FIV la Cluj 22
Raspunsuri - Pagina 22
kry spune:
hai sa va lamuresc.Eu mi-am luat puregon si pregnyl din Franta si la ultimul fiv facut in Cluj,pentru ca vroiam puregon pen si nu era in Romania asa ca da, Uratica, am trimis reteta facuta de dl Micu, a fost buna. Medicamentele le-am primit frumos in colet, cu element de racire, cu factura, si a doua zi am mers la banca si am platit. Sunt prompti. Preturile sunt cam ca la noi. Le gasiti pe sit-urile franceze. 
Apalina, succes la intepat si sa fie cu ochisori
brunadria spune:
eu ziceam de reteta, da! deoarece eu cand am facut fiv ul nu mi a dat nimeni nici o reteta.. erau scrise injectiile doar pe o hartie si m a trimis stela ,la o farmacie aproape de spital..
oricum preturile confirm si eu sunt cam aceleasi..
dar daca vreti si avecti nevoie , cu cea mai mare placere, va ajut..
o seara frumoasa tuturor
georgetani spune:
Madu si Petru sunt gravidute cu tripleti

( ca doar a promis Madu ca daca sunt trei cere ajutor si eu ma inscriu prima)![]()
uratica...
sper sa te tii de cuvant ca de nu vin eu la Brasov
si sar putea sa ramai fara ambele torturi![]()
serios nu m-am sutit azi chiar am fost la servici si era vorba despre ce mi-au spus medicii nu despre ce cred eu, caci daca ma luam dupa ei acum eram deja (in constanta ca si in Bucuresti) fara uteras dar eu nu si nu, nu am fost de acord si tocmai de aceea am ajuns si pe la Cluj-bine am facut si asa voi merge mai departe . Am fost inteleasa gresit eu am convingerea ca intr-o zi (apropiata)sigur voi avea fetita mea doar cei ce ma inconjoara ma bodoganesc dar nu-i iau in seama.
Am intrat in gasca viitoarelor mamici asa ca nu voi iesi din ea pana nu voi avea printesa mea.
georgetani spune:
Apalina daca crezi ca nu poti trage bine in seringa de insulina poti face si cu seringa de 2ml dar sa-i schimbi acul cu cel de la seringa de insulina ca este mai finut si are bruni dreptate nu te va durea
Apropo de medicamente din ce stiu eu dipherelinul si menopurul-cred ca si celelalte-au pret impus de stat asa ca de oriunde le achizitionam normal ar trebui sa fie acelasi pret- la calitate fata de cele de afara nu stiu ce sa zic dar si eu tind sa cred ca acelea sunt mai bune
brunadria spune:
buna dimineata...
nu fac galagie mare sa nu va trezesc..mai ales ca avem si gravidute aici si trebuie sa doarma..
chier sunt curioasa si eu cat costa un fiv in ungaria.. nu am avut timp sa intru la vecinele noastre , cred ca sigur au preturile..
va doresc o zi minunata
petrutaf spune:
maddutz si ei suntem insarcinate!!!!!!si urmati voi toate!
mersi mult, mult, mult de incurajari!la mine inca nici un simptom absolot nimic, nici de un fel !
apalina spor la injectat si sa fie cu noroc de data asta!
georgetani nu chiar trei
!dar 2 ar fi ok
, la mine sotul are sora geamana asa ca poate poate or fi 2 si la noi!
uratica sa-ti traiasca sotul !
brunadria spune:
uratica, la multi ani , intrusului tau, sa va dea d zeu o casa plina de puradei!!!
no , am luat si examenul, am scapat!!!
madu si petru sunt gravi

pupici
naida87 spune:
chiar, uratico..dai si tu ceva de baut de ziua intrusului?eu ma multumesc cu canita de apa, ca ce are alcool nu-mi place...ei, hai..poate un vin rosu![]()
Mai, fetelor, de ce luati voi pregnyl?ala are conditii mai aspre de pastrare...tinut la rece si toata treaba.Se fabrica un substituent care se cheama GONASI.are aceeasi compozitie ca pregnylul, numai ca nu se tine la frigider, si am inteles ca se gaseste si pe la noi. Eu cand am avut nevoie ca bucuresti de Pregnyl, dr tutunaru mi-a explicat ca asta e mai bun pt simplul fapt ca nu se tine la frigider...daca m-0a mintit, va mint si io....
Ce fac gravidutele noastre azi?totul bine?bebeii cums e simt?cresc?
Eu ma duc sa smotruiesc putin, ca sa nu isi puna OMU' mainile in cap cand se intoarce acasa din tarile calde...si daca tot plec luni...
Ma laudam io ca va tin la curent cu starea mea la cluj, dar a uitat intrusu' asta sa imi lase soricelul de internet.asa ca pana miercuri, n-o sa am cu cine vb...

Dar recuperez, promit solemn!Asta in cazul in care o sa-mi mai arda de comentarii dupa anestezie si laparo....ca-s tare mica si alintata...
brunadria spune:
nadia , si mie tot pregnyl mi a recomandat dr pt declansarea ovulatiei...cine stie, poate e mai bun...
asteptam confirmarea:madu si petru sunt gravi!!!
o seara frumoasa!!