Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 20
Doris-Alina spune:
Pai ti-am multumit ca ne-ai scos din moleseala...
n-ai vazut ce reactive am fost toate? ![]()
ia mai baga cate una din asta la doua -trei zile...![]()
sa vezi cum da iuresu-n noi...![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
dorisake...dorisakeeeeee 
nu te-ai prins, io am sarit peste rand si am facut tema zilei pentru tot anu deja
stai sa vezi cand vin cu conspectu
atunci sa va tineti.. 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
emag spune:
Conspectu` ca... conspectu`, da` tre` sa faci pe langa conspect poze, sa filmezi.
Evident, sotul tau tre` sa se ocupe de filmat cat esti tu pe scena cu Bono
.
anda spune:
ba, mi-or murit laudatorii ![]()
http://www.drive-test.ro/chestionarauto/1/80/punctaj.html
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
emag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda ba, mi-or murit laudatorii http://www.drive-test.ro/chestionarauto/1/80/punctaj.html |
Foarte tare!
"Stilul tau de condus se aseamana cu pilotajul sportiv uneori, desi asta depinde de ziua in care te afli si de starea ta de spirit. Intr-o singura zi acum poti fi calm si sa mergi agale, dar in minutul urmator sa te iei la intrecere cu vreunul din trafic sau sa faci semne obscene vreunui prost." - Zice diploma.
Super!!!
Sa fie mereu fara evenimente pilotaju`!
Doris-Alina spune:
Anda, super tare testul...
I-l dau si la Radu, acum nu-l deranjez, mananca pe pita sisteme de operare( SO )
Silvana, ce-i cu tine? bad day azi?
Te-a suparat careva? zi numa, ca venim...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
Aida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
La capitolul nou, sa vad tot asa elan, da?![]()
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
Va astept aici
POZE CU NOI