Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
... pe mine poti sa ma aduni deja , dar spune care e treaba ca deja ma dor plamanii 
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
szivarvany spune:
Io vin cu Aida, ne poti culege ![]()
Mariaaa, ce-ai copt ??? Ca pe mess nu ai raspuns ![]()
![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Mariaa spune:
buey, calmati-va
nush ce credeti voi ca e da' nu e si calmati-va!
mai stati juma de ora sa fac o plata si porma am curaj sa zic ![]()
si nu-s cotofana, da?! ![]()

fug la banca 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
aidaciolac spune:

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa buey, calmati-va si nu-s cotofana, da?! ![]() fug la banca ![]() _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ![]() |
io stiu!!! ca din intamplare... si pfff ce-mi vine satz trag una ...ioi ce sincera-s
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
monica-elizabet spune:
aida, suntem aici 

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
aidaciolac spune:
a trecut o ora deja si nu ai zis nimic si nici nu stim ce si cum 
... si din cauza ca m-am enervat incepe si furtuna 

si io sunt singura ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac a trecut o ora deja si nu ai zis nimic si nici nu stim ce si cum ![]() ... si din cauza ca m-am enervat incepe si furtuna ![]() ![]() si io sunt singura ...Aida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
nuuu nu esti singura, esti cu mine
mie nu mi frica aici e rupere, si io tocmai tiptil tiptil ma pregateam s-o tai pe usa firmei, asa pe neve, cind zdrong fulgerica...m-am intors
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
Mariaa spune:
ete semn
big brother is uacing ![]()
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor