Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
...dar iti dai seama ca eu dimineata am plecat cu kiloti de blana pe mine ca erau 10 grade si ploua??

Ai fost bestiala cu "kiloti de blana" Am ras cu lacrimi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
Acum deh , ca s-o numi optimism , orbire sau prostie nu's care e adevarul...

Aida, a fost optimism, dar in niciun caz prostie, nu.
Nu aveai de unde sti ce va urma, cum va fi. Cred ca orice mama ar fi facut la fel. Sau, de fapt, poate ar fi gandit ca tine, dar nu stiu cate ar fi avut curajul tau dovedit de-a lungul timpului. Pe cuvant ca eu te apreciez enorm de mult pt tot. Esti o lectie de viata si ma bucur ca te-am "cunoscut".

Iar acum, cu bebe din burtica, lasa, nu te mai gandit la nimic. Tot raul e spre bine, asa zice o vorba de pe la noi. Hai, zambeste un pic, va fi ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
Hm , si inca ceva. Asa dupa voi , de ce credeti ca inca mai scriu pe forum?

Un posibil raspuns: pentru ca stii ca noi te iubim si avem nevoie de tine. Si poate ca-ti suntem si dragi, as vrea sa cred eu.

Citat:
Va multumesc si mai ales ca ma suportati si scuze ca va intristez iar desi nu asta este dorinta mea

Aida, cum adica te suportam? Hai ca ma superi. Nu e vorba de suportat sau nu aici, sa fim serioase.
Si da, poate ca ne mai intristam. Eu, cel putin, o patesc cand vad numele tau, sau cand vad semnaturile fetelor de pe forum, referitoare la Emma. Si de multe ori ma mai uit la poze si parca pana si mie mi se face dor de ea. Deci te inteleg pe tine cu atat mai mult.
Viata e cu suisuri, coborasuri, nu avem de ales.
No, hai ca am dat-o eu in filozofeala acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Na ca am ajuns si noi acasa...fie-mea doarme tun inca de pe drum, nu s-a trezit nici macar cand era s-o scap din brate incercand sa bag cartela in interfon... Si eu sunt terminata, asa ca dispar, am trecut doar sa va salut!
Da, costumele de serbare i le fac eu, simple, cum ma pricep. Multumim pentru aprecieri!
Liliac, succes fetitei la serbare!
Aida, nu te gandi niciodata ca ne intristezi, pe mine m-ar intrista daca tu nu ai scrie ceea ce simti, daca nu ai avea incredere in noi...incercam sa-ti fim alaturi asa cum putem! Toti Iustinii pe care-i cunosc eu sunt frumosi de pica fetele!
Va pup pe toate, fara exceptie!
P.S.: Ralu, m-a apucat harnicia de nevoie, ca-i vorba de casa parintilor mei si cum mama e in Italia si tata nu prea are timp...cine sa se duca?

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Toti Iustinii pe care-i cunosc eu sunt frumosi de pica fetele!

varu' e brunet cu ochi albastri...

Citat:
P.S.: Ralu, m-a apucat harnicia de nevoie, ca-i vorba de casa parintilor mei si cum mama e in Italia si tata nu prea are timp...cine sa se duca?

a... deci asa... Credeam ca la tine acasa te-ai apucat de schimbat, de doborat, de ridicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mey , eu am o dilema: de unde ai gasit kiloti de blana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

ce curioasa esti, Doina
I-o fi primit din strainatate...

Ce-ti mai face mama, e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

si eu aveam curiozitatea asta dar am pierdut- o pe drum ... probabil a taiat niste iepuri sau nutrii sau de la mielul de paste si si-a facut ... vai ce imi iau maine

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... si dragelor , merci mult

... gata am la ca ma striga patul

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata , haideti la o cafea, inka suc, ce doriti voi!

aida-poate fug pana la tine sa capeti o bataita daca mai vorbesti aiurea.

Eu imi astept barbatii acasa dupa 7 zile si de la ora 14 mergem sa o sarbatorim pe bia cu mic cu mare la mc.. ca n am gasit ceva mai bun.

Mergi la inceput