FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)
Raspunsuri - Pagina 14
simonete spune:
Multumesc Hudak_ali !
Baga-te in seama fara probleme , doar de asta suntem aici , sa spunem fiecare ce noutati mai aflam .
Eu nu vorbesc cu nimeni de problema mea , mai ales ca fac insem. cu donator , doar pe voi va am , sa va mai intreb cate ceva.
diana23ct spune:
raluca, nu vreau sa te sperii, fiecare organism raspunde diferit la tratamente, la mine nu stiu care a fost cauza nereusitei de la inseminare, insa intepaturi in ovare am avut si eu aproape 2 sapt, nu stiu daca aceste intepaturi au legatura cu fecundarea si implantarea embrionului. Tu incearca sa te relaxezi si sa nu faci prea mult efort in perioada asta.
eu momentan sunt in asteptare, pe 1 iulie am prima intalnire cu dr Zadori in Ungaria.Eu vreau sa merg pe FIV, dar sa vedem ce imi spune si medicul in functie de analize si ecografi. Daca ma ajuta Dumnezeu pe la inceputul lunii august ar trebui sa fac FIV-ul.
diana23ct spune:
fetelor la urmatorul cm vreau sa imi repet toate hormonalele, din cele 3 zile ale cm. Ma puteri sfatui si pe mine. Stiu ca pe un cm de 28 zle analizele hormonale se fac in zilele 3, 14 si 21. La mine cm dureaza 33 zile si foliculii cresc ceva ma greu, in ce zile ar fi indicat sa imi fac analizele?
Am citit in raspunsurile din zilele trecute ca estradiolul are legatura si cu vaoloarea FSH-ului. Ce analize hormonale sa repet si in ce zile.
yarrina spune:
Buna dimineata
Am visat aseara ca aveam un baietel. 
Si radea la mine....si avea ochii mei....

raluca30 spune:
diana-nu ma sperii ,imi dau seama ca e posibil sa nu reusesc nici cu inseminarea asta...e f mic procentul de reusita...acum au disparut intepaturile si crampele,mai am de asteptat pana la test...bafta si tie
alexia_ada spune:
Raluca eu sper ca peste 1 saptamana sa vii cu un beta cat mai mare !
Diana bine au revenit !
Maine mai facem un pas...analize la FSH si LH, vineri luam rezultatul si miercuri la Dr Damian...apoi cred ca tragem o linie si analizam si apoi hotaram ! sper ca am ce analiza....
bytzi spune:
alexia,iti urez succes la analize si pt miercuri la dr Damian,e un dragut ai sa vezi![]()
raluca,iti tin pumnii
yarrina,pai atunci o sa fie un baietel 
ia zi cind incepi stimularea
mai scrie pe aici sa te ajutam noi vetranele ![]()
injectiile nu dor nu-ti fa griji,eu nici macar nu stiam cum se face o injectie,am citit prospectul si apoi ma uitai pe la sub FIV la niste clipuri si asa am invatat,eu nu m-am dus sa mi le faca sau sa-mi arate vre-o asistenta caci atunci stia toata lumea ce fac eu
la mine nici macar familia nu stie ca am facut inseminari si ca vreau sa fac FIV ,ma tot intreaba ei ce tot fac de 4 ani pe la dr si nu rezolv nimik ![]()
iti doresc sa reusesti din prima,daca nu ai probleme acus te vedem gravidutza 
cip azi face inseminarea,iti tin pumnii
simonete ia vino cu scaunelul si pe aici
si te aseaza linga mine
ia zis am inteles bine ca Ispasoiu ti-a zis sa fie ultima incercare?
si la mine a zis ca e multumit ca am facut 2 incercari la ei ca sa stie ca chiar nu se poate,mai incearca odata si apoi nu mai pierde timpul ,ca e f pretios
ai vazut ca mi-a raspuns avalon
toata stima pt ea
ma mai documentez si ii voi trimite lui Ispasoiu un mail ,cu mai multe scheme si intrebari ,chiar cu riscul de a se supara
sincer tot caut fel de fel de scheme si raspunsuri la ele de la dr din afara ,dar pt procedura chiar am incredere in dr Ispasoiu si vreau sa-l fac cu el
regret doar ca nu a "sapat" mai mult sa descopere cauza si s-a grabit sa-mi zica de adoptia de embrioni
eu tot cred ca mai exista o sansa pt mine ,dar trebuie descoperita
toate fetele mele dragi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
Multumesc Bytzi de urari ! uite cam in 30 min plecam spre analize... maine iau rezultatul si la voi cu el sa il interpretati . Acum sa vedem , ca nici nu stiu cam pana in ce valoare se poate incadra acest FSH sa arate ca are loc spermatogeneza. Mergem la MedLife.
Va pup si ne auzim 
bytzi spune:
alexia,iti va da si val normare ale laboratorului
dar max 12,dar dr Damian prefera la limita de 12 sa fie max 9-10 sa poate gasi ceva la biopsie ,iti tin pumnii

bytzi spune:
alexia,sa faci si testosteronul