ginecologi din GALATI / BRAILA (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plumeria spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

Fetelor am fost si la "pomul laudat" intadevar al mod de abordare al pacientului de catre medic, dar emotiile mari le am avut tot de la Romanica, la recomandarea medicului ptr.FIV am facut si analizele T3,T4,TSH ,ma duc furioasa la un cabinetul de analize(pro..st)din 19 si cer sa-mi faca aceste analize,toate bune si frumoase pana la rezultat ,T3-bun,T4-7,17 bun,TSH-7,17-(val.0,49-4,67) valoare marita, peste limita,cand am vazut mi-am facut o programare(aug.) la endocrinolog, ptr.tiroida.,mi-am pus si un "diagnostic rapid"- sufar de o boala autoimuna-plec cu inima stransa la Szeget, normal ca medicul de acolo mi-a recomandat acelasi lucru - endocrinolog, cand rezolv problema ma intorc la ei.Mai aveam de recuperat o analiza de la cabinet, intreb sfioasa daca nu cumva sa gresit T4 si sa copiat de la TSH 7,17,fiindca nu citisem nicaieri ca T4 cu TSH sa aiba aceeasi val.si recunoaste tipa de la receptie ca sa gresit copierea rezultatelor si TSH este bun.Intrebare: Daca nu ma duceam din nou sa intreb, este ca ma tratam de tiroida degeaba,nu este vorba de bani este vorba de sanatatea mea,fiindca medicul endocrinolog i-mi prescria tratamentul in functie de analizele duse de catre mine si dupa aceea chiar ca aveam probleme cu tiroida.Sincer nu am stiut cum sa reactionez sa ma bag in parul ei sau sa ma bucur ca nu am nimic si DD a tinut cu mine si ma indemnat sa mai intreb o data. Am ales a doua varianta si pe acolo nu ma mai prinde.Acum mai fac un drum de 2000 km in aug. La controlul ginecologic doctorul a spus ca toate sunt ok. a fost foarte incantata de ovulatia mea.Asa ca astea sunt peripetiile mele din ultima saptamana.
un weekend frumos si

nu-mi vine sa cred!! cata indolenta!
si cand ma gandesc ca ma batea gandul cu ceva vreme in urma sa fac analize la ei...
zilele trecute am fost pe-acolo pentru ca trebuia sa fac un polidin si mi-au raspuns in sila, de parca le-as fi jignit, ca la ei nu se face asa ceva. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

plumeria cand mai ai din astea, intreaba pe aici... ca suntem care putem face injectii si nu mai dai de personal silos...
te intepam cu placere ...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilu. spune:

Spre bucuria mea am reusit sa ajung la bai. Chiar ma simt bine si vreau sa va dau un sfat fetelor, mergeti la Lacul Sarat si faceti baile de sare si namol, face foarte mult bine organismului. Eu merg de cativa ani si imi duc cele 12 bai la bun sfarsit. Stiu ca miroase foarte urat atat apa cat si namolul dar face mult bine corpului. De exemplu eu sunt genul de persoana care atunci cand se spune la tv ca este epidemie de gripa a 2 a zi am gripa . De cand merg la lac nu am mai facut gripa o raceale maxim 2 pe an.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce era mai important mergeti cu sotii la bai si convingetii sa faca baile FACE MINUNI. Sincer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

plumeria cand mai ai din astea, intreaba pe aici... ca suntem care putem face injectii si nu mai dai de personal silos...
te intepam cu placere ...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

uffff, daca stiam... multumesc mult!
ei lasa ca va stresez de-acuma cu intrebarile
joi scap de polidin, iar luni vreau sa merg sa fac analizele de preconceptie( inclusiv sotul care pare a fi tare fericit ca merge sa faca asa ceva, desi fuge de ace.... alintaturi;)) ). ar fi vreo problema? io`s cu drobul de sare....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copilu.

Spre bucuria mea am reusit sa ajung la bai. Chiar ma simt bine si vreau sa va dau un sfat fetelor, mergeti la Lacul Sarat si faceti baile de sare si namol, face foarte mult bine organismului. Eu merg de cativa ani si imi duc cele 12 bai la bun sfarsit. Stiu ca miroase foarte urat atat apa cat si namolul dar face mult bine corpului. De exemplu eu sunt genul de persoana care atunci cand se spune la tv ca este epidemie de gripa a 2 a zi am gripa . De cand merg la lac nu am mai facut gripa o raceale maxim 2 pe an.

imi doresc de multa vreme sa ajung, dar mereu m-am luat cu altele... si nu am mai fost.
12 bai?

Mergi la inceput

Da 12 bai, se spune ca daca vrei sa aiba rezultate trebuiesc facute 12 bai iar ideal este sa fie consecutive.Cam greu sa fie consecutive , eu ma duc doar in weekend dar sa stii ca au efect. Vad ca esti din Galati , sa stii ca sunt uimita cati galateni vin la noi la lac. Chiar ma uitam dumnica am numarat masinile in parcare din 14 masini 2 erau de Braila ( dintre care una era a mea ) si restul de Galati.

Intrarea pe plaja costa 4 lei adult si 2 lei copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Fetelor, nu v-am spus ca dupa 53 de zile, in sfarsit au venit rusii .
A fost cel mai OK de pana acum : 2 zile de normal si una de spoting, cam putin pt. cum eram eu obisnuita, dar e total nou pt. mine si sper sa fiu pe drumul cel bun
Azi e deja Z7 si ne pregatim deja de lupte
Cu Brocriptinul ma impac extraordinar, desi ma speriasem la inceput cand am citit cam cum se simt fetele dupa el. In prima zi mi-a fost un pic rau. Doar gleznele le am umflate, de la el cred, ca scrie la reactii adverse. Sper sa fi scazut prolactina.
In rest sunt bine astept Z15 sa incep cu Duphaston si ciclul urmator pentru hormonale

Despre tampenia din sistemul nostru sanitar, de stat sau particular, no coment.....Stiti ca-i iubesc
La lac ma chinui sa ajung de nu stiu cand cu toate ca am impresia ca stau cel mai aproape . Herniile mele ar aprecia gestul, dar el se lasa asteptat

Va pup pe toate

Mergi la inceput

de mult am vrut sa va intreb, dar mereu ma luam cu cititul si uitam
va amintiti de cazul bebelusului nascut la judetean cu umarul dizlocat, despre care nici un doctor nu si-a dat seama decat la cateva zile dupa nastere?
stiti despre ce doctor era vorba?

ciubotaru.....

si se pare ca a mai facut o gafa... la o cezariana a "uitat" un pansament in burta femeii... si a cusut-o asa... de era sa moara femeia...
eu nu am vazut la tv, dar mi s-a spus ca bacalbasa ar fi spus cu gura lui despre ciubotaru: ca e la a doua greseala.

sper sa nu mi-o iau pe cocoasa ca am scris asta.

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

taty_ana ce faci?
nu mai stim nimic de tine.
sper ca esti oki.

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput