Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*
Raspunsuri - Pagina 15
heer spune:
pt voi!si noi suntem aici dar mai tacuti e mai bn asa.nu prea avem de lauda.Felicitari pt mamicile luptatoare si optimistesi binenteles multee felicitari si pupici pt piticii invingatori!
andru_mami spune:
mihaela-nu cred ca mai are rost sa iti spun ca sincer imi pare tare rau pt voi,e f greu in ziua de azi sa mergi la recuperare cu copilul dar asta e menirea noastra,sper din tot sufletul ca mihaita sa recupereze mult si d-zeu sa fie alaturi de voi in orice clipa;cat despre noi,multam pt urari,andrei aparent e bine daca pot sa zic asa,mai mult sper si eu ca toate mamicile.
babette-stiu cum e sa fii in imposibilitatea de ati ajuta copilul,stiu cum e sa vezi ca atunci cand zici ca iti e mai bine ,poc te loveste iar si iar si iar;sa speram si sa avem credinta ca o sa se opreasca si astea si vladut va catiga batalia asta,cred ca uneori nu ai chef de nimic,nimic din ce faci nu te face sa te simiti mai bine atata timp cat relele se tin lant.te asteptam cu vesti bune,.
babette spune:
Multumesc pt gandurile bune si pt incurajari!
Si noi speram sa gasim pana la urma tratamentul medicamentos adecvat si mai ales speram sa-l gasim la timp! Pare sa se simta putin mai bine, dar oare pt cat timp?
Speram si ne rugam sa fie bine.
adrianapop spune:
buna seara tuturor
sincer imi pare tare rau sa aud de alte necazuri si probleme,,cateodata am impresia ca nu se vor termina niciodata ,,si parca tot acolo vin problemele si greutatile unde deja erau destule
ce pot sa va spun ,,e sa aveti credinta in D-zeu ca toate se vor rezolva treptat,,,atata timp cat avem o speranta de ce sa ne agatam e bine,,,ba mai mult , copii nostri merita sa nu ne lasam doborati de nimic..
Eu sant o persoana credincioasa ,,nu fanatica sau care se tine de fusta preotului si intodeauna am crezut si am fost convinsa ca cel de sus ii tine langa el pe cei apropiati si dragi lui prin necazuri si suferinta,,,
in unele momente cand eram disperata era singurul gand care ma oprea sa nu imi pun capat zilelor
Sa nu credeti ca am probl psihice ci pur si simplu ma gandeam de ce doamne trebuie sa mi le dai toate mie??
Aici pe forum am descoperit ca sant cazuri mai grave,,,oameni cu mai multe probleme,,,de fapt problema mea nu e cea mai grava,,,asa cred ca ar trebui sa va imbarbatati si voi,,,sant copii mai bolnavi ca ai nostrii,,copii care mai au zile sau luni de trait,,,,care isi petrec toata viata prin spitale,,,
Atunci multumeam lui cel de sus ca eu sant in casa mea cu copii langa mine si cu o speranta ca intr-o zi el se va face bine si poate va duce o viata normala,,,am ptr ce sa sper si sa traiesc,,,am un sot ,,o familie si cel mai important am 3 ingeri ptr care eu trebuie sa fiu tare,,,ei nu stiu ca nu sant bani,,ca eu sant disperata si imi vine sa inebunesc.
Va doresc din tot sufletul sa gasiti rezolvare la problemele voastre sa va vedeti sanatosi copii si sa ajungem intr-o zi sa povestim doar de lucruri bune si frumoase,,,
Babette multa sanatate la Vladut,,,sa dea domnul sa gasiti solutia cea mai buna ptr el,,,
la toate celelate mamici si pitici numai bine si
Ps ; scuza-ti romanul care l-am scris dar azi sant cu moralul la pamant,,,deja mi-a ajuns 4 sapt de exil,,fara fam fara sot,,,mai am o zi si plec acasa,,ALELUIA,,
adrianapop spune:
heer draga,,,nu ai cu ce sa te lauzi??/
dar eu credeam ca aici e un loc unde sa ne spunem necazurile si probl,,,sa ne incurajam reciproc,,,nu unul unde sa ne laudam
sau trebuie sa ne laudam?,,,
eu seaman cu Claudia Shiferr si am casa la MONACO si un sot gen columbeanu
sant o
Scuze fetelor,,,dar nu ma puteam aptine de la asa o gluma,,,,
ptr voi toate,,,
mada tu le poti asigura ca am glumit,,,
andru_mami spune:
neata!
este f adevarat ce a spus adriana,aici nu venim doar atunci cand ni se intampla ceva bun,ca sa ne laudam ci chiar sa ne spunem suferinta si off-ul de zi cu zi,este singurul locpt mine unde ma descarc,pe cuvant,surori nu am,decat un frate mai mic cu 7 ani iar prietenele mele cred ca deja le-am pierdut pe drum si am ramas decat cu voi,prietenele mele de suferinta dar si de mici bucurii atunci cand am.pt. toate mamicile si puiutii lor
wnimra spune:
hihihihi....sa ma laud si eu , de fapt sunt o femeie fatala care sunt casatorita cu unul din descendentii lui Onasis...Adriana chiar ca glumea , eu nu
Acum niste ani buni am descoperit desprecopi, eram la inceput mai mult spectator , cititor, dupa ce l-am avut pe alex am mancat unele subiecte , am citit adevarate drame, pana cand am deschis si eu un subiect trist cu intamplari din viata mea si aici m-am plans , m-am bucurat alaturi de niste mamici pe care nu le cunosteam dar care imbratisam aceeasi mare pasiune , sa ne facem copiii bine.
Cand aveti necazuri nu nu puteti sa va descarcati noi suntem aici.Sunt momente in care ma simt mult mai bine sa deschid netul si sa le arunc aici pt ca stiu ca cineva o sa ma incurajeze decat sa ma plang la alte persoane care chiar nu au cu ce sa ma ajute.
Pupici tuturor
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru
mihaela77O spune:
adriana,de multe ori,cand va copilasi multa mai blnaviori decat mihaita,ma gandesc involuntar,doamne fereste de mai rau,insa nu poate sa nu ma doara sufletul si sa nu mor de ciuda ca nu pot face mai mult pt el,nu poate sa nu ma doara sufletul cand vin copilasi de aceeasi varsta la el si incearca sa vb cu el,si el priveste in alta parte....ma doare...al naibii de rau!
dar,iau partea buna a lucrurilor si ma bucur de el asa cum este el....
mada,pe la ce petrecere umblasi madam sambata si mie mi-a scapat?
detalii,please...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
wnimra spune:
Duminica la ziua lui David , a implinit 5 ani ...dar a fost atat de cald ca nu stiu doamne ce o sa fac de ziua lui fimiu, ca sa fie racoare tre sa stam mai in padure , daca stam mai in padure putem pierde pe cei mici , fara alex care normal este un baiat salon si mereu ma asculta si nu alearga prea departe.
si acum a STINS-O mai oameni buni , a stins batul de chibrit , i-am cantat un pachet intreg de chibrite si l-a stinssssssss , cu "aha aha " fara buze de suflat cu respiratia , am emotii si 5 ghemuri in stomac .......l-am capiat jur , acum nu ma mai intereseaza daca sufla in amarata aia de lumanare , pt ca stiu ca poate , dar sper sa sufle.
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru
asteryaro spune:
Mihaela , ai incredere ca puiul tau va fi mai bine, o sa vezi. Eu vad ce a scos o ora/zi de ABA din copilul meu... + medicina homeopata a d-lui dr. Naghiu , sa-i dea Dumnezeu sanatate. Si tie, ca m-ai convins sa merg la el. N-am sa te uit niciodata, am spus la zeci de persoane cum cineva, "fara fatza", adica fara sa-l cunosc si sa ma cunoasca, mi-a facut un mare BINE, convingandu-mna sa merg la el.
Cum spuneam, ai incredere, putin cate putin vin si lucruri bune...
Daca anul trecut copiii se uitau extrem de ciudat la Razvan, care era MUT, dezorientat, hiperkinetic... nu intelegea nimic, nu avea contact vizual... ei bine, azi, cu voia Celui de sus... copiii se joaca cu el, ii vorbesc, si el lor , alearga impreuna... e ceva de nedescris, si mie nu-mi vine a crede...
Voi mai mergeti la dr. Naghiu? Mai luati ceva homeopat?
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)