile, am vazut si pe plaja, nu mai vorbesc de munti. Pe orice poteca de munte as alege sa urc, in virful muntelui gasesc cel putin 6-7 tipuri de aparate.
Oricum, ma bucur sa aud ca le-au montat si-n romania, chiar mi-ati dat o veste foarte buna. Noi iesim seara la plimbare, ne oprim in parc, copilul se joaca in spatiul destinat celor mici, iar noi exersam de zor. E drept, ca n-am mai iesit in fusta de ani de zile, dar macar ne simtim in forma. Apoi din, parc ne mutam pe stadion, copilul se plimba cu bicicleta, pe pista special amenajata, iar noi alergam. Singura distratie din tara asta este sportul. M-as bucura sa aud ca intr-o zi va fi si-n romania la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

cum era vorba aia cu un deget si cu toata mana?

Citat:

-vreau si eu in Bucuresti asa ceva!

Citat:

Dianad ai facut bine ca l-ai mentionat dar eu nu stiu unde este si nu ma avantajeaza.
Pe mine ma intereseaza parcul care este apropiat locuintei mele.

peste doua pagini o sa-l vrei in iarba din fata blocului?

[important to be nice"[/i][/b][/green][/font=Arial]

Care este problema Mianna?
Ca sa ajung la parc este o aventura pe trotuare ocupate de masini,ca sa ma duc cu masina intr-un parc cu astfel de dotari ma apuca seara in coloanele de masini,cum in parcul Floreasca sunt 2 locuri de joaca amenajate nu vad de sa nu amenajeze unul de fitness?
Aici vin multi copii de diferite varste.
Dar hai sa fim generosi cu barul care functioneaza in locul cinematografului!Nu exagerez dar cred ca ocupa cam 1/4 din tot parcul.

Pt. un membru DC mai nou pe aici, mi se pare ca te-ai straduit inutil sa dai un astfel de raspuns nepoliticos.

Mergi la inceput

Din pacate parcul floreasca este prea mic acum , ptr cati copii sunt in aceea zona

iar baru deja nu mai vb despre el, e mai important ptr ei sa faca bani decat sa lase loc ptr copii

de altfel e o intreaga aventura pe sectorul 1 sa circuli cu carutul ''pe trotuar''

Mergi la inceput