Idee geniala a unor edili locali

Idee geniala a unor edili locali | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Trecand prin Pitesti,cu mare atentie pt. ca soferii pitesteni au ei stilul lor de a se impune pe carosabil,am putut sa observ ceva care m-a impresionat f. mult:intr-un parc(de fapt am vazut in 2 parcuri)erau amenajate in locul spatiilor obisnuite de joaca ... un spatiu de fitness in aer liber.
Erau destul de multe aparate si era impresionant sa vezi copii si parinti cum lucrau la ele.
Mie mi s-a parut GENIALA ideea.
Am postat acest subiect din 2 motive:
-vreau si eu in Bucuresti asa ceva!
-daca observati initiative ingenioase ca aceasta in alte locuri comunicatile.
Este an electoral:SA PROFITAM!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Exista si in Bucuresti, in parcul National.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

...si-n parcul Kiseleff, si-n Moghioros, parca si in Tineretului.
Numa' sa le cauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

am googalit si am gasit in parcul Kiseleff, parcul Moghioros si parcul Regina Maria (Bucuresti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite, daca Ontanu face in parcul Floreasca unul asemenea,ca are loc pt. ca sunt 2 identice,uit ca ma enervez pe PSD cand trec pe Glinka si vad anunt mare ca Ontanu are meritul ca a amenajat; nu a amenajat el din banii lui, ci din ai nostri.
Eu ma duc cu copiii acolo dupa gradinita.Pai ar fi excelent sa am si un astfel de aranjament!Sunt de acord ca parcul are un aspect f. frumos dar intre leagane pt. cei mici si spatii pt. shahishti ce bine s-ar potrivii un loc de fitness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

parcul Ciurea din sectorul 2DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dianad ai facut bine ca l-ai mentionat dar eu nu stiu unde este si nu ma avantajeaza.
Pe mine ma intereseaza parcul care este apropiat locuintei mele.
Daca sunt multumita, sunt de acord sa-i acord primarului si partidului din care face parte suport.De ce?Pt. ca sunt anumite initiative edilitare care daca te multumesc te fac sa votezi.
Eu pe Ontanu nu l-as fi votat in veci pt. ca desfiinteaza Oborul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

In sectorul 2 eu am vazut in Parcul National si in 2 parculete mici: Ciurea si Ottoi Calin

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
...uit ca ma enervez pe PSD cand trec pe Glinka si vad anunt mare ca Ontanu are meritul ca a amenajat;

Ontanu e campion la "afirmat"; de o mai buna bucata de vreme a lasat-o moale cu "facerile" din sector, traieste doar din amintiri si imagini pretioase. Mie imi pare cea mai buna copie a lui Ceausescu. Si la aspect...
Eu n-am vazut decat aparatele din National. Copiii nu au cum sa lucreze la ele, se joaca si ei cum pot, unul e defect si inca doua sunt pe duca. In nici un caz nu pot fi comparate cu adevaratele aparate de fitnes, dar imi dau seama ca nici nu pot fi, lasate la liber, intr-un parc.
In mod normal, ar fi o idee buna.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Parcul Ciurea e in apropiere de Mihai Coravu.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Habar nu aveam ca exista asa ceva in bucuresti

Cred ca e ''batalie'' pe aparate

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Exista si in Bucuresti, in parcul National.

pana la mai sunt cam 3 luni

Mergi la inceput