FIV la Cluj 22
Raspunsuri - Pagina 24
uratica spune:
offfffffffff bytzi..mama ei de treaba!stiu ca o veste de genul asta te demoralizeaza complet..insa nu-ti pierde speranta fata frumoasa!mai existat si minuni-si de ce nu?o sa ni se intample si noua!
draguta..si mergem inainte!o luam de la capat-cu bune,cu rele-dar si cu speranta in suflet!trebuie sa ni se intample si noua minunea asta de a fi mamici!
trebuie!
petrutaf spune:
z11 de la Ia in continuare nici un semn !
eu stau cumintica pana in z16 cum a zis dr. si apoi am sa fac testul ! imi pare rau ca va tin in suspans
dar cu siguranta maddutz are vesti bune pentru noi!
iaura21 spune:
salutare...inca nu am plecat in concediu( de fapt in libere),doar joi dimi. plec
madutz ,iubita , e foarte greu sa treci peste inca un esec ,nu stiu cum te-as putea incuraja ca nu ma pricep ,imi pare nespus de rau
, dar sunt sigura ca esti puternica , te ridici rapid si vei lupta mai departe 
bytsi
eu am citit si la celalalt sub. am vaz. prin ce treci ,eu nu stiu ce ai putea face tre'. sa faci cum simti, dar totusi la unii le ofera destinul prea mult iar la altii deloc...e culmea amandoi sa aveti probleme...dar vine soarele si pe strada ta , fii sigura
ai PM
uratica
dar se poate sa nu lucrezi tu ceva?..."frumos" cadou i-ai facut sotului de ziua lui ,un ochi vanat , parca te si vad in masina dandu-i coate, alea -alea ![]()
petruta
tu sa stai cumintica ca la tine se prinde , da? dar nu te dor sanii dupa ovulatie, numa pe mine ma dor?
...daca nu te dor , e semn bun , durerile incep doar cand ar trebui sa vina cm.( adica sa nu vina) asa ca speram 
oare operata noastra ce face la ora asta, stie cineva ceva de ea, naida cum esti?
pooopici la toate fetele optimiste de aici
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
apalina spune:
Madutz imi pare foarte rau pentru nereusita dar trebuie sa fi puternica si poate vei avea puterea sa o iei de la capat
Bytzi nu cred ca ar trebui sa disperi ,am aceeasi problema si am avut rez si de 36 fsh si am repetat de n ori analizele alea si cred ca rez difera in functie de starea psihica in care ne aflam !Am avut asa fsh 20 ,apoi 11, apoi 20 ,36,14 si 16 a fost ultima valoare si am hotarit sa incerc o stimulare sa vedem cum decurge ,asa ca nu te pierde ,incearca si poate ,poate va fi bine ,puterea lui D-zeu e mare si nu stim ce planuri are cu noi !Eu o dau inainte cu intepatul ,nu stiu daca ar trebui sa simt ceva ,doar o durere de ovare dar cum pe mine vesnic ma dureau ,n-as putea spune ca neaparat de la tratament se trage .Va pup pe toate 
brunadria spune:
maddutz, toata ziua m am gandit la tine! off , ce veste proasta...
nu mi vine sa cred!! iti doresc sa fi puternica si ce as putea sa ti spun, cand te vei aduna, sa o iei de la capat!!e singura noastra sansa pt a reusii...imi pare foarte rau 

uratica spune:
hmm..deci..azi am tras o portie sanatoasa de plans..ceea ce va sfatuiesc sa faceti si voi-dupa care sa va mobilizati,sa calculati si sa analizati fiecare pas pe care il veti urma de-acum inainte si sa o luati de la capat!!ptr ca trebuie sa reusim!!
off madule..stiu ca e greu,insa sper sa iti revii cat mai repede si sa o luam de la capat!stiu..nu exista consolare ptr tot ce simti tu acum..va trebui singura sa gasesti puterea de a merge inainte si cu siguranta o vei face!ptr ca esti la fel de puternica ca si mara,ca si bruni,ca georgie si ca toate fetele ce au trecut printr-un fiv nereusit!insa..ce putem noi face, e sa fim alaturi de tine cu tot sufletelul nostru si sa te sustinem!din pacate nu putem sa fim pansamentul ptr rana ta..insa macar o mica alinare din partea noastra sa ai!uff..fetita frumoasa..te
dulce si sper din tot sufletul sa treci repede peste....
apalina,bytzi..fetelor nu va pierdeti speranta-ptr ca asa cum am mai spus-se mai intampla si minuni!si ele vor aparea si in viata noastra!e musai!
petrule-tinem pumnii..
mara,bruni,iaura-
uff..o saptamana sumbra..neagra de-a dreptul.insa fetele nu uitati ca dupa ploaie si intuneric mereu apare soarele!!asa va fi si la noi!va aparea soarele si in viata noastra!uite..madalina manole a reusit la 42 de ani!!!asa ca..vom reusi si noi!
fete dragi-va
pe toate si va doresc sa aveti un somn dulce si linistit!iar maine sa aveti o zi senina si frumoasa!cu mult soare in suflet!

of of, nici nu stiu ce sa iti spun, speram sa fie altfel...
de Raymond si Roland (01.02.2009)