FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

kry, la Wels???? Atunci concediu placut sa ai.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

da, Moni, la Wels, Bombonique si cu tine m-ati inspiratIti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

iaura intradevar am inceput simularea in z2 si ecografie am facut numai in z8 si in z9 a urmat inseminarea, sincer eu credeam ca si inainte de inseminare iti face eco dar se pare ca nu e asa
uratico de unde stiai ca vreau baiat?esti cumva si medium?
maddutz stiu ca toata lumea spune sa lasi termometrul dar sincer eu te apreciez ! si eu as proceda la fel dar nu am curajul imi e prea frica de ce ar putea sa arate!eu incerca sa gasec tot felul de simptome dar din pacate nimic sau din fericire poate ca nu am nici simptome ca ar veni musafirii nepoftitii !totusi nu stiu de ce dimineata in special am intepaturi la nivelul ovarelor si din cand in cand si in partea inferioara a abdomenului (nu sunt ca cele de la ciclu )acum ma bantuie gandul ca in urma simularii sa nu-mi fi crescut chistul endometriozic si ala sa le produca.. sa speram ca nu!
ah si despre cele care pot sa faca copii pe banda rulanta cel mai mult ma enerveaza alea care "vai ca am ramas gravida da nu stiu cum ca eu nu am vrut si am avut grija dar printr-o minune s-a intamplat"
nu am nimic cu nimeni si nu as dori sincer la nimeni sa treaca prin ce trecem noi dar nu suport ipocrizia

Mergi la inceput

mai am o intrebare pt veterane
exceptand faptul ca cm o sa-mi vina doar peste 9 luni asa pt cultura mea generala daca in mod normal eu am cm33-35 zile daca prin absurd nu a reusit inseminarea cam pe cand ar trebui sa-mi vina ciclul ? (inseminarea am facut in z9 si mi-a spus sa fac testul in 16 zile de la inseminare )
scuze pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

pai mai fetele-eu credeam ca trebe sa faci naveta mereu-austria rom,rom austria..nu stiam ca te poate monitoriza aici si apoi te duci acolo la punctie si la transfer!pai daca e asa e de bine!!si plus de asta..cu engleza ma descurc..trebuie doar sa pun la punct termenii medicali..si ar fi super.......
si ca acte,hartogaraie..ce trebuie?asigurari normale-cele ce le faci cand pleci din tara sau trebe altceva?hai ca incepe sa imi placa si sa ma anim!
kry-vrem toate detaliile!
si moni..tu ai povestit ca ai reusit si la cluj..insa vroiam sa te intreb..cate ovocite ai avut la cluj si cati embrioni au rezultat?ca in austria stiu ca ai avut record de 31 ovocite!!
si oricum..cred ca diferenta e si la medicamente..nu numai in ceea ce priveste laboratorul..apropo moni..tu de unde ai luat medicamentatia?si tu kry?
uff..abia astept sa fac histeroscopia lua viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor!!!!!!

uraticoooooooooo bine ai revenit Stiam eu ca ai pus-o de ceva boacane de nu ti-ai facut aparitia atata timp. Sper ca totul e ok acum si te rog fii mai atenta pe viitor.

kry sa fie intr-un ceas bun, spor la injectat si sa auzim de o productie mare si mai ales de calitate care sa se lase cu sau cum doreste inimioara ta.

maddutzuleeeeeee e BEBE sa stii , cu pofta de mancare cum stai??? Azi ai povestit putintel asa cu ei??? Pe cand trebuie sa faci testul ca nu mai stiu, m-am zapacit complet .

naida87 tinem pumnii sapt viitoare sa iasa totul cum iti doresti.

mara72 asa facea si intrusu meu inainte, n-avea somn si ma trezea ba la 4 ba la 5 dimineata ca cica "ma cam plictisesc, hai sa povestim ceva" si eu muream de somn nu alta. Ia stai sa vezi cum n-o sa se mai plicti cand or zbiera vreo 2-3 ca unul vrea laptic, altul vrea in brate, celalalt nu-si gaseste jucaria preferata etc. Abia astept sa ne povestesti atunci cum se descurca

moniland foarte frumusica burtica, chiar am comparat-o cu a mea la 32 sapt. si e cam la fel. Sarcina usoara in continuare, cred ca de-abia astepti sa-ti tii printesele in brate. A mai ramas atat de putin

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

saboupetruta abia astept sa vii cu vestea cea mare. Nu stiu de ce te intereseaza cand ar trebui sa-ti vina cm, dar uite iti spun eu sigur cand, cam prin martie 2010 asta in caz ca nu vei alapta, ca daca mai si alaptezi, atunci cel mai probabil prin 2011.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

petrule-nu sunt medium,insa eu asa te vad-mamica de baiat-desi acu daca stau bine sa ma gandesc as putea sa fac un job din asta!ca e ff usor sa descosi lumea sia poi sa nimeresti cateva chestii!si asa ma imbogatesc si eu!mai ales ca am vazut reportaje cu vrajitoarea sidonia si multi altii care cer doar 10000euro ca sa te lege sau sa te dezlege!
si pe madutz o vad mamica de fetite-parca vad cum le face moate si le da rochitele de-alea scurte sa li se vada chiloteii..doar doar sa vada lumea ce plii cretisori au pe bulanase!!o si vad cum isi pupa odraslele si le pisca de toate cele,de dragi ce ii sunt!!asa ca madule..sigur te vei alege cu o printesica sau doua!!iar daca vor fi trei-o sa ai si un print!!
e clar!!incep sa ma vindec!!ca imi apar iar piticii pe creier!e de bine!!
dar..in schim am o intuitie de zile mari!am niste instincte si niste premonitii care mereu se adeveresc!asa si cu histeroscopia de acum..stiu,simt ca trebuie sa o fac!la fel cum stiam si de laparo..ce nu am anticipat atunci..a fost faptul ca nu ma asteptam sa fie atat de grav!insa mergem inainte!
off..abia astept sa intru si eu in focuri!!!!!!!asa ca..imi iau lesa si stau tintuita de pat sa nu ma mai aventurez cine stie pe unde!mai ales ca sambata vor toti sa sarbatorim ziua intrusului care e azi-la aqua parkcredeti ca voi rezista sa nu ma dau in topogane sau alte cele??uff..cred ca trebe sa ma lege careva sa pot sta in loc!
deci acu is sigura!!m-am vindecat de toate!!asa ca..azi ma apuc sa fac curat..si maine ma prajituresc!iar sambata si duminica fug in lume!!promit sa stau cat pot eu de cuminte!si sa ma feresc de copaci!

Mergi la inceput

enni sa stii ca raspunsul asta il asteptam !am tras primul ras copios pe saptamana asta!chiar ii spuneam sotului de tine ca ti-ai facut FIV1 in mai anul trecut si ca ti-a reusit din prima si ca poate e un semn ca si eu am facut primul IA tot in mai si mai ales cand implineam 5 ani de la casatorie !( acum stii tu cum e incercam sa ne agatam de orice speranta

Mergi la inceput

enni-cuscra draga!!promit solemn sa ma feresc de boacane!da ce sa fac daca mintea mi-a ramas pe la 20 de ani!
insa o sa ma cumintesc ca de..cand va trebui sa am grija depiticii mei-n-am incotro!!sper sa nu ma iau la bataie cu ei de la jucarii!

Mergi la inceput