FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

kry-bafta multa draguta!sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

madule-multam ptr lapticul de dimineata!si ia zimi tu fata frumoasa cum csap eu de sindromul cafea????ca incerc sa ma las-credeam ca imi va fi usor-dar se pare ca nu-i asa..ufff..
si ai aruncat termometrul ala?sau vrei bataie in continuare?ca vad ca ti-o cam ceri!
no ioti-aparui eu..si voi disparurati toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

e termometrul meu si nu-l dau la nimeni!
pai...ca sa te lasi de cafeluta, poti incepe priin....a nu mai bea! bei altceva, in loc de cafea. bea laptic cu cacao. mie, practic, imi era tare drag acel ritual de dimineata cand stateam si imi carpeam ploapele de somn in fata cestii aburinde de cafea. dar nu ma dadeam in vant dupa gustul cafelei. asa ca, la mine, a fost destul de simplu.

Mergi la inceput

madule..nici eu nu ma omor dupa gustul cafelei..insa dimineata ma imbata mirosul ei...si plus de asta ma trezesc cu o durere ingrozitoare de cap din cauza tensiunii mici!deci?cu ce sa inlocuiesc cafeaua?
si tu draguta?in afara de faptul ca te-ai indragostit de termometrul ala al tau..cum mai esti,ce mai faci?ceva shoppoinguiala?pofte?fitze..imi si inchipui ce rasfatata esti acum!
si ai dreptate..esti frumoasa,esti desteapta,esti dulcica si mai ales.....spune-i psihicului tau ca ESTI MAMICA!!!ne-am inteles??

Mergi la inceput

bei gagici..si sa va zic o chestiune pe care pe mine personal m-a socat azi!!!!dar o aud din ce in ce mai des..si anume-mamicile care fac copii ptr a beneficia de banutii aia de pe urma lor!!!va vine sa credeti?din ce in ce mai multa lume aud ca vrea sa faca copii ca sa poata sa-si mai aranjeze casa..ca de..copilu produce!!!
imi vine sa le strang de gat pe cele ce gandesc asa!oare ce ar spune cand ar afla cat se chinuie unele si cati bani dau ca sa aiba o minune in viata lor??
ahh..sunt atat de revoltata!si ma doare si acum burtica..noroc ca sunt in carantina ca altfel as fi spart capul unora azi!off ce ti-e si cu viata asta..dar..bine-rau trebuie sa mergem inainte!
of of mai mai..nu mai e nimeni pe aici?ca inca nu mi s-au terminat vorbele!mai am multtttttttttttteeeeeeeeeeee la purtator!ce de..daca nu avui cu cine sa palavragesc..ce sa fac?si oricum acum sunt fitzoasa-nu vorbesc decat cu cele din clubul fivoaselor,inseminatelor,icsitelor,picsitelor si alte cele-numai lume buna ce sa mai!
si daca ati trecut la nani-somnic usor..si trimiteti-l si la mine pe mos ene..desi cred ca nu mai dorm in seara asta!daca am dormit azi pana la 15!!ce sa-i faci?acu bantui pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Haideti leneselor ca seara nu va dati duse la culcare si dimineata nu va mai puteti trezi

Uratica... ora 3... doamne ce multa vreme a trecut de cind ma trezeam si eu pe la ora 12 la prinz. Acu nu mai pot ca ma scoala intrusu ca se plictiseste si nu are cu cine povesti. Chiar si in concediu ma trezeste Eheee oare cum o fi sa poti sa faci copii asa, cind vrei tu? Nu stiu zau da cind aud pe cite una ca a ramas din prima luna cind si-a pus in gind sa ramina,nici nu stiu daca sa ma apuce invidia si ciuda sau sa ma gindesc ca viata lor n-a fost atit de picanta si interesanta precum a noastra fara laparoscopii, anestezii, termometre, fsh-uri, lh-uri, ics-uri, pics-uri si partide programate de amorCa eu si acum imi aduc aminte de partidele alea cu termometrul in mina cind barbatu-meu avea o figura disperata ca iar tre sa o faca la comanda si eu aproape il fugaream prin dormitor ca ii musai sa o facem ca-s pe ovulatie si ratam momentul.Acu, s-au dus si vremurile alea ca nu ma gindesc decit la eprubete, medii de cultura si embrioni cu n-spe celule
maddutz cu sau fara termometru ia treci tu la raport si spune iute ce simptome ai .Cum esti azi?
kry eu scot agitatoarele pentru un start bun si o productie maaaare si mai ales buna. O sa faci vreo monitorizare si la cluj sau te duci direct in austria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

naida tu sa stii ca sotul tau te iubeste dar de inteles n-o sa te inteleaga foarte bine niciodata.Pentru ca in general barbatii nu ne inteleg mai cu seama cind vine vorba de copii, asta pot sa iti confirme cred toate fetele de aici.Al meu e un sot extraordinar, ne potrivim la tot ce facem,discutam, punem tara la cale, de certat am si uitat de cind nu ne-am mai certat.Dar... cind vine vorba de copii si de fetrilizari in vitro deja vorbim,vorba lui maddutz limbi diferite.El vede lucrurile ff simplu adica te duci, faci niste analize, apoi faci vreo 80 de injectii, o punctie, un embriotranfer, astepti rezultatul.Daca e bun e foarte bine, daca e negativ nu/i nimic, mai incercam (sau nu, cum doreste "injectata" ) da lucrurile reintra in normal.Nu intelege de ce sunt suparata si pling pt fiecare esec, asta il enerveaza, nu intelege ca noi femeile suntem nascute sa dam viata si faptul ca nu putem sa o facem ne doboara uneori si abia ne putem aduna sa reluam lupta. Nu te necaji ca sotul tau nu te intelege, asta este, spune-ne noua ce te doare ca noi te intelegem foarte bine.Eu am mai spus-o si o repet, daca nu erau fetele de aici de pe forum nu cred ca dupa primul esec mergeam mai departe.Si pentru asta va iubesc pe toate

Mergi la inceput

buna dimineata!
wooaaaaw..e ora 10!si m-am trezit!ce dimineata e!si ce soare!
mi s-a sters mesajul!!!!!acum sa ma apuc din nou de scris...uffffffffffffffffff..

Mergi la inceput

mara-matinala esti!hihi..si soata mea e la fel..ma trezeste de dimineata ca cica se plictiseste..insa nu trec nici 2 minute si imi zice..da nu-mi faci si mie ceva de papa ca mi-e foameeeeeeee!te roooooooggg!asa ca e vrajeala chestia cu plictisitu!!cel putin la ai meu intrus!la el burtica se trezeste de di mineata si face scandal!
hmm..referitor la faptul ca barbatii intelg sau nu prin ce trecem..sa stii ca eu am ramas socata cat de bine ma intelege al meu intrus!si asta demonstrat!!ca ma apucase isteriile,depresiile,neuniile,piticii si toate cele..ca de..stiti cum e..si ptr prima data a ripostat si el crizelor mele..explicandu-mi detaliat dar detaliat faptul ca si el trece prin aceleasi stari dar se exteriorizeaza altfel!mi-a explicat mult mai bine decat as fi facut-o eu!!am ramas masca..mai ales ca m-a si certat doar un pic spunandu-mi pe un ton calm-in contradictie cu al meu- "tu cum crezi ca ma simt eu cand colegii mei povestesc despre copii lor?tu crezi ca nu-mi vine sa imi iau campii si sa ma duc intr-un colt si sa incep sa plang?dar ce rezolvam daca am face amandoi la fel?ne-am jeli de mama focului?crezi ca am mai avea puterea de a merge mai departe?intreaba-te mereu lucrul asta si raspunde-ti tie-nu mie!si ai sa vezi ca am dreptate!"deci..o singura data mi-a vorbit asa deschis..si mi-a spus multe multe..am ramas muta de admiratie!!eu zic ca ne inteleg ff bine,numai ca nu o arata!!si e mai bine asa!sincer!ca de ne-am jeli amandoi am inunda blocul!
dar..asa cum am mai zis..hai sa vorbim noi de concedii,de gravidute-exemplu madutz,petruta,kry(in curand),julia,moni..si sa ne gandim ca vom reusi si noi!starile depresive le lasam celor care renunta la lupta!noi suntem niste invingatoare si cu siguranta nu vom renunta la visul nostru,ci vom reusi!ne-am inteles,ori ba?hihi..cred ca asa ne intelegem mai bine!nu?ce ziceti?
si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hai sa va arat www.flickr.com/photos/monicahhh/3593134440/" target="_blank">"burtica" mea la 32 sapt implinite. Si www.flickr.com/photos/monicahhh/3585634683/in/photostream/" target="_blank">aici o fata de fetita.

Nu stiu daca va fac mai mult rau aratandu-va pozele, sau va incurajez. ....

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput