FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 16
gabri-ela spune:
Buna seara fetelor!!!!!
Eu duminica plec la Sibiu la control. Ce stiti ar trebui sa mai sun la Sibiu sa mai anunti odata ca am programare, aceasta facand-o acum o luna, sau nu? Ma prezint acolo si atat la ora stabilita? Eu le-am dat si nr meu de telefon cand m-am programat, asa ca daca era ceva ma sunau.
Haideti sa facem galerie pt CIP sa se intoarca cu noroc de data asta

Asteptam vesti de la tine......
Pupici pt toate fetele

simonete spune:
Gabriela poti sa-i suni daca vrei , asistenta e foarte draguta, dar nu cred ca e nevoie.
Programarea o ai luni , nu ? Succes !
cipcirip spune:
Fetelor
multzumesc ca mi-atzi tzinut pumnii, mi-au fost de folos
. Cand am ajuns la Sibiu foliculul cel mai mare avea 17mm diametrul shi mi-au mai dat sa fac 2 gonal F in seara aceea. In ziua urmatoare pregnyl iar a 2-a zi inseminarea. Nu am mai repetat ecograful deoarece m-am dus direct la inseminare cu vezica plina (super plina
) shi cum shtitzi nu se face eco transvaginal inainte de inseminare am rugat-o pe d-na dr sa-mi faca abdominal pe masa inseminarii. Am facut inseminarea cu dr Mutuliga & dr Ispoashoiu. Dr Ispashoiu cu ecograful pe burtika mea care era tzuguiata de la atata apa de ziceai ca sunt gravi in 3-4 luni
abia a reushit sa vada, oblic din stanga spre dreapta ca erau inca foliculii pe ovarul drept. Dr Mutuliga a spus ca aveam colul deschis ceea ce inseamna ca nu am ovulat pana la inseminare iar astazi k sa-mi scot gargaunii din cap m-am dus peste ginecoloaga mea in spital sa vada dc am ovulat. Am ovulat deoarece foliculii erau mai mici shi aveam lichid in fund de sac Douglas, cred k au fost indeplinite toate conditzii
. Mi-au pus in dispozitiv dupa inseminare sa-mi tzina colul inchis timp de 10-15 min, m-a deranjat un pic ac dispozit dar a fost cu folos pt k nu mi-a curs nimic in chilotzei. Chestia cu vezica plina m-a terminat, am baut prea multa apa shi pt ca am facut inseminarea cu o jum de ora mai tarziu decat ora programata faceam 13-14 prin rezerva
. Dupa ce m-am dat jos de pe masa m-am dus direct la toaleta pt ca nu mai puteam
.
Peste 14 zile sper sa am un test pozitiv. 
Luna iunie e luna mea

Cirip
raluca30 spune:
cipcirip-sa fie intr-un ceas bun!...te astept cu vesti bune
...ce chestie diferita pe mine la MNL m-au pus sa merg la toaleta inainte de inseminare,ca sa nu ma deranjeze vezica...nu mai inteleg nimic, de ce pe tine te-au tinut cu vezica plina?...tehnici diferite...oricum sa dea Dzeu sa avem test cu 2 liniute curand!
cipcirip spune:
Raluca
multzumesc! shi tu sa vii cu o veste buna peste cateva zile. Cei de la Polisano fac inseminarile pe vezica f plina shi ecografic, itzi arata cum picura in uter sperma. Vezica plina ridica uterul la nivelul vaginului shi astfel nu se va intzepa endometrul, dr sunt specializatzi in Austria, am vazut pe la alte subiecte ca shi la ET cer k vezica sa fie f plina.
Luna iunie e luna mea

Cirip
bytzi spune:
cipi
nu ramine decit sa-ti tinem pumnii,doamne ajuta
raluca la fel iti tin pumnii,sa te uiti un pic pe prima pagina daca am scris corect preturile pt IAD la MNL poate ma are cineva nevoie de ele
gabi,chiar ma gindeam la tine ca luni e marea intilnire
nu e nevoie sa mai suni caci esti trecuta in baza de date de la Polisano
,iti urez succes
simon'
fata,te astept cu vesti
alexia,imi pare nespus de rau,eu cind am mers la dr Damian sotul avea FSH =20 caci era dupa 3 luni de naturiste ,caci prima data era de 39 si...atit mi la subliniat.. ca nu e bun...el si la limita de 12 cit e ,tot zice ca e mare si nu cred ca vom gasi nimik
eu te sfatui asa :
daca esti dispusa de bani pt biopsie +ICSI care ajunge cam 3400-3500e la Gynera fara stimulare care ajunge si asta de la 1000e pina la 2000e dar poate la tine daca ai FSH bun nu ai nevoie, vorbeste cu dr si zii ca vrei totusi sa incerci o stimulare si biopsia + punctia la tine in acelasi timp,dar numai daca esti hotarita si pregatita psihic sa mergi pe donator in caz ca la biopsie nu vei gasi nimik
eu am avut o discutie f placuta cu el si i-am zis aceasta varianta si a fost deacord fiindca noi deja mai facusem IA cu donator si a vazut ca sintem pregatiti pt aceasta varianta
dar stiu sigur ca iti va zice ca nu este nici o sansa,un FSH mare arata ca nu se produce spermatogeneza
imi aduc aminte cind am primit analizele sotului ca tot asa stateam cu ele in mina si plingeam,de ce ni se intimpla chiar noua
hai capul sus si mergi mai departe,pina la urma si cu donator e copilul vostru
punei intrebarea lui iuca si iti va spune cit de fericiti sint si sotul ei e topit dupa bebelusi
si Gynera lucreaza tot cu banca Cryos Banemarca,ai toata increderea,donatorii au toate analizele facute
te pupic si nu mai plinge ,am trecut si eu prin asta ,sotul a facut 6 luni trat naturist si iti inchipui cite sperante ne facuram si o fata draga mie
de pe forum la sub Azoo ,cind ma vazut asa de entuziasmata ma readus la realitate inainte sa mi se taie" craca de sub picioare" exact astea au fost cuvintele ei mi le aduc aminte si acum...
andra,eu sint cea cu FSH mare,al tau cit e?
offf... sotul FSH 35 nu are loc spermatogeneza
eu fsh 20 rezerva ovariana epuizata
parerea mea nu mai pierde timpul
ti-am scris la Azoo ,dar am vazut ca ai ocolit mesajul meu,cred ca te-am suparat 

dar am vrut sa-ti zic realitatea care mi sa intimplat mie
imi cer scuze daca te-am suparat
iuca,inna,dma,
mamicile cu copii
monty ce mai faci?
yarrina pe cind inseminarea?
pup toate fetele si un weekend placut va doresc
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
Bitzi
nici nu sti cat de mult conteaza pentru mine ceea ce ai scris ...dar zau acum bani de fiv + icsi nu am acum ...poate sa astept sa fie gratuit ( peste ani si ani ) ...dar tu crezi ca daca face biopsie sotul ii poate gasi ceva ? al tau a facut aceasta biopsie si ce rezultat a avut? a gasit gigei ?
Multumesc mult si o sa vedem spre ce tindem ...in functie de ce vb si cu Dr.
Un wk placut 
simonete spune:
Cip cati foliculi ai avut de data asta ?
Te astept cu II , ca ai mari sanse de reusita ....foliculi buni , endometru gros .......perfect....eu cred ca va fi bine.
simonete spune:
Bytzi n-am vesti !
In luna asta de asteptare o sa mai fac echo sa vad cum stau cu ovulatia si poate de luna viitoare.
andrabirni spune:
Bytzi,ti-am raspuns la azoo.
Supi nu am de ce sa fiu pe tine.Ce motive as avea?
Acesta este raspunsul meu:
"Am avut consultatie la dumnealui saptamana trecuta, din pacate nu prea am ce sa va spun.S-a uitat un pic pe analizele mele si ale sotului, si apoi ne-a spus optiunile deja arhicunoscute: FIV concomitent cu biopsie, biopsie si congelare, FIV cu donor, etc.Noi am ales sa facem inca o ecografie testiculara si apoi o eventuala operatie, tratament cu gonal.Sunt un pic supi ca au treut anii si nu am facut mai nimic concret.Totul s-a rezumat la bani, timp, si...neputinta.Analizele mele nu sunt prea bune, un FSH mare, ovare micropolichistice acum cativa ani(intre timp s-or fi schimbat in polichistice).Cam atat ...."