ginecologi din GALATI / BRAILA (2)
Raspunsuri - Pagina 14
copilu. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G Buna fetelor ![]() Apelez la experientele voastre, sau ale cunostintelor... Am tot citit pe ici pe colo pareri despre Tovarnac, Coltofeanu, Caprariu. Voi ce ziceti ? Unde sa ma duc ? De data asta as vrea sa ma duc unde trebuie, nu vreau sa mai dau gres. Din pacate vad ca doctorita aceea tanara despre care v-am spus(Chirigiu) nu mai face in policlinica. E doar Tovarnac si Popescu(care iese din discutie, pt. ca nu e om, d'apoi medic...) Pt. ca tot am trimitere vroiam sa ma duc mai intai in policlinica sa- mi fac o idee despre medic si apoi sa vad daca ma duc la cabinet la el E ok Tovarnac ? Am inteles ca ar lucra cu Botezatu din Galati, pt. ca aici nu avem aparatura necesara ; sau cel putin din cate stiu eu nu avem de exemplu in Braila pt. monitorizarea ovulatiei![]() |
Buna Ani, si eu sunt din Braila , si am vazut ca esti dezamgita ca doctorita Chirigiu numai face policlinica. Crede-ma ca nu ai pierdut nimic am fost internata la ea si a trebuit sa imi faca un eco dupa ce m-a bosolit bine a fost sincera si mi-a spus " eu sunt incepatoare si nu ma pricep numai are rost sa te bosolesc ". Daca vrei sa te tratezi cu ea in final ajungi la Salcudean , pentru ca se sfatuieste numai cu el, si numai el pune diagnostic. Iar la Salcudean chiar nu te sfatuesc sa te duci , se poarta foarte urat cu pacientele.Pe mine cand m-a vazut pe targa cu tensiunea 7 cu 4 si cu extrauterina deja pocnita in mine (aveam deja hemoragie interna si dureri de nu iti mai spun) acest vraci Salcudean mi-a spus ca fac "circ gratuit" si nu am decat o banala criza biliara.Pentru mine cel care m-a salvat si m-a ajutat chiar si dupa operatie este dr. Caprariu.
ANI.G spune:
Scumpa, nu-mi mai pare rau...Mai face in policlinica si am fost la ea, insa nici macar nu m-a consultat pentru ca a primit un telefon si a plecat in maternitate(insa si-a amintit de mine,desi au trecut 2 ani....)
Dupa cum i se adresa le tel cu "dl. doctor" se poate sa fi fost Salcudean. De care am auzit si eu numai lucruri rele
. Ar merge pana intr-acolo incat sa spuna ca esti insarcinata doar ca sa chiureteze o...inchipuire, doar pentru bani.
DUMNEZEEEUULEE MAARE !!!
Astia-s dragii
nostri medici 
copilu. spune:
OFF, e urat afara in weekend planuisem sa merg la Lac sa fac incep baile de namol dar vremea mi-a dat planurile peste cap.
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui copilu. OFF, e urat afara in weekend planuisem sa merg la Lac sa fac incep baile de namol dar vremea mi-a dat planurile peste cap. |
mda e nasol...ce mai e nou ?
denisa220972 spune:
Fetelor am fost si la "pomul laudat" intadevar al mod de abordare al pacientului de catre medic, dar emotiile mari le am avut tot de la Romanica, la recomandarea medicului ptr.FIV am facut si analizele T3,T4,TSH ,ma duc furioasa la un cabinetul de analize(pro..st)din 19 si cer sa-mi faca aceste analize,toate bune si frumoase pana la rezultat ,T3-bun,T4-7,17 bun,TSH-7,17-(val.0,49-4,67) valoare marita, peste limita,cand am vazut mi-am facut o programare(aug.) la endocrinolog, ptr.tiroida.,mi-am pus si un "diagnostic rapid"- sufar de o boala autoimuna-plec cu inima stransa la Szeget, normal ca medicul de acolo mi-a recomandat acelasi lucru - endocrinolog, cand rezolv problema ma intorc la ei.Mai aveam de recuperat o analiza de la cabinet, intreb sfioasa daca nu cumva sa gresit T4 si sa copiat de la TSH 7,17,fiindca nu citisem nicaieri ca T4 cu TSH sa aiba aceeasi val.si recunoaste tipa de la receptie ca sa gresit copierea rezultatelor si TSH este bun.Intrebare: Daca nu ma duceam din nou sa intreb, este ca ma tratam de tiroida degeaba,nu este vorba de bani este vorba de sanatatea mea,fiindca medicul endocrinolog i-mi prescria tratamentul in functie de analizele duse de catre mine si dupa aceea chiar ca aveam probleme cu tiroida.Sincer nu am stiut cum sa reactionez sa ma bag in parul ei sau sa ma bucur ca nu am nimic si DD a tinut cu mine si ma indemnat sa mai intreb o data. Am ales a doua varianta si pe acolo nu ma mai prinde.Acum mai fac un drum de 2000 km in aug. La controlul ginecologic doctorul a spus ca toate sunt ok. a fost foarte incantata de ovulatia mea.Asa ca astea sunt peripetiile mele din ultima saptamana.
un weekend frumos si 
ANI.G spune:

Doamne fereste, denisa, astia-s cu capu' rau de tot !!! Cum se poate asa ceva ??? Luai tratament degeaba...
.Pai si sotului meu ii dadeau tratament de glanda fara sa-i faca analize...l-a cam pus pe ganduri, a facut analize si normal ca nu are nimic. Da' vad ca nici cu analize nu prea mai pui baza...Astia-s de 
Da' unde ai fost ?!
denisa220972 spune:
La dosarul ptr.FIV este necesara si analiza ptr.TSH sa-ti vada cum functioneaza tiroida,eu mai desteapta am mai cerut si T3, T4, la un "mare laborator" in GL si este si in BR. PROTEST, au incurcat "putin rezultatul".Eu sunt baftoasa cu analizele,la Buc.(la primul FIV), cand am facut HIV,B,C,VDLR au uitat sa-mi dea rezultatul la Hepatita B,deja ma vedeam bolnava,infectata,ingropata,(cred ca am devenit hipocondra)de nu-mi spun astia rezultatul,asa ca mi-a mai recoltat inca o data si nu am probleme cu nici o hetatita.
Asa ca mare grija, sa nu facem stop cardiac recoltam de 2 ori.
happymum spune:
denisa, ma pusesi pe ganduri... si eu am facut la ei analizele...
himmm.... ciudat... ce fac oare? dorm?
in alta ordine de idei, ma bucur ca nu ai probleme.
ai un drum lung de facut, dar o sa merite efortul intr-un final. iti tiin pumnii strans pentru mai departe.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
copilu. tu ce mai faci? ai reusit sa ajungi in weekend la bai?![]()
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
ani 
_
blog 1------blog 2