Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 19
Mariaa spune:
nu ma intrebati cum, ca numa' printr-o minune (prietenii stiu de ce
), pe 10 august, am intalnire cu www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM" target="_blank">domnul 
dupa ce-mi revin de pe sub masa, ma duc sa-mi caut rochita neagra cu paiete si colanti ![]()
aa, si un parfum pe masura evenimentului ![]()
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
aidaciolac spune:
... pai unde ai intalnire? intr-un concert sau la o emisiune?

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
Io nu pricep nimic,da nu mai conteaza...ma bucur de bucuria lu' Simonelu' si daca tu esti fericita,sunt si io...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana68 Io nu pricep nimic,da nu mai conteaza...ma bucur de bucuria lu' Simonelu' si daca tu esti fericita,sunt si io... |
mai prieten de atata nu se poate esista pe lumea asta
ca puteam fi fericita ca am trecut drumul, doar 

la coooncerttt! Vikiiiii, sedintaaaa!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
emag spune:
Simo, adunarea, sari de cauta rochita... Si fa bine de te urca si tu pe scena langa frumusetea de Bono ca tipa din imaginile de le pusasi mai devreme, sa-i tragi o ventuza focoasa si din partea mea.
Deci tre` sa fii si reprezentantu` corazonului meu la intalneala cu minunatul, nu te emota!
Ma foarte, foarte bucur ca vei fi acolo!
Mariaa spune:
deci daca ma ia de subtiori si ma tranteste pe scena, ce draq fac...ca io-l las pe al meu acolo si plec
ca pentru Bono, as fi in stare
deh, modesta din mine da pe dinafara 
_
Emma este IUBIRE ******
Doris-Alina spune:
Pfuaiiiii, ce palpitatii am avut pentru Maria...ba o mai si sun, si tot nu mi-a putut zice...
No, Maria, aferim boieroaico...
ce sa-ti mai spun...vreau si io un autograf...![]()
Fug sa va deschid capitol nou, ca azi ati fost harnice...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
da' de ce zici aferim
pence-mi multumesti ![]()
pai sigur ca nu puteam ca era boss alaturi. ![]()
_
Emma este IUBIRE ******
Doris-Alina spune:
Esti baftoasa mey, nu te-ai prins?![]()
Norocoaso care esti...![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
neee, ca tine de alte chestii, nu de noroc...![]()
da pence-i multumirea ca tot nu pricep ?! ![]()
_
Emma este IUBIRE ******