FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mi-am inceput ziua prost...test barza negativ...il voi repeta in 2-3 zile,dar ma asteptam macar sa vad a 2a linie pal,f pal,dar nimic...sunt f dezamagita,sper sa-mi treaca,asta e viata!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Andra nu ai luat f mult, nu ai depashit 10 zile shi deci tb sa vina cat mai curand.
Fetelor sa-mi spun simptomele. Am sfarcurile f sensibile, am citit ca primul simptom de sarcina poate fi obs la niv sanilor. Mai am altele dar le pun pe seama stimularii: dureri la ovare (in spec dreptul) shi o stare de gretza/insufic respiratorie (astea le-am avut shi inainte de IA)...... Fierbintzeala nu am

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Raluca e prea devreme pt test de urina, mai ai rabdare un pic.

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cip-aseara am iesit in oras sa mancam ceva si aveam o stare ciudata de fierbinteala ,greata si sanii mariti,dar cand am venit acasa m-a luat stranutul...am sperat sa fie ceva simptome de bebe dar cred ca e o raceala...sunt f dezamagita de esecurile astea

Mergi la inceput

Raluca alea sunt simptome de sarcina. Uite un site pe zile de la ovulatie shi e pusa shi raceala ta la simptome. http://www.countdowntopregnancy.com/earlypregnancysymptoms/chart_dpo.php?dpo=10
Mai ai putzintica rabdare.
Eu cred k nu o sa fac test de pipi, o sa fac direct anal BHCG.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Raluca si Cipcirip va tin pumnii stansi sa veniti cu test pozitiv !
trebuie sa ridicam umpic moralul, eu cel putin am mare nevoie dar ....pana la urma nu rezolv nimic cu starea asta , stiu, trebuie sa ma ridic, poate dr Damian o sa ne mobilizeze umpic. Acum daca ne spune IAD, asta facem, nu vreau nici sa pierdem timp, nici bani aruncati si nici psihicul nostru nu vreau sa il arunc in vant. Vreau sa ramanem cat de cat zdraveni la cap, avem multe de facut si de realizat si vreau sa ne crestem copilul in conditii normale iar el sa aibe niste parinti sanatosi mintal .
Cam asta fetelor, am pierdut o lupta dar razboiul inca se mai tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Bytzi astept Z1 care va fi vineri si apoi incepem batalia. Cu D-zeu inainte!
Cip iti tinem pumnii stransi stransi!
Raluca nu te stresa ca faci rau la bebe!Mai asteapta cateva zile. Din cate stiu eu trebuie sa faci test la sange in Z14 si abia atunci e concludent. Deci mai stai linistita cateva zile...
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. am avut ceva pb cu netul vreo 3 zile si nu am mai putut intra .

cipcirip, raluca 30 va tin pumnii stransi si sa veniti fiecare cu cate un test pozitiv.

bytzi, pana la urma te-ai decis ce faci, cand mai faci o incercare?

mai stie cineva ceva de dodo?

andrabirni dereglarile de menstruatie nu sunt de la duphaston si nici intarzierea cm. eu in luna aprilie am facut IAD si medicul mi-a zis sa mai iau duphastone cateva zile in plus fata de cele 2 sapt care trebuia intinal pt ca poate este sarcina si sa ajute la prindere. AM continuat sa le iau si am luat in total aproape 2o zile cate 2 pe zi, deci aproape 2 cutii si vreau sa zic ca in ziua 33 mie mi-a venit cm. Eu iau din noiembrie duphastone pt reglarea cm si nu pot sa spun ca nu mi l-a reglat, doar ca la mine o luna in loc de 28 zile are 33. Deci, mie cu tot cu duphastone mi-a venit in ziua in care trebuia sa vina.

eu astept sa imi vina cm si inca si vreau sa imi repet hormonalele luna asta si sunt inca confuza, nu stiu cand sa le fac in ziua 2 sau 3 si ce analize sa repet. Pe 1 iulie merg la control in Ungaria, sper sa ma ajute Dumnezeu sa fac FIV in august.
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,te asteptam cu vesti,sper sa fi fost ok la Sibiu
yarrina,mai ai un piculet,sa dea dumnezeu sa ai noroc
dma,ce mai faci ?cum merge sarcina?nu mai treci deloc pe la noi?
diana,din pacate acum nu ma mai gindesc la nimik
am a 2a parere adoptia de embrioni
ia-m scris Catalinei de pe la Sub Fiv UE si sub fiv sa-i ceara o parere dr ei din Grecia care a venit in Rominia pt a ajuta mai multe fete de pe forum ,el isi va deschide o clinica in Bucuresti- Biogenesis un FIV va costa 1900e,i-am trimis istoricul meu cu analize cu tot lui Catalina si ea i le-a aratat dr si din pacate aceeasi parere ,la un FSH asa de mare nu voi raspunde la stimulare,nici nu vreau sa ma mai gindesc ce voi face mai departe...
vreau sa ma bucur de vara sa merg in concediu si apoi voi mai vedea ,nu stiu ...
am scris peste tot si mai multe fete m-au ajutat,in special avalon,am citit mai multe scheme de stimulare pt persoanele care nu raspund la hormoni sau pt cele cu FSH mare,acum sa vad daca voi incerca o stimulare pt fiv dar mi-e frica sa bag atitia hormoni in mine si sa nu obtin nimik sau voi mai incerca o inseminare sau poate ma voi indrepta spre adoptie
asta e viata...

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Diana, am intrerupt pastilele, CM mi-a venit la 26 de zile.Saptamana asta sunt gata si hormonalele din ziua 21 si cu o eco voi stii sigur cum stau cu "instalatia".

Mergi la inceput