Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga
Raspunsuri - Pagina 4
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
astept pe careva sa ma ridice Tu ce faci, tot singura sau ... ![]() Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou ! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete Curiozitatea poate dauna ![]() |
Nu...nu...nu sunt singura
mhldvrc spune:

La multi ani, Maria !
Mmiha, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si fericita mereu, petrecere frumoasa !
si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 mhldvrc (greu id), esti si tu o Miha sa nu ma mai chinui cu id asta sau am voie sa-ti zic rockeritza ![]() |
Da, Claudia, poti sa-mi zici si asa
Danelutza, spor la treaba

Va las
si va
pe toate 
si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
claudia74 spune:
ok rock no dead 
trebuie doar sa te avertizesc ca eu eram in extrema cealalta
cu Exploited, Sex Pistols, The Clash, Ramones
hai ca zici ca-s dili daca mai scriu
acu insa imi place rockul alternativ.
Danelutza grea treaba ai zau asa! dar o descurci tu si pe asta
.
Monica eu nu pricep tu chiar esti in Brazilia sau acoo ai vrea sa fii
cu toate ca fac eu ceva legaturi sau o fi fost principe aia????
Miha gata cozonacii?
Miki e la munca?
Va
pe toate, revin.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Liana30 spune:
neatza!!!
o scosarati pe Danelutza ?sau vin io s-o scot?![]()
claudia si daca nu ne cunosti pe toate di she trebe sa plangi?
ai timp..da ai grija ca pe-aci sunt numai dilii
sa nu te dilesti si tu ca noi
te puppp´
monicooo bine ca te impiedicasi ca altfel nu te mai prindeam![]()
pup pe mihaelele amandoua.
camiiiiii multumim..nu apari tu des da cand apari scrii la dublu![]()
doinaaaaaaaaaaa ce faci muma?ce fac copiii?gicu?mie dor de voi..si de max![]()
CRISMIR CAM RARUT PE LA NOI:
Biiiiiiii ce se intampla muma te-ai suparat pe noi????io
te pupp
va pup pe toate...ma duc sa-mi iau analizele..sa vedem sunt mai sunt sau nu dilie?![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
claudia74 spune:
Liano de ce ai fata trista la mesaj? what's up? tu inca mai esti in spital? cand veniti acasa? mai dili decat sunt nu am cum, m-am gandit bine, eventual sa mai invat chestii noi
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Liana30 va pup pe toate...ma duc sa-mi iau analizele..sa vedem sunt mai sunt sau nu dilie? |
Inca mai speri ca te vei vindeca vreodata?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Miha gata cozonacii? |
De mancat? Daaa...
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MARIA cretofolina scumpa! (ce-ai fost la un pas de a ramane fara par!
) Te pup tare tare si-ti urez tot binele din lume. 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...