FIV la Cluj 22
Raspunsuri - Pagina 13
maddutz spune:
mneata fetelor!
io-s cam somnoroasa....nu mi-am facut somnicul! m-am trezit cu noaptea in cap. luat temperatura (37) pe la 5.30 dimineata. si nu am mai putut dormi. am reusit sa adorm dupa ce a plecat intrusu' (tre' sa aduca cineva bani in casa, in timp ce closca sta pe oua
)da' a sunat telefonul si...mi-a pierit somnul
si io-s ca tine mara asa imi placea (si-mi place) sa lenevesc somnicul ala de dimineata....da' "intrusu" se plicti asa ca...desteptarea
si culmea: io ma trezesc si pe urma el tot somnicaleste cat ii ziulica de mare. il tot amenint, ca in curand vom avea vreo 2-3 mogaldete care, de cum se crapa de ziua, vor veni in patul conjugal si....ciu-ciu somnicaleala!
da' tot nu ma lasa sa-mi fac somnicu' de dimineata! no...las' ca apar mostenitorii si va vedea el! 

v-as invita la o socata, da'...n-am! tot intrusul e de vina
de fapt, daca stau bine sa ma gandesc, el e de vina pentru tot!
adica, azi sunt morocanoasa
ma dor sanii si am niste dureri...as zice ca in dreptul uterului, de aseara. seamana un pic cu durerea de la ciclu. ar fi cam devreme, insa, sa-mi vina ciclul. mai ales ca eu il astept cam...peste 9 luni ![]()
mda....sper ca voi sunteti mai vioaie! 
maddutz spune:
moniland m-am indragostit iremediabil! 

...de fatuca! iar burtica ta e adorabila de-a dreptul!
kry tu cum esti? cum merge tratamentul? cand urmeaza sa te duci? cine te monitorizeaza, aici, in cluj?
uratica spune:
woaaaaaawwwwww monule..ce seamana cu tine
!
si cum sa ne faci rau?din contra!ai trecut si tu prin multe ca sa ajungi aici!asa ca..reusita ta ne mobilizeaza!
noi abia asteptam sa te vedem cu piticile in brate!
x3 si ai grija de voi!
Moniland spune:
ma bucur ca va place si ca ati inteles ceva din poza cu fata. ![]()
32+
Laura Ioana
Irina Maria
uratica spune:
rasfatata mica..eu stiu ca durerile is de bine!
de la mogaldete cu siguranta!dau tare din picioare ca le supara termometru!![]()
si daca vrei socata hai la mine..ca eu am facut vreo 30 de litri..si mai am vreo 20 litri..
ca eu nu beau-am ciuda pe el!

de parca socata ar fi de vina si nu eu!
si hai aici la noi sa te rasfatam un pic..sa-ti mangaiem buclele..ca sa iti revii!
kry spune:

dragelor, eu diseara incep injectarea.
Monitorizarile le fac la Cluj, mi-am facut programare la Gynia, le voi trimite pe e-mail si apoi o sa ma sune sa-mi spuna daca e ok sau modific ceva.Voi merge la Wels abia duminica viitoare, iar daca totul decurge normal ,lunea voi face punctia.Sunt foarte emotionata, nu stiu de ce, ca doar nu e prima data![]()
Moni, mi-ai dat aripi cu burtica si fetitele
va pup cu drag pe toate si va multumesc pentru incurajari
P.S. Am si eu termometrul meu....nu dati cu rosii
Maddutz, 37 e perfect
, nu plec din tara pana nu faci testul pozitiv![]()