FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andra,ala l-am citit ,scrisai eu altul dupa aia ca raspuns la mesajul tau si ala crezui ca te supara,ca nu te-ai suparat
nu mi-ai zis cit e FSH tau?

alexia,dr Damian stiu sigur ca iti va zice IAD la val FSH-ului vostru ,dar voi hotariti cum credeti ca e mai bine pt voi

noi nu am mai facut biopsia caci prea multi dr ii bagase in cap la al meu ca nu vom gasi nimik,cind auzeau de FSH asta ,dr de la Giulesti,de la Chisinau,apoi Dracea si Damian,toti...Damian a fost in cele din urma de acord sa ne faca pt linistea noastra sufleteasca sa nu regretam mai apoi
singurii care au zis sa incercam biopsie concomitent cu fiv au fost cei de la Polisano,prof Sthromer din Austria si dr Ispasoiu,dar daca nu ajungeam intii la astilaltii sa-i bage atitea in cap sigur am fi incercat ,caci cind am mers la Gynera eram ferm hotariti ca vom face biopsie,ne daduse Dracea si baremul de analize pt fiv

prof Sthromer din Austria ne-a zis ca pina nu taiem nu vom sti si ca nici o analiza nu este asa de concludenta sa ne arate ca chiar nu are loc spermatogeneza

dar eu nici nu am crezut in sansa asta ,mi-am zis ca daca vor gasi ceva si vor fi vai de ei si nu vom reusi FIV-ul si tot chestii dintr-astea ,caci alt fiv nu imi mai permiteam si aveam si ex lui Pisix de la azoo care avea pe atunci 2 fiv-uri nereusite si totusi cu anal bune ,la ea era vorba doar de obstructie
orice intrebare ai noi sintem aici

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor mutzumesc pt urari, sa dea DD ca peste 12 zile sa am un test pozitiv.
Simonete 1 folicul mai mare shi 2 mai mici. Cel mai mare avea 17mm cu o zi inainte de pregnyl (zi in care am mai facut 2 gonal) iar ceilaltzi 2 cu 1 sau 2mm mai putzin . Endometrul de 11 mm cu o zi inainte de pregnyl. Sunt optimista shi in ac timp mi-e teama sa sper, nu vreau sa mai bag hormoni in mine shi dc Doamne fereshte nu reushesc acum voi incerca pe CM natural .
Dc reushesc va spun schema mea de tratam cu tot ce am bagat in mine.

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=27&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi-preturile la MNL sunt corecte 800ron+100e...
eu am usoare stari de greata,dar ma tem ca e doar imaginatia mea,maine fac 10 zile de la IAD,cred ca fac un test,sper doar sa nu fie influentat de pregnyl...probabil o sa fiu dezamagita zilele astea ,dar asta e...
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, NU AM INTELES .NU AM DE CE SA EVIT RASPUNSURILE.
FSH- 11,90 - ziua a 2 a a CM.
ESTRADIOL 28,10
TSH 1,87
LH 10,90
ANALIZELE DE LA ZIUA 21 LE PRIMESC SAPT VIITOARE.

Mergi la inceput

andra,FSH este peste limita?
eu l-am facut in mai multe locuri si aveau si limite de 10,12,13.5
la tine raportul dintre fsh/lh este bun de 1
daca este peste 1 indica tulburari de ovulatie
si daca este peste 2.5 inseamna ca rez ovariana e in scadere
la tine e ok ,doar ca cred ca iti va da o stimulare mai puternica
estradiolul e cam mic asa-i?
dar totusi cica o valoare peste 12 la FSH indica rezerva ovariana in scadere
sper sa fie ok

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

acum mi-am dat si eu seama
atunci cind am avut FSH 27 dupa gonal val max ale lab erau de 13,5 deci fsh era dublu
acum mi-a iesit de 20 si val lab erau de 10 ,deci tot dublu
inseamna ca a avut dreptate dr Ispasoiu caci se eliminase gonalul din organism in 11 zile
si mi-a zis ca pina la 35 ani valorile nu oscileaza prea mult de la o luna la alta
deci FSH meu e real de 20

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, nu prea pricep care sunt val normale deoarece sunt trecute diverse faze:
FSH -11,90 - FAZA FOLICULARA 2,8- 14,4
FAZA OVULATORIE 5,8- 21,0
FAZA LUTEALA 1,2 - 9,0
MENOPAUZA 21,7-153
CONTRACEPTIVE ORALE 0-4,9
ESTRADIOL 28,10 - FAZA FOLICULARA 0-160
FAZA OVULATORIE 34-400
FAZA LUTEALA 27-246
MENOPAUZA 0-30
CONTRACEPTIVE ORALE 0- 102
TSH 1,67 0,40-4,00
LH 10,90 FAZA FOLICULARA 1,10-11,60
FAZA OVULATORIE 7,00-77,00
FAZA LUTEALA O- 14,70
FAZA MENSTRUALA 0,00- 12,00
MENOPAUZA 11,30 - 39,80
CONTRACEPTIVE ORALE 0- 8,00
TOATE FACUTE IN ZIUA A 2-A .MULTUMESC MULT PENTRU INTERPRETARE.

Mergi la inceput

Andrabirni ziua 2 inseamna faza foliculara shi eshti in interval cu toate.

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=27&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Raluca sa nu faci maine testul. E prea devreme si sigur e negativ si te vei intrista.
Mai ai putina rabdare , macar pana in ziua 14.

Cip , aveam impresia ca ai 2 foliculi mai mari , dar lasa ca e bine si unul, bebe sa iasa.
Tin pumnii ,sa-l vad pe bebe cum face cu mana din carucior , ca la Iuca , culoarea caruciorului sa fie cum vrei tu !!

Mergi la inceput

Simonete multzumesc. Aia micii (foliculii) in ziua inseminarii posibil sa fi ajuns la 18mm deoarece aveau 16 sau putzin mai jos de 16mm cu 2 zile inainte shi cu 2 gonale shi pregnyl in 48 ore posibil sa fi ajuns la 18 sau 18 shi ceva sau mai mult.

Cirip

Mergi la inceput