FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Cip asteptam de la tine vesti!!!!! Eu merg luni la control la dr Ispasoiu si sper ca tot cu el sa fac si inseminarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor acum o jum de ora am ajuns acasa. Am intrat mai tarziu la ecograf decat ora programata. Multzumesc ca mi-atzi tzinut pumnii , mi-au fost de folos. Endometrul la inceput tot mic l-a vazut, de 6,7mm de m-am bosumflat toata apoi nu stiu cum/ce a facut, a schimbat rezolutzia shi mi-a spus ca e de 9,4mm trilaminar. Foliculi pe dreptul o gramada dar mici shi multzi , cei 2 majori au 16,75mm shi 13,65mm iar pe stangul o surpriza frum , altul de 15,85mm . Astazi seara am mai facut un gonal shi un menopur de la mine putere iar maine tb sa ma prezint la clinica. Sa-mi tzinetzi pumnii 2 zile de acum inainte
Pupici, va imbratzishez shi o deleg pe Bytzi sa va dea veshti de la mine.

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcirip ma bucur pt rezultatele bune de la eco, iti tin pumnii stransi in urmatoarele 2 zile si sper din suflet ca peste 2 sapt sa ne anunti ca esti gravi.
gabri-ela sper sa raspunzi bine la stimularea care ti-o va da si ca aceasta inseminarea sa iti aduca mult doritul bebe.
Sa iei cu tine tine toate analizele care le ai, pt ca in functie de ele iti va prescrie stimularea.
bytzi ma bucur ca esti mai optimista, e foarte buna ideea ta, de a mai face o stimulare si in functie de ce obtii sa va hotarati la FIV sau IA. Acum totul e sa vezi cu ce faci stimulare.
Raluca si eu cred ca e de bine cu intepaturile alea, ai grija sa nu te obosesti prea tare cu curatenia in casa si gradina.

Fetelor va pe toate si ma gandesc mereu la voi.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. eu am facut o mica pauza , am fos plecaca din oras si abia am venit. Am citit din urma tot ce ati scris...

bytzy imi pare nespus de rau ca ai primit asemenea veste si ma rog la Dumnezeu sa iti ea puterea sa mergi mai departe si sa reussesti in cele din urma sa devi mamica. trebuie sa existe pana la urma o solutie si in astfel de cazuri.

cipcirip iti tin pumnii stransi astazi si iti doresc sa reuseasca inseminarea si peste 2 sapt sa ne dai o veste buna.

raluca30 sa dea Dumnezeu ca intepaturile carele ai sa fie un semn ca vine barza...las-o maiusor cu treaba, relaxeaza-te cat poti si nu mai face efort pana afli rezultatul. Cand se fac 14 zile de la inseminare?

rodicuta32 imi pare tare rau ca nu ai reusit sa faci inseminarea nici de data asta, poate luna iulie e luna ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

cipcirip
scuze ca ma bag si eu in seama,dar vreau sa iti spun ceva cu endomerul care ai zis tu ca scade...eu in z8 inainte de inseminare am avut endometrul de 8.5...iar in z12,ziua inseminarii am avut endometrul de 8...l-am intrebat pe dr de ce s-a micsorat,si a zis ca e normal...ca la ovulatie incepe sa se micsoreze...

bytzi
eu aici la timisoara,intamplator la o clinica am auzit o doamna vorbind ca face fiv in ungaria la zadori...si curiosa cum sunt,am intrat cu ea in vorba...mi-a povestit ca incearca sa faca fiv ,dar ca rezerva ei ovariana e pe sfarsite si daca nu reuseste ii doneaza o verisoara ovocite...a zis ca o sa le stimuleze in acelasi timp...eu zic sa incerci si in alta parte...lasa romania si dute altundeva...am inteles ca ai 30 ani...esti tanara si solutii sunt...
pupici la toate fetele
cipcirip,simonette multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana23ct-bine ai revenit eu joi abia fac o saptamana,deci am ceva de asteptat...intepaturi tot mai am si in plu s ma enervez f usor..probabil e ceva hormonal,sunt f intepata de ieri,sper sa-mi revin la normal..dar nu mai repede de noua luni..bafta si tie..tu ce planuri ai acum?
cipcirip-bafta!sa vii graviduta!
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Hello si de la mine dupa un weekend prelungit!
Bytzi imi pare sincer rau de astfel de vesti! Daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui. Donam toate pentru tine cate un ovocit de n-o sa fii bucuroasa de atatia copii.
Raluca, Cip, va tin pumnii si ma rog la Doamne Doamne pentru voi.
la toate fetele!
Azi ma duc si eu sa-mi dau comanda de Gonal. La Sensi Blu mi-a zis ca dureaza 5 zile pana le aduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

dupa cate zile dispare efectul de la injectia cu pregnyl?am citit undeva dar nu mai gasesc unde...7 sau 10 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

vesti de la cipcirip:
cel mai mare folicul de 17mm,ia marit doza iarasi la 2 gonal/zi pt azi si miine pregnyl

yarrina,haioasa mai esti,dar vezi cind ti-oi cere ovocite , poate dai inapoi
diana,hundak-ali,gabi,merci mult pt gindurile bune
simonete,nu stiu cum mai stau acum cu ovulatia pe CM natural,dar in dec am vrut sa vad cum stau cu ov si am avut un fol de 10mm in z12,dezastru
dar sa nu uitam ca dupa operatie lucrurile mergeau perfect 3 inseminari pe CM natural
nu stiu sa vad daca mai am chef sa merg sa fac o eco prin z11-12 ,caci nici nu am incredere in nici un dr din oras la mine ,stii doar ce am patit in martie
raluca,nu stiu cam in cit se elimina pregnylul dar citeodata cind iese o val de 1-2 la bhcg,dr zic ca e de la pregnyl

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Vezi Cip ca am ajuns experte , ti-am spus noi ca nu se sparg pana marti. Ma bucur ca ai niste foliculi " binecrescuti " si un endometru frumos de tot , deci ai sanse foarte mari.
Chiar as avea chef de niste sampanie , dar trebuie sa mai astept 2 saptamani .
Bytzi chiar daca ai avut doar un folicul de 10mm in z12 , totusi pe un ciclu stimulat poate creste frumos.

Pana la urma tu ai pierdut o inseminare din cauza echografiei de la tine din oras, nu ? Eu zic sa mai incerci, asa cum ai zis tu , stimulare si in functie de ce obtii , faci FIV sau IAD.

Mergi la inceput