FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Galeria voastra am auzit-o de acasa, sigur este ok!
Ma alatur si eu: Madu si Petru sunt gravi cu gemeni madu si petru au gemeni, madu si petru au gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Uratica, La multi ani! sotului tau.
ps- mi-ai lasat tort?
Peste 2 ore plec.
La plecare portia lui Georgi la pachet.
La intoarcere portiile gravidutelor si ale Marei.
Daca doriti sa va mai inscrieti, grabiti-va pierdeti cursa........
Uratica asteapta-ma la gara, iti aduc si materiile prime ecologice. 10 cofrage de oua si 5 l de smantana, nu cumva sa-i trimiti la madu e-uri.
Pa!
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineata fetele !!! dau si eu o cafeluta ca m-ia sarit rindul cam de mult ,si va doresc o sapt plina de vesti si evenimente bune .Uratica la multi ani sotului tau si mu,ta fericire si sa vi se indeplineasca visul cel mai arzatoe sa va bucurati si voi de bb-i multi ,frumosi si sanatosi .Bruni felicitari ptr examene ! Madutz ,Petruta ,aveti grija de voi si de bb-ii vostrii !!Naida bafta multa si curaj , si sa te faci repede bine sa revii cu vesti bune !Eu am inceput intepatul ,nu e mare lucru ,am reusit cu seringa mica de insulina ,sper sa fie cu noroc .In ceea ce priveste medicamentele ptr fiv ,va contrazic ,nu au acelasi pret peste tot ptr ca eu le-am luat de la clinica ( dipherelin-ul ) la un pret mult mai mare decit cel oficial ,dar asta patesti cind te grabesti si nu esti foarte bine informat de fapt am citit pe prima pagina preturi;le dar n-am realizat cind mi s-au oferit ,asa ca mai patim si din astea .Va poop si o sapt faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata!!!
apalina , normal ca la clinica preturile sunt mai mari...de ce nu ne ai intrebat? la fel am patit si eu, fiind in necunostinta de cauza...
spor la intepat!!
criadema , drum bun!!!
nadia , mult noroc, te asteptam cu vesti bune!!
madu si petru sunt gravi ci gemeni!!!
o zi minunata
asteptam vestile voastre bune...

Mergi la inceput

uratica,hai la apel !!!uite asa eu nu vreau tort ca incep iar cura de slabire...am 56 kg ...ieri am fost la plaja si m a apucat supararea cand m am vazut asa dolofana...care vreti 5 kg?
mara , ce faci draga?imediat mergi in concediu...
gagici eu ma duc sa ma bronzez iar...piscina , soare...
zicea o prietena: cand o sa vina intrusul o sa te caute cu lumanarea in pat ...adevarul e ca sunt bronzata din nastere , mai am un pic si ma apropii de culoarea ciocolatei...
va pup, sa fiti cuminti ...

Mergi la inceput

buna dimineata!!!!
e servita, ceiuc , laptic pt gravidutele noastre...
nadia ,cand ai timp da ne de stire cum decug lucrurile..
apalinoo, sa vezi ce trece timpul si imediat vi si tu cu testul pozitiv...
madu, petru,haideti fetelor, e momentul adevarului!! doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna dimineata fetele mele!scuze..am dormit pana la ora asta ptr ca am ajuns az'noapte acasa..la 3 dimineata..off..peripetii peripetii..
inainte de toate..geleria pentru fete!
haideti fete frumoase cu testele pozitive!Doamne ajuta!!
si acum imi cer scuze fata de criadema..dar promit ca ma revansez fata de ea si fata de georrgie!uff..am chefuit sambata si multam fetelor ptr urari!iar duminica am luat-o de la capat..iar pe la 1 noaptea ce s-a gandit lumea..haideti cu cortul!la ora 1 noaptea!!asa ca..nu a contata ca eu eram franta de oboseala,ca m-am fatait ca un titirez zilele astea..ca am gatit continuu si mai ales ca asteptam si musafiri..cu ceva la bord-baietii ne-au luat cu japca-vrem nu vrem-e musai!asa ca..am plecat cu cortul la ora 1 noaptea..am ajuns la ora 3 noaptea la destinatie..si binenteles ce Dzeu sa vezi la ora aia?asa ca..am dormit in masina!noroc ca masina noastra e cu 7 loc uri ce se rabateaza..asa ca am trecut la somn..insa..intrusu meu avea chef de distractie frate..asa ca..ma iupea,ma chinuia..si cum ne jucam noi asa..i-am tras un cot in ochi de toata frumusetea!de s-a linistit total!apoi dimineata ce sa va zic fetele-avea un ochi vanat si umflat de mama mama!!!imi venea sa intru in pamant ca glumea si le zicea la toti ca l-am batut eu "aseara"!si asa s-a dus si la munca..va dati seama ca m-a sunat dimineata dupa intalnirea cu colegii-si-mi zice.."tu..astia nu ma cred ca tu mi-ai invinetit ochiu..ei cred ca m-am batut cu careva!"..
imi venea sa-i sparg capul!
si uite-asa m-am petrecut eu.......
criadema scuze inca odata si te rog sa-mi dai nr tau de tel..ca promit cu prima ocazie cand vin spre cluj,fac o rocada si pe la tine si neaparat vin cu un tort fara e-uri!!a... si apropo-s-au mancat ambele torturi..iar mancarica facuta de mine..a avut mare trecere!le-a placut ff tare!am fost tare mandra de mine!hihi..mi-au murit laudatorii!mai ales ca faza cu ochiu vanat al soatei mi-a eclipsat latura mea de "gospodina bubulina"!
ufufuf..mama cat am scris..iar is nevorbita rau!

Mergi la inceput

hey..unde ati disparut?
haideti fetele cu testele pozitive!!pleaseeeeeeeeeeeeee!
madu si petru sunt gravi!!!!!!!!au gemeni!!!
aaaaa..criadema,tu daca faci fiv.. la cluj presupun..la ce dr te-ai hotarat?avand in vedere ca dr stamatian e ff ocupat?ca tu la el erai,nu?

Mergi la inceput

naida-tinem pumnii si ptr tine azi!sa dea Doamne Doamne sa fie bine!sa iasa un rezultat beton!
hai fetele faceti-va aparitia!nu va vreau triste!macar un zambet sa va smulg azi!va rogggggggggggg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna,fetelor

eu mi-am repetat FSH =20
am vorb cu dr meu de la Polisano si nu mi-a dat nici o sansa la FIV
mi-a zis ca chiar la doza max de stimulare tot nu voi raspunde
mai ales ca avem facute 2 stimulari cu 1 respectiv 2 gonal/zi si nu am obtinut decit cite un folicul
si mi-a dat doua variante
sa mai incercam cu inseminare dar sansele le stim ca avem in urma 6 inseminari nereusite
sau adoptia de embrioni,sotul meu avind azoospermie
a fost dur pt mine,am mai trecut odata prin asta si acum iarasi

am 5 zile de la aflarea rez si ma tot gindesc cum e mai bine
si m-am gindit sa fac o stimulare pt FIV si daca vom obtine 2 foliculi sa facem punctie ,daca vom obtine tot unul sa mergem pe inseminare ,asta ar fi ultima solutie pt mine,inainte de adoptie sau adoptia de embrioni
asta e ,viata ne mai da si suturi,trebuie sa fim puternici sa trecem peste ele

naida,sint f curioasa ce ai facut la laparo,azi faci nu?doamne ajuta
iaura,ai plecat in vacanta,nu am reusit sa mai vorbim,am avut o sapt incarcata
anamy,uratica

va pup si mult succes tuturor

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput