Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1
Eu m-am gandit deseori la tine. Pe cuvant.

multumesc ceva noutati?

horoscoapele ce mai spun?

nu am citit nici unul de mai bine de un an de zile - la un moment dat ma contaminasem de prea multe informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

6 pisicei de 2009 :)))))

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai ce spor la scris aveti
lunaaaaaaaa bine ai revenit la noi hai la o vorba, desi cred ca doarme la ora asta
doina sigur din mielu d epaste are chilotii de blana
aida vazut pisicii
lora super faine costumasele
liliac serbare frumoasa va doresc
fetelor eu asa rau am dormit azi noapte, in patu lu soacra pe care il are de cand s-o maritatacuma face ce vrea ca e la ea acasa.abia astept sa merg la cluj
mai trec ca se duc la nunta neamurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emeralde
multumesc ceva noutati?

eu n-am noutati importante, de niciun fel.

Citat:
horoscoapele ce mai spun?

Horoscoape? Pai mai gasesti pe paginile anterioare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

6 pisicei de 2009 :)))))

ce scumpei sunt, Aida...

Mergi la inceput

Mercedes, distractie faina la Mc!

Olim, da' alt pat mai bun n-are soacra pe acolo?

Mergi la inceput

M-am gandit sa va las si ceva horoscoape pentru azi...

6 iunie 2009

Aveti planuri mari, in special in domeniul financiar, dar inca nu reusiti sa vedeti semne incurajatoare. Va sfatuim sa aveti mai multa rabdare si sa munciti mai ordonat.

Ar fi bine sa acceptati sugestiile unei femei mai in varsta.

Mergi la inceput

Esti in forma excelenta si, unde apari, tu, se schimba atmosfera. Esti mereu pus pe glume, ai cate un banc de spus ori de cate ori intri in vorba cu cineva, iar atitudinea ta jucausa si tinereasca ii imbie si pe altii sa se destinda. Parca ai fi complet lipsit de griji, ceea ce e imposibil, dar abordezi o fata mereu zambitoare pentru ca vrei sa-i faci pe cei care iti sunt in preajma sa se simta bine. De ce sa-i impovarezi cu probleme, cand fiecare le are pe ale sale? Le dai deoparte si vezi partea plina a paharului.

Mergi la inceput

Multe initiative

Azi ai o multime de idei si daca cei din jur nu iti dau sansa de le exprima vei gasi tu o solutie ca sa dai curs liber la ceea ce crezi. Evident ca ii priveste si pe ei, asa ca vezi cum le-o coci ca e rost de distractie cu trupa cat e weekendul de lung. Luna mizeaza pe tine si ai succes si in dragoste!

Mergi la inceput

06 iunie 2009

Nu ar strica sa incerci o schimbare de look. E posibil sa te avantajeze mai mult tunsoarea pe care o vei avea si vei capata mai multa incredere in tine si in fortele proprii.

Mergi la inceput