Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

O zi pe forum virtuala in care se ne amuzam noi cred ca merge ....dar dupa indelungi cugetari nu aveam nimic mai special , doar ca soarta copiilor nostri a luat o alta intorsatura, nimeni nu este vinovat, toate suntem mame si toate suntem la fel, ma gandesc ca o mama cu 3-4 copii care se lupta singura zi de zi ca sa ii creasca si sa le puna pe masa mancare si se chinuie pt asta este la fel de speciala, nu putem face diferente intre noi mamele, unele mai incercate de soarta fatza de altele.Eu sper sa apuc ziua cand societatea noastra v a evolua si sigur se va intampla asta.....zice tanti madalina optimista care dupa doua cesti de cofe vede altfel lucrurile de la ea din balcon

Adriana "picalosul" cum se mai descurca cu DvD-ul? Sper ca nu il supara pe adrian.
Mdanicoleta , Andru_m pupici
La fel pt toate fetele...cand mai aveti timp poate mai intrati pe aici.

http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu vreau sa cred ca se va schimba ceva si pe la noi. Asa vreau sa cred asta ca se intampla.
Daca noi, cei ce avem copiii mai speciali, nu spunem ce ne doare, nu spunem ce vedem deranjant, cei ce ne inconjoara nu au de unde sa stie ce ne doare. Sunt convinsa de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

fetelor sunt o fericita,ca sa zic asa;de o saptamana andrei adoarme singur fara sa il mai pun pe picioare,ca ce chin mai aveam si cu adormitul asta pe picioare,uneori parca nici nu mai stiam sa dau din ele,pe cuvant;chiar ma gandeam cand o sa vina ziua in care ,cand ii va fi somn sa il pun in pat si sa se culce singur;dar uite ca a venit si ziua aia si sunt o mamica happydin punctul asta de vedere.acum astept ziua cand isi va tine singur lingurita sau va cere singur de mancare,sper si eu la ceva,nu?

pupici si ne mai auzim fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

cred ca doar noi am mai ramas pe aici,nu stiu cefac celelealte fete-mihaela si babette-unde sunteti-in vacanta?vrem si noi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

cred ca doar noi am mai ramas pe aici,nu stiu cefac celelealte fete-mihaela si babette-unde sunteti-in vacanta?vrem si noi.....

saluatare si de la noi..
nu sntem in vacanta,mihaita inca face 8 ore pe zi de terapie,deci no chance vacanta,inca...insa am trecut printr-o perioada foarte proasta,sunt cu moralul la pamant de cand cu faza cu teledonul,asa ca n-am vrut sa stric nimanui buna dispozitia...incerc sa-mi revin pe cat posibil si sa gasesc solutii,caci se termina banii de terapie..dar asta-i alta poveste...
so,girls...ultima strigare....datele de nastere,sa le trec in listuta!
andru,scuza-ma te rog,stiu ca tu ai dat datele de nastere,dar eu cu starea mea naspa,nu le-am trecut....parca a si fost ziua ta,daca da,te rog sa ma ierti si dami voie sa-ti zic la multi ani si tot binele din lume!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bun gasit !
Ne primiti si pe noi ?
Cristina 12.06.1972 mamica lui Razvan 31.01.2006 tulburare autista.
face si el terapie, ii merge bine, avem si zile extrem de proaste, avem si altele bune, cu multe achizitii.
Revenim, ma cheama datoria.
Pe curand!

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

bine ai venit printre noi asteryaro, la multi ani pt luna trecuta
pupici lui Razvan

Miha te pooop , te bagi sa spargem o banca ?? ...din parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui wnimra

bine ai venit printre noi asteryaro, la multi ani pt luna trecuta
pupici lui Razvan

Miha te pooop , te bagi sa spargem o banca ?? ...din parc

cristina,bine ai venit la noi!m-am bucurat enorm cand am citit de progresele lui razvan!
mada,ce sa facem cu o banca,macar de la 3-4 in sus....barem facem si noi combustibil pt soba!...e,nu ma intreba care soba...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Si eu tot pe aici!
Dar ca si Mihaela, n-am vrut sa ies pt ca am un butoi cu melancolie in calea mea! Se mai intampla! Si la case mai mari! Nu reusim sa descoperim tratamentul care sa stopeze crizele lui Vlad. Dupa ultimul RMN s-a crezut ca e bine sa se intervina chirurgical si m-am bucurat crezand ca s-a gasit cauza. Dar n-a fost asa. Si cand vezi ca te lupti cu morile de vant, ca in loc de achizitii mergi ca racul, te mai lasa si rabdarea si curajul si cazi ca prostu'-n targ.
Dar sa stiti ca n-am pierdut nici o litera de a voastra! Sunt la curent cu toate cele zise si intamplate.
Pupici lui Alex pt munca sa si pt performante. Pupici tie draga wnimra pt perseverenta si incapatanarea de a lupta.
Asa incepe si apoi ai sa vezi ca n-ai sa-l mai opresti! Ai sa fugi dupa el sa-l prinzi caci usor-usor o sa prinda viteza la " 4 labe"!
Asa a fost si la noi si acum nu-l mai putem prinde iar piciorusele lui sunt mereu pline de vanatai de la praguri sau jucarii. Dar nu mai sta singur in picioruse, si nici nu mai face 2-3 pasi cum facea!

Uneori sta plecat si el cu gandul aiurea si atunci imi dau seama ca nu se simte bine si apoi imediat incepe sa scape din manuta si din gurita iar noi nu mai stim ce sa facem.
Parca ar fi un vis urat, dar din pacate nu e vis!
O sa-mi treaca!
Am reusit sa montez piscina. Poate ca o sa fie mai vesel.
Am nevoie de ajutorul vostru!
Cine stie cum pot gasi un guler gonflabil pt Vlad?
Vreau sa-l bag in piscina si nimic nu e sigur ca gulerul.
Daca vedeti sau stiti pe undeva vreunul, dati-mi de stire va rog.
Nemaipomenita ideea cu ziua mamelor speciale!
Ar trebui s-o promovam.
Toate mamele sunt deosebite, dar nu toate au taria sa lupte ca voi!
Voi nu puteti fi comparate cu nimeni. Poti avea 10 copii, ei se mai cresc unii pe altii, mai mananca mamaliga, mai gasesc cate o mica munca pe undeva, dar sa lupti cu unul-doi copii speciali, sa-i faci sa rada si sa-i ajuti sa traiasca, e cu totul altceva!
Credeti-ma pe cuvant, am ceva experienta.
Bine ati venit din concediu Paula! Pupici pt copii.
Hai, ca m-am uitat scriind!
Pupici la toti

Mergi la inceput

Miha nu te intreb care soba, ca stiu de care vorbesti ...am si eu una ...am inebunit de tot

babette stiu ca suntem prea tari toate ca sa fim reale ...este o lupta continua , esti responsabil cu viata pt alta fiinta si nu se mai termina, meritam o zi a noastra dar nu vreau sa ma pun mai presus de restul mamelor, ceva virtual intre noi merge din punctul meu de vedere dar altceva nu stiu , nu vreau sa atrag mania altor mamici.
Este trist ce scrii despre Vlad...stiu ce inseamna crizele si cat te pot trage inapoi iar parintele o ia pe aratura, am vazut la altii copii, alex nu are dar are blestematul de sindrom care il tine pe loc si nu poate recupera mai repede.Se sperie de absolut orice , nu suporta sa fie agasat in nici un fel , se inchide in el si il simt ca sufera, emotional merge fix pe marginea prapastiei.
Sper din inima sa gasiti o solutie pt Vlad ca sa ii fie iar bine si voi impreuna cu el.Va trimit multe imbratisari , pupici si sa aveti parte de cea mai tare zbenguiala la psicina...in loc de guler daca nu gasesti poate crezi ca merge vestuta si chestii care se pun la maini ca sa pluteasca, va pooop

Mergi la inceput