Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
cristina,m-ai facut sa rosesc..n-am facut nimic deosebit,insa iti spun sincer,ma bucura enorm ceea ce aud despre razvan...
noi nu mai mergem la naghiu,ne-a ajutat foarte mult dr,naghiu,insa dupa aproape 2 ani,bateam mult pasul pe loc...nu din vina lui....asa ca am decis sa oprim o perioada medicatia homeopata...acum vrem sa incercam ceva pe baza miere,polen,propolis...apiterapie...si terapie la maxim,8 ore pe zi...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
asteryaro spune:
Mihaela, n-ai de ce sa rosesti, e meritul tau pe bune.
Spune-mi, in cei 2 ani la dr. Naghiu ati facut si ABA? Mihaita a frecventat vreo gradi, ceva? Intreb fiindca mie mi se pare ca toate acestea combinate dau rezultate, separat NU. La noi asa a fost. In plus, pana in acest moment, am certitudine 95% care dintre vaccinuri l-au distrus pe Razvan, este vorba de Engerix (antihepatitic), cel care se face in prima zi de viata, la 2 luni si apoi la 6 luni. Refac filmul si constat ca Razvan a fost autist din prima zi de viata , cumva.
Voua ce v-a spus, la final, dr. Naghiu?
Oricum, teoria vaccinurilor este o ipoteza pana una-alta, eu am vrut de la inceput sa cred in ea, neavand de ce sa ma agatz... ca innecatul, ce sa fac...
Oricum, 8 ore/zi de ABA... inseamna foarte mult, e nemaipomenit, eu nu am posibilitatea asta, nu neaparat financiar, cat nu am cu cine . Sper din toata inima sa gasiti resurse financiare sa faceti cat mai multa terapie, este esentiala.
Pe de alta parte, esti sigura ca este aplicata corect? Cine va supervizeaza?
Sper intro minune, ca voi toate , de altfel.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
heer spune:
adrianapop,merci pt paragraful special dedicat!!!!!!!!!!Eu defapt nu-mi amintesc sa fiu o laudaroasa si nici nu ma asteptam ca cineva sa-mi urmareasca dialogurile pe forum.Dar m-am laudat cand puiutul meu a reusit sa stea in sezut,cand a inceput sa mearga pe langa pat,m-am laudat ca vorbeste,multumesc Lui Dumnezeu!M-am si jelit,dar de la o vreme prefer sa tac,asa sunt eu cu toane...acum citesc si tac.
Oricum nu-i rau atat timp cat te-a amuzat asa tare mes.meu.
Sanatate si optimism la toata lumea!
andru_mami spune:
doamne ce ma mai chinuie talentul,la cat sunt de obosita nu ma rabda sufletul sa nu scriu si eu ce gandesc.
asteryaro-imi pare tare rau sa aud de inca un copil bolnav din cauza medicilor cred,ca eu sunt sigura ca mai mult de 50% din copiii astia bolnavi ,nu numai de autism ci de toate bolile astea uneori incurabile,vina le apartine medicilor,asa cum cred ca s-a intamplat si cu andrei al meu,pe bune.insa ne ramane speranta ca intr-o zi vor fi si ei niste copii printre copii,sper ca intelegeti ce vreau sa spun,si scum sunt tot copii dar au o lume a lor,mai au de invins obstacole pana la normalitate.mai vb maine ca imi cad ochii in gura de somn si de oboseala ca e al dracu de treaba acasa de imi vine sa mor printre altele.o seara si o noapte linistita fetelor.
heer spune:
Hai totusi sa ma laud....nu de mult am aflat ca sansele sa am alt copil sunt destul de mici .Scuze nu are legatura cu subiectul dar are cu psihicul meu.Adam merge mai rau decat acum un an,nici vorba sa se ridice in sezut in schimb a inceput sa ma intrebe tot mai des de ce nu poate merge,de ce nu poate scrie..DE CE? are 3 ani si o saptamana ce sa-i raspund????????
M-am laudat destultot mai bn tac ca as mai avea multe!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heer Hai totusi sa ma laud....nu de mult am aflat ca sansele sa am alt copil sunt destul de mici .Scuze nu are legatura cu subiectul dar are cu psihicul meu.Adam merge mai rau decat acum un an,nici vorba sa se ridice in sezut in schimb a inceput sa ma intrebe tot mai des de ce nu poate merge,de ce nu poate scrie..DE CE? are 3 ani si o saptamana ce sa-i raspund???????? M-am laudat destultot mai bn tac ca as mai avea multe! |
off,doamne...ti se rupe sufletul...ce sa-i raspunzi la asemenea ntrebare?..cat de nedrept....
acum,scuza-ma....nu mai vrei un alt copil sau era o ironie ca te lauzi?....
andru,nopate buna...fug si eu la somnic,dar nu inainte de a strange cascavalul intins bine pe mocheta din sufragerie...de mihaita bineinteles....mada,trandafiri ceva?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
adrianapop spune:
herr,ptr tine special
intai imi cer scuze daca v-am suparat,,,dar eu asa sant o fire glumeata,,optimista si care refuza sa vada partea goala a paharului
cand citesc ce scrieti voi daca e ceva comic intai imi vine in cap o gluma si ma tot gandesc sa scriu sau nu?
DAR,,,cum ar fi daca aici toata lumea numai s-ar plange,,,nimeni nu ar mai zambi sau si-ar permite sa incerce sa zmulga in zambet de la ceilalti
ar devenii forumul asta un loc de sinucidere in masa,,,si eu refuz sa am pe constiinta pe cineva,,,,
asa ca eu vad aici un loc unde sa ne spunem problem ca sa putem sa ne incurajam reciproc ,,sa putem sa facem haz de necaz cateodataptr ca cel care nu zambeste,,,nu traieste,,,
si bineinteles sa ne laudam cu copii si cum au evoluat ei,,,
PS.... eu cred ca de asta scrii ca sa fi citita,,,si sa stiti ca eu va citesc de anul trecut de cand mi-am facut cont,,,,dar mi-a lipsit curajul si timpul sa pot scrie,,,
plus ca intodeauna m-am temut sa nu fiu inteleasa gresit si sa se supere cineva,,,
heer spune:
Mihaela770,imi doresc alt copil,Adam chia vrea un fratior ,Da baetel mami!noi parinti ne-am multumi si cu fetita ...e dar asta e alt subiect..
Adrianapop,vad ca te contrazici singura.Eu decat sa fac lumea sa fac lumea sa ma compatimeasca continuu mai bn mai tac...citesc vad mamici puternice le admir sincer,dar cum sa incurajez pe alti cand nu ma pot ridica pe mine insami?
multa sanatate!
adrianapop spune:
HEER ,
si daca tot am inceput continuu,,daca vrei,,,
Si pe mine ma intreaba fiul meu de 6 ani de ce nu merg? de ce nu fug cu fratii mei?
eu de ce nu pot sa fac nimic singur?
dar anii de facultate in care am invatat psihologia copilului ca ne trebuia ca viitor profesori,,m-au facut sa gasesc calea spre mintea lui si sa il fac sa inteleaga si sa accepte ca nu toti santem la fel,,,,
adica ,tata merge la servici,eu fac curat ,mancare,,el trebuie sa faca gimnastica ca asta e serviciul lui,,,
nu poate sa umble inca ptr ca a fost bolnav,,,piciorusele lui sant bolnave dar cu dragoste si efort va putea si el candva,,
frati lui il ajuta si il incurajeaza non stop,iar el cand reuseste sa faca mai multi pasi singur,,primul lucru intreaba,, Am reusit !!!Santeti mandrii de mine?
ei mai stiu ca nu toti oamenii sant la fel ,nu toti pot sa faca aceleasi lucruri ,
cand au vazut un orb,,l-am aratat la toti sa stie,,,ei nu pot sa vada ,,,el nu poate sa umble si tot asa,,,
trebuie sa aiba respect ptr fiecare si sa ii ajute daca e nevoie,,
In primul rand optimismul tau e esential,,,daca tu esti trista si suparata copilul va fi la fel,,,daca tu treci mai usor si ii explici cu zambetul pe buze totul fara sa faci o tragedie din asta ,asa va fi si el,,,
noi spre deosebire de ei putem sa ne controlam emotiile si reactiile,putem sa avem un zambet pe fata dar mintea sa vrea sa ne aruncam de la etaj,,,
Cum creste copilul or sa vina si alte intrebari,,,tu trebuie sa le faci fata si sa nu te lasi doborata de necazuri,,,
daca mai vrei un copil cu adevarat incearca imposibilul si fa-l,,,o sa fie un ajutor extraordinar ptr psihicul tau si ptr copil la fel,,,
si ti-ar face ff bine sa te descarci sa spui ce ai pe suflet,daca ti totul in tine ,gandurile se aduna ,,si ajungi sa nu mai vezi nimic bun la viata asta
asa ca daca crezi ca am gresit undeva,,,dar as vrea sa iti dau acum macar un strop din optimismul meu
wnimra spune:
hello!
asteryaro si miha
andru-m dar de ce suferi de sfarsala ? renovezi? cauta putin timp si pt tine , maine de ex stabilim la ce ora ne facem unghile si ne dam cu oja , pupici lui Andrei
Heer imi pare rau , cred ca am inteles bine , sunt sanse slabe pt un bebe, presupun ca ti-ai facut niste planuri frumoase cu un bebe si sau dat peste cap, sincer si eu am o mica spaima, imi doresc si sper ca atunci cand vreau sa fie , sa nu am o problema , iar daca am iau un copil nou nascut si il infiez.Te cred ca ai o perioada mai naspa , si cu Adam s a baut pasul pe loc, nici nu prea stiu ce sa iti zic ca degeaba zic , tu stii ce vreau sa spun de fapt ,dar trebuie sa te remontezi singurica.Te inteleg ca nu ai chef sa topai de optimism cand tu chiar suferi...dar mai ia cand si cand viata asta la misto , este o terapie buna,....asta a vrut sa zica Adriana care este o fata super.Stiu ca o sa vi in tara , mergi pe la un centru , mai baga putina terapie , mai vezi ceva nou , mai faci si tu cu el, oricum a evoluat frumos , mai au si cate o perioada de stagnare , un mic sut si sa vezi ce repede recupereaza timpul pierdut.Cat despre bebe nu zice hop ca nu stii de unde sare.Nu mai fii trista , important este sa fiti voi sanatosi , vb ta abea are 3 ani si o sapt ............pai sa ii uram
La Multi Ani !!!!!! sa iti traiasca
Domnule Adam sa fii sanatos , sa recuperezi frumos , iti doresc sa ai parte de multa iubire in viata ta , fete frumoase , pesti maaari in undita , ca stiu ca iti place sa pescuiesti si sa o pupi pe mami din partea noastra....la multi ani piticule!
Adriana inca putin si gataaa ajungi acasa, vine sotul va numara , iesiti la inventar si gata la drum.Sper sa vorbim cand ajungi , impresii alea alea de calatorie , normal dupa ce te mai eliberezi putin.Multi pupici la copii si drum bun
salutari tuturor
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru