ginecologi din GALATI / BRAILA (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

de mult am vrut sa va intreb, dar mereu ma luam cu cititul si uitam
va amintiti de cazul bebelusului nascut la judetean cu umarul dizlocat, despre care nici un doctor nu si-a dat seama decat la cateva zile dupa nastere?
stiti despre ce doctor era vorba?

ciubotaru.....

si se pare ca a mai facut o gafa... la o cezariana a "uitat" un pansament in burta femeii... si a cusut-o asa... de era sa moara femeia...
eu nu am vazut la tv, dar mi s-a spus ca bacalbasa ar fi spus cu gura lui despre ciubotaru: ca e la a doua greseala.

sper sa nu mi-o iau pe cocoasa ca am scris asta.

No coment just.... I love them mooore !

cat despre Bacalbasa il stiu doar de la stiri, dar sunt FAN . Abia astept sa-i aud comentariile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plumeria spune:

happymum, si eu am auzit si am fost tare dezamagita. cu toate astea am in continuare incredere in el.

Mergi la inceput

ce pustiu e pe-aici....:(:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

copilu,plumeria,denisa...toate fetele

Ce mai faceti ??? Am o noutate : dupa temperatura se pare ca in sfarsit am ovulat ! Eu ma bucur pentru asta, ca pentru o sarcina.Poate hormonii mei au luat-o in sfarsit pe drumul cel bun. Deja sunt Z3 DPO !!!
Sunt extrem de emotionata si am vrut sa-mi impart bucuria cu voi...Intr-adevar nu e confirmat ecografic, dar simt eu ca a fost, in corpul meu s-au petrecut fel de fel de lucruri luna asta, pe care nu le-am mai trait...mai ales ca am mai luat temperatura si niciodata nu a aratat o ascensiune care sa confirme ovulatia.
Mai veniti si voi cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

FETELOR HEEELP

Stiti cumva ce laborator de analize este mai bun in galati??Am startul la FIV la sf lunii si sambata este a 3a zi de ciclu in care tb sa-mi fact TSH, FSH, Estradiol, Prolactina si LH si tare n-as mai face un drum la bucuresti doar pt cateva analize...
Plsss astept un raspuns ca nu stiu care laborator face analize bune si corecte
Multumesc!

Mergi la inceput

aaa...si am uitat..firma la care lucrez are contract cu Irina si Vitalmed...pot sa le fac gratuit acolo...sunt de incredere?ce ziceti?
multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

taty ana, irina e ok, dar de vitalmed,habar nu am. eu toate analizele le-am facut la lal dr galiatatos din tiglina II. stiu ca e singurul laborator care foloseste reactivi straini, dar si irina e ok. mult succes.

ani, ma bucur!!! sa o tii tot asa si lunile urmatoare si sa vezi ce o sa apara!!!

toate fetele din galati si braila,

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

tatyana succes mare la marea incercare...
vad ca sorina zice de bine de irina... am auzit si eu ca ar fi bun.
Iti tin pumnii... si nu mai disparea bre...

sa ne tii la curent, te rooooooooog...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

scuze happymum...n-am disparut...v-am citit in tacere ca nu prea aveam ce spune....pe 30 iulie incep prima injectie de dipherelin....Doamne ajuta sa se lase cu ochisori....
pup toate fetele

Mergi la inceput

fetele
va mai stresez cu intrebari. azi am fost la medic si mi-a dat lista cu analize pentru preconceptie. mi-a dat dozari imunologice( toxo, cytomegalovirus, rubeola, chlamydiile, listeria) si markerii virali hepatici( 3 la numar)... nu am mai intrebat(oricum nu vreau sa le fac la romar) cand si ce fel trebuie facute aceste analize, asa ca va intreb pe voi. maine, daca am timp, dau o fuga la galiatotos. ati putea sa-mi spuneti mai exact unde e?

Mergi la inceput