FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,va multumesc ca sinteti alaturi de mine

eu nu am putut intra zilele astea pe net

cip chiar nu am stiut ca voiai sa vorb cu mine,pai nu ma puteai suna...eu zic sa nu te mai stresezi degeaba
dr sint fel de fel ,pina nu aj acolo nu vei sti adevarul
la mine a fost fol de 25mm cu o zi inainte de IA si tot nu era spart la inseminare
sa stii ca stresul nu face bine,nu te mai gindi, ca va fi bine
peste 2 sapt vei fi gravidutza,simt eu asta
cit despre sait-ul despre adoptia de embrioni sau donarea de ovocite ,nu am crezut niciodata ca il voi accesa,este tare dureros,am mai trecut odata prin asta cind am aflat de azoo si acum iarasi....nici nu ma pot gindi mai departe
cit despre donatoare sora,ruda...nici nu-mi trece prin cap,eu nu am pov la nimeni despre ce mi se intimpla,stiti doar voi si sotul si nu as fi niciodata de acord cu asta,nici macar sa-mi caut eu o donatoare straina,nu...daca as putea de la o banca este altceva,nu ar afla nimeni niciodata si mai ales copilul...
raluca,iti tin pumnii,doamne ajuta
simonete,merci ca te-ai gindit la mine,chiar mi-am adus aminte ce mi-ai pov tu ce ti-a zis endocrinoloaga aia,dar nu credeam ca voi aj si eu in situatia asta
sa dea dumnezeu sa scapi de chist si sa poti face inseminarea
stii ce mi-a zis mie dr...ca daca vom vrea sa mai incercam vre-o inseminare sa facem stimularea cu gonal,chiar daca la closty am raspuns mai bine,cu gonal vom obtine un endo mai bun
tu nu vei incerca tot cu gonal?sa stii ca endometrul joaca un rol f important la implantare
maya,yarrina,injectiile nu sint nimik pe linga ranile care le provoaca esecurile
mie nu imi mai este frica absolut de nimik,am trecut prin multe si daca as sti ca va fi bine as mai face multe si deacum,dar din pacate timpul a lucrat in defavoarea mea
va urez sa aveti reusita din prima incercare..
iuca va iubesc pe toti multa sanatate

mie nu-mi iese din cap FIV-ul,l-am batut si pe dr mult la cap ca poate vom obtine 2 foliculi cu stimulare mai puternica,dar el a zis ca e putin probabil,as vrea sa incerc si aceasta varianta
voi incerca sa trimit si la Gynera un mail,dar nu cred ca imi va da explicatii,ma va chema la o consultatie si sincer m-am saturat de umblat degeaba pe drumuri
vreau sa mai aud parerea unui dr
cip merci pt idee,ii voi scrie si catalinei poate ma va ajuta,stiam de intilnire dar nu mi-a trecut prin cap sa-i scriu
trebuie sa existe o solutie,sau poate nu exista si ma incapatinez eu sa cred ca exista
sa vad m-am gindit asa ,poate voi mai face o incercare de inseminare sau voi face stimulare pt FIV si daca nu vor fi 2 foliculi ma opresc
si voi adopta un bebelus si poate pt bebe 2 se va legaliza si la noi in tara donarea de ovocite si adoptia de embrioni,asta e,viata merge mai departe,sanatosi sa fim...

va pup

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzi te-am sunat acum 2 zile pe fix dar nu ai raspuns. Din mesajul tau lung simt o unda de optimism, imi place ca tu te ridici dupa f cazatura, shi nu au fost ushoare deloc.
Mi-am arucat ochii shi prin "ograzile" vecine, la sub FIV in UE e o fata Avalon care vb de raportul FSH/LH shi invers. Spune ca ac hormoni tb interpretatzi cu ESTRADIOLUL deoarece un FSH mic poate fi mascat de un estradiol mare. Tu ai facut estradiolul? Dc e mic at e o veste buna pt ca sit se imbunatateshte putzin. Sa nu te apuci sa iei estrogen pe gura ca nu ai voie la endometrioza ta. Shii poate itzi faci o programare la dr Catalinei la clinica la care va veni in Ro.

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, .Sigur vei reusi pana la urma.Ceea ce intampinam noi, sunt doar "mici" obstacole.Capul sus , pentru noi esti oricum o victorioasa si o luptatoare desavarsita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip,imi pare rau de tel cred ca nu eram acasa,stii ca eu te-am deranjat de cite ori aveam o nelamurire,imi pare rau ca nu am fost alaturi de tine acum cu un sfat
astept rez de diseara,bafta
andrabirni,merci mult ,iti urez mult noroc la FIV ,sa dea domnul sa fie bine

fetelor imi trecu alta idee prin cap
acum sa vad daca imi pot lamuri sotul si dr
sa fac stimulare pt FIV si daca vom obtine 2 foliculi merg pe fiv daca nu voi face inseminare cu un fol care il voi obtine,asa le-am rez pe toate si ar fi o ultima incercare

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bitzy bravo, bravo!!!! Ma bucur tare mult ca nu te dai batuta si cred ca este o idee foarte buna, cea la care te-ai gandit, sa mai incerci odata. Vezi si ce spune dr in aceasta privinta si multa, multa bafta!
Cip te astept deseara cu un rezultat bun de la eco. Tu cand pleci la Sibiu?
Simonete tu ce tratament faci pt acel chist? Sa dea DD sa scapi cat mai curand de el si sa mai incerci o inseminare in iulie. Poate ne vom nimeri in aceeasi perioada.
iuca, inna, dodo, monty, rodicutza, diana, raluca, cip, bitzy, simonete.....dar si pt toate celelelte fete cate un pupic
Eu abia astept sa treaca acesta saptamana si sa ajung si eu luni la control la Sibiu. Sper sa iasa bine, iar in iulie sa ajung si eu sa fac inseminarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

curaj si bafta BYTZI!
eu am intepaturi in ovarul in care am chist,sper sa nu creasca chistul...in rest asteptarea ma termina psihic...peste o saptamana cred ca fac un test barza,pana atunci fac curat si ordine in toata casa si gradina sa mai treaca timpul...
cipcirip-bafta la inseminare!
Succes fetelor care fac IA sau FIV!va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzi nu-tzi face pb ca nu era capat de tzara, ulterior dupa ce am citit pe DC am intzeles ca erai intoarsa pe dos, era ziua in care ai aflat de FSH. Am shi uitat ce voiam sa-tzi spun
Tu ai facut shi estradiolul odata cu FSH LH? Dc nu, du-te luna viitoare shi fa-le pe toate .
Legat de stimulare, e ok dar nu cu goanal simplu, itzi tb o schema mai tare/complexa shi la asta nu shtiu dc se pricepe Ispashoiu.
Raluca cred ca se implanteaza bb , e de bine cu intzepaturile alea. Multzumesc pt urare.
Gabri-ela tu la ce dr te duci?

Pe mine ma doare burtik, mi-e teama ca fac poc outzle pana ajung la Polisano. Deseara intru sa va spun ce am aflat la eco.

Edit: la 19:30 sa-mi tzinetzi pumnii.

Luna iunie e luna mea
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi-sper sa nu scriu aiurea...la med new life se face si fiv cu ovule de la donatoare,si in acelasi timp si sperma de la donator...poate te ajuta cu ceva informatia,dar poate stii deja asta...te pup...e si un subiect acum aici pe forum cu una care doneaza ovule:)
cipcirip-asteptam vesti de la tine...pe mine tot ma inteapa ovarul(ovarele)nu stiu si merg des la toaleta..sper sa nu am vreo infectie,ce o vrea Dzeu acum...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Raluca si eu am intepaturi in ovarul cu chist . Poate ne dispare chistul...Doamne ajuta !!
Bytzi ai facut in ultimul timp monitorizarea ovulatiei fara stimulare ?
Daca nu faci stimulare ,nu ai folicul ? Incearca luna asta si vezi ce obtii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Ciiiiiiiiiiiip mai tin pumnii ?? Ce-ai facut ?
Ce fac outzele ?

Mergi la inceput