ginecologi din GALATI / BRAILA (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sorina
stii cumva, mereuta urmareste o sarcina? se poate naste cu el? sau e doar pe fertilitate?

_
Sebi are nevoie de noi!www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor! Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

ptiuuuu... am eu ce am cu 13 asta...

_
Sebi are nevoie de noi!www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor! Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

happymum Intreb fiindca nu stiu toata povestea ta in legatura cu sarcina pierduta,ti-ai facut si antifosfolipidici? Eu ma caut(ca o baba ce sunt) acum si ptr.tomfobilie fiindca am inteles ca sunt si acestia foarte importanti, astazi astept rezultatul(facute analizele la Coltea) .Dupa care plec la maaare.
ANI.G foarte bine ca nu sunt probleme si sunt analize ok.(asa ne mai punem noi cate un diagnostic)..
copilul cred ca am pierdut ceva fiindca nustiu ce sa intamplat,dar pot sa-ti spun funtea sus si mergi mai departe si fi tare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

happy, mereuta urmareste sarcina, dar nu se poate naste cu el pt ca la militar nu e si sectie de obstetrica. poate ca asista la nastere, indiferent de locul unde nasti, dar nu am intrebat!!!!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

???

denisa,analizele nu sunt tocmai OK, dar se putea si mai rau. Important e ca mi-a dat exact tratamentul pe care il asteptam si nu iar Closty. Sunt mult mai optimista
Acum astept sa imi vina.
Pe mine ma cam speria tratamentul cu Brocriptin, ca am inteles de la fete ca e insuportabil. Farmacista...m-a mai speriat si ea ieri cand l-am cumparat, intrebandu-ma daca am mai luat si spunandu-mi ca a avut cazuri cand au chemat si salvarea pacientele
Eu am sperat ca mie imi va fi bine. Dupa prima doze ma simt OK. Mai vedem.

Mergi la inceput

denisa220972 se apropie 24...
tin pumnii sa fie bine,

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

Citat:

???

ani pe 13 noiembrie mi-am pierdut copilasul.

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ANI.G

Citat:

???

ani pe 13 noiembrie mi-am pierdut copilasul.

_

blog 1------blog 2

happy, sa-ti dea DD doi!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

happymum- Multumesc frumos ptr.pumnii stransi si invitatie, sper sa nu ma intorc de acolo precum un balon desumflat,astazi mi-am facut din nou dozarile hormonale si surpriza, abia maine i-mi poate da rezultatele, asa ca trebuie sa-mi pun mintea la contributie sa pot sa le primesc pana pe 24.06 la ora 9. trebuie sa caut un fax unde sa primesc analizele.Cred ca am sa impresionez medicul pana la lacrimi, va trebui sa ma trimita intai la sectia de arsi, fiindca m-am bronzat de m-am ars(am adormit putin la plaja).
ANI.G.Ma bucur foarte tare ca nu este "diagnosticul pus de noi" si esti optimista, acum fiecare organism reactioneaza in felul sau.Noi acum ,sa fie cred ca 4 -5 ani am facut analiza eozinofile (boli parazitare -aveam catel) rezultatul fiind mai mare decat valoarea normala,medicul ne-a prescris un tratament care a spus asa, citez" sa-l luati in weekend, fiindca are cateva reactii ciudate" noi ca doi pacienti foarte ascultatori asa am facut. Stateam in pat si ne intrebam din cand in cand "i-ti este rau,te doare ceva, nu" si am asteptat asa o zi intreaga sa avem stari de rau, dar nu sa intamplat nimic, asa ca fiecare reactioneaza diferit,intradevar este normal sa fii atenta dar sa nu le cauti ca noi.
O zi buna si o saptamana frumoasa
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

happymum...imi pare rau, nu am stiut de 13...

vreau sa va spun ca cele 3 pastile de duphaston nu si-au facut inca efectul; asadar Z53 !!! Mi-a spus ca ar trebui sa vina in vreo 3 zile, dar au trecut 5,voi ce ziceti ? Aveti vreo experienta personala pe care sa mi-o impartasiti si mie ?
O sa ma duc la doctorita sa vad ce zice...uite cat e ceasul si eu nu pot sa dorm . Sunt dereglata total. Acum ca am trecut de frica cu hipofiza ma apuca o alta si mai mare: MENOPAUZA ?!
DOAMNE FERESTE !!!

va pup pe toate

Mergi la inceput