FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

alexia -ada-bafta multa la analize!sa vii cu vesti bune
bytzi-nu stiu din ce oras esti...ai inceput tratamentul pt FIV..il faci la Sibiu?
Am o saptamana de la IAD..azi a inceput sa ma doara burta ca la CM,chiar mai rau...cred ca nu s-a prins nimic...dar mai am sperante
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

neata fetelor. pe mine m-ati uitat? v-am intrebat si eu ceva ieri si nu mi-a raspuns nimieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana-eu as zice sa repeti analizele din ziua a 3a a CM,alea FSH,LH,estradiol,prolactina...bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am venit cu scaunelul !! Bytzi unde esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Diana in ziua 3 se fac analizele de care a zis Raluca , iar in ziua 14 sa repeti LH.
In ziua 21 se face progesteronul , dar nu stiu in cazul tau cu ciclu de 33 de zile .
Nu stiu daca tu ai facut vreodata TSH si FT4 , daca nu , sa le faci si pe ele in ziua 3-a ( la astea nu conteaza ziua , dar daca tot te intepi ).
CIP , abia astept sa vad daca ti-am tinut pumnii cu spor .
Eu ma inscriu prima la sampanie si sa stii ca vreau 2 pahare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Sarumna mult fetelor pentru urarile de bine si pumnii tinuti
Bytzi avem deja de luna trecuta testosteronul si proactina facute ce sunt ok, pe la mijlocul intervalului . Cele doua analize LH si FSH lipseau si cum am vrut sa ma duc cu ele facute am zis hai si astea.
La Dr Damian in afara de analizele astea, spermograma ( am 2 buc , una acum 2 luni( Sanador) si una acum 1 luna ( Dr Matei ) ) eco testiculare + fluxul sanguin in testicole ce altceva as mai avea nevoie pentru a fi cat mai complet dosarelul ?
Maine sper sa apara analizele pe net ca pana la ora asta nu este nimic . Oricum pe la un 15 am sa ma duc sa le iau personal daca nu apare nimic .
Va pup si sa auzim numai vesti bune !

Mergi la inceput

am revenit cu rezultatul analizelor
FSH valoare 25.88 ( interval 1.37 -13.58)
LH valoare 12.54 (interval 1.14-8.75)
Ce ma fac fetelor?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, stiu ca un FSH mare arata probleme cu ovarele.Pe mine m-a intrebat d-na doctor daca am ovare polichistice.I-am spus ca stiam ca le am micro....saptamana viitoare o sa aflu si eu mai multe despre acest FSH.

Mergi la inceput

Da Andra asa este ...la noi ! dar analizele sunt ale sotului ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, scuze!Eu ma gandeam la mine.Cam maricel, este adevarat.Dar au mai fost fete pe-aici care au avut FSH-ul mare si au gasit gigei la punctie.Din pacate, memoria mea este exact la FSH-ul meu si nu mai stiu cine a avut aceasta situatie.

Mergi la inceput