FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

maddutz pt prima pagina 30 ani ,endometrioza, in asteptarea rezultatului la 1IA, a si daca se poate doar petruta fara sabou mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

petruta draguta pai sigur ca mai e luna norocoasa, a fost si la mine, va fi si la tine si la maddutz. Apropo tot in mai ne-am casatorit si noi. Deci..... Si daca mai tragi cu ochiul si pe la subiectul FIV vei vedea ca s-a umplut de gravidute, o adevarata ploaie de bebici , tratamentele din luna mai au facut minuni

puisorii mei sunt la plimbare prin curte cu buni, iar eu imi fac de cap pe net, ca nu ma mai pot desparti de voi

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna,
mi-a fost dor de voi, suntem bine, am mai avut un episod de alergie cu internare de cateva zile, dar acum suntem cu toti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce active sunteti fetelor!! ma bucur!!
mara, multumesc ca mi ai amintit, nu mi am facut ieri programarea ca am uitat...dar cand am citit acuma am si sunat si programarea e pe 10 iulie.., doar ca am intrebat mai detaliat si mi a spus ca doar^prin septembrie o sa pot incepe.. asta e...
moni foarte frumoasa burtica ...abia astept sa va spun ca am si eu 2 printese in burtica..
maddutz ,mai ai un pic si ne dai vestea cea mare, doamne ajuta!!
uratica ,ce bine ca esti iar aici , de cate ori citesc ma binedispui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

petruta am facut modificarile. sa-mi spui daca mai trebuie sa modific ceva. la fel si restul fetelor!
petruta eu te admir ca poti sta departe de termometru. oricum, sunt mai "calma" decat la incercarile anterioare. adica nu am inceput "febra" testelor...inca. ma abtin pana marti cand voi face direct testul din sange. tu cum vei face? marti ai putea sa faci si tu testul, cred. dar sa stau 14-16 zile sa astept cum zice dr...nu am rabdare. asa sunt eu
criadema tare rau imi pare sa aud ca iar ati avut probleme si acum cum sunt strumfii? dar tu?
ennni si jovana voi sunteti niste mamici binecuvantate sa va bucurati de fiecare clipa a puiutilor. mi se pare ca sunt la varsta minunata. mi se par deliciosi pana la varsta de 4-5 anisori. si pe urma sunt super faini, dar varsta de dupa 6 luni pana la 4 anisori...is cuceritori de-a dreptul
moni si julia aveti grija de burticile voastre pretioase
bruni asa repede trece timpul. fiind vara, concedii, mare....nici nu-ti ei da seama ce repede a trecut timpul si a si venit luna septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aparura fetele mele!yupiiiiiiiiiiiiiiiii!
criadema-!ofofof..cate mai ai si tu de tras cu strumfisorii!da las ca va imunizati voi si nu o sa mai aveti probleme!
cuscra-grasunelul meu ce mai face?acum e in perioada in care isi admira manutele..nu?hihi..abia astept sa pui pozici cand sunt in pantalonasi scurti si manecute scurte!dragalasi foc!
bruni-las ca e bine!deci vad ca toate ne cam grupam pe la sfarsitul anului!asta inseamna ca ne gravidim in grup!ce casto!!!

Mergi la inceput

madule-mai dau fetitele din picioare?cred ca sunt suparate ca azi nu le-ai mai delectat cu socata!asa ca hai la mine..ca eu mai am..sper sa nu explodeze!!ca am pus-o in peturi si deja s-au umflat!mi-e si frica sa scot capacul de la ele!ca m-o plesni vreun dop fix in ochi si-apoi o sa-mi vina mintea la cap si nu vreau!

Mergi la inceput

deci pe 9 iunie ne imbatam?yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
eu fetele maine sun sa ma programez ptr histeroscopie si pote fac si laparo sa vad cum stau cu aderentele si trompele..iar apoi daca nu imi da Doamne Doamne o minune..trec la fiv!!!!!!!!si acu sunt hotarata!asta daca nu imi sparg si capul pana atunci si fuge/ma paraseste si singurul neuron ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica si socata mea e buna de bomba, a fermentat in peturi de pot sa fac vin din ea . Da acuma serios, ai grija cind deschizi sticla sa nu faci iara vreun pocinog. Ca eu deja am emotii cind n-apari pe aici citeva ore ca ma gindesc ca iar ai facut vreo ghidusie
Apropo de limba, nici eu nu stiu o boaba de maghiara da am apelat la o d/na care sa ma ajute cu tradusul

Mergi la inceput

eiiiiiiiiii..eu v-am zis ca-s nevorbita si ca trebe sa-mi fac norma!asa ca va rog sa ma suportati(oricum nu prea aveti de ales)!
hihi..madule si sa nu te vad tristuta!ne-am inteles?mandra fata si frumoasa!vesela mereu sa fii asa cum te stim!doar est gravidta noastra rasfatata nr 1!asta fara sa ma acuzati de discriminare!mai sunt si gravidutele noastre speciale..insa madu e o mica rasfatata!saracu intrus-
oare ce s-o face cu 3 ia o pauzari si toate rasfatate?parca le vad pe toate 3 bosumflate si el tot incercand sa le impace!!ioi ioi ioi..saracu..

Mergi la inceput