FIV sau inseminare cu donatoare/donator(20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, fetele, n-am mai inntrat de cateva zile bune, de cand era suparata BYtzi... pur si simplu nu am mai putut intra... dar vad ca Bytzi e ffff tare, ma bucur ca nu se lasa coplesita.

Bytzi, , bravo, asa se face, nu te lasa! Poti face o ultima incercare, asa cum ai zis, sau chiar sa incerci varianta spusa de Raluca, parca, cea cu Med New Life... chiar daca e mai scump acolo, vad ca dr ala israelian e f bun. Daca nu, si adoptia e o varianta... vorba ta, pana la bebe 2 poate se mai descopera ceva, poate se mai schimba cate ceva si prin tara asta... Si apoi s-au mai vazut cazuri de cupluri care au adoptat si apoi minune! au facut si propriul copil...

Raluca, cum e cu testul ala?

Yarrina ce faci? Cand mergi pt FIV?

Scuze, eu am de citit cateva pagini din urma, sa ma pun la curent... Revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonete

Eu nu vorbesc cu nimeni de problema mea , mai ales ca fac insem. cu donator , doar pe voi va am , sa va mai intreb cate ceva.

Simonete, nici eu nu voi spune nimic nimanui! Doar voua...

Mergi la inceput

Cip, Raluca si Gabriela, asteptam vesti cu ochisori!

Alexia, imi pare tare rau! Ia baga-l pe sot pe naturiste, sa mai scada FSH-ul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

L-as baga Maya numai ca ...1. nu vrea sa auda de pastile indiferent de ele ( si ia doar prescrise de medic) si 2. am citi ca in cazurile in care valoarea este dubla fata de pragul de sus va scadea cel mult din valoare 5 , adica de la 28 sa ajunga la 23...deci...
Eu abia astept intalnirea cu Dr Damian miercuri sa vedem si el ce zice.
Raluca, Cipcirip va astept cu vesti bune
Bytzi un concediu v-ar face foarte bine ! va mai odihniti mintile, sufletul si o " ordine la mansarda " ( cum o numesc eu , este bine venita si nu uita tu esti o luptatoare si nu-s doar vorbe ci ani de zile ce ti-au demonstrat asta!
O seara frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

alexia_ada in acceasi situatie in care se afla sotul tau este si al meu. Fetele de la azoo au fost sincere cu mine din primul moment, si ceea ce ti s-a spus tie dupa rezultatul analizelor ni s-a spus si noua. nu are rost sa te amagesti singura sau sa te imbeti cu apa rece, asta este viata indiferent cat de dura este. Trebuie sa ai puterea sa ii lasi putin timp la dispozitie sa se obisnuiasca cu gandul si parerea mea este ca dupa biopsie o sa aveti acelasi rezultat. Noi am mers si la 2 endocrinologi si la urologi, cand auzi acelasi lucru de la mai multi medici ajungi la concluzia ca nu are sens sa il mai supui la o operatie inutila, de costuri nu mai vb....

bytzi f bine faci ca iti iei o vacanta. si eu am zis ca o sa merg o sapt la mare cu sotul meu inainte de consultul din Ungaria, am inteles ca soarele face bine si la ovarele mele puturoase si poate cine stie... De la un timp in coace ma tot gandesc tot la des sa incep sa ma documentez ce amvem nevoie pt a adopta un bebelus ( o fetita vreau mult de tot). I-am spus sotului de curand ca as vrea sa luam un bebe daca vin din Ungaria cu rezultate proaste. La urma urmelor important este sa avem un sufletel in casa care sa ne bucure sufletelesi daca noi nu reusim sa il facem putem lua un bebe nou nascut ca sunt atatia copilasi amarati su buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

va astept sa continuam discutia aici

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput