FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 18
andrabirni spune:
CIP, multumesc mult pentru interpretarea analizelor.Dar dr Matei zicea ca am FSH mare
.Iti tinem pumnii sa fie
peste 9 luni.
Joi sunt programata la un eco la dr Tutunaru si ...cm nu vrea sa imi mai vina.De 2 zile il tot astept,simptomele le am, poate ca duphastonul mi-l intarzie.Sunt numai pe invers
.
cipcirip spune:
Andrabirni
e maricel FSH dar nu f mare ca sa nu rasp la tratam de stimulare iar estradiolul pt ca e mai micutz arata ca val FSH nu e f dramatica.
CM vine la 5 zile dupa ce ai intrerupt duphaston, dc iei in continuare nu vine CM. Se ia din zi 15 pana in zi 25 , tu cum iei?
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=27&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
cipcirip spune:
Simonete
exista posibilitatea ac dar eu ma multzumesc shi cu unul
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=27&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
andrabirni spune:
Cip, din ziua 15 ...dar acum inteleg
.Deci, eu sunt cam cu capul in nori.Si niciun tratament nu il tin cum ar trebui.Luam duphastonul din ziua 15 si apoi cand se termina folia, il intrerupeam.Acum inteleg de ce sunt cam dereglata.Gata.Nu il mai iau.Sa imi vina CM.

cipcirip spune:
Adrabirni cate pastile are folia shi cate iei pe zi?

Cirip
cipcirip spune:
Dc datzi click pe omuletzul de la semnatura mea vedetzi ce se intampla la mine in burtik zilnic. Am pus zi 1 chiar ziua inseminarii pt ca ecografic a 2-a zi dupa IA ovulasem.
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
andrabirni spune:
Cip, folia are 20 de pastile, eu trebuie sa iau 2 pe zi.Din pacate eu am luat numai una pe zi, nu prea imi tolereaza stomacul tot pumnul de pastile.Mai duc si o raceala de vreo luna.Azi nu am mai luat, sper ca maine sa imi apara CM.

cipcirip spune:
Andra
CM vine la 5 zile dupa ce le-ai intrerupt. Nu am intzeles cate zile ai luat duphaston, in ce zi a CM eshti?
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
andrabirni spune:
Cip, am luat din ziua 15 cate una, si trebuia sa imi vina de vineri.Mie imi vine CM la 24 de zile.Azi sunt in a 26-a zi.Dar acum, astept.Eventual o sa imi reprogramez consultatiile la Fortis.