Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga
Raspunsuri - Pagina 3
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Miki love u too u know that las fata ca scapi acusica de jungla si o sa fie bine .INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
da, o sa fie bine
monica-elizabet spune:
Hristos s-a Inaltat!
va
pe toate
sunt in zona dar cu amandoi piticii pe-aici... 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
ange spune:
Liana,cu intarziere iti transmit cele mai sincere felicitari. pt Anne Marie,sa creasca mare si sanatoasa,sa va aduca numai si numai bucurii si sa va simtiti cei mai fericiti parinti din Lume
Am remarcat ca este nascuta in aceeasi zi cu Robertzelul meu![]()
sexoaselor,tzuc apasat la voi
ange spune:
Liana,cu intarziere iti transmit cele mai sincere felicitari. pt Anne Marie,sa creasca mare si sanatoasa,sa va aduca numai si numai bucurii si sa va simtiti cei mai fericiti parinti din Lume
Am remarcat ca este nascuta in aceeasi zi cu Robertzelul meu![]()
sexoaselor,tzuc apasat la voi
monica-elizabet spune:
ooo...lume noua
cami
si eu
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Ce faci acolo? Esti singura? Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
astept pe careva sa ma ridice
Tu ce faci, tot singura sau ...

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
scoate si tu o mana poate stai prea ascunsa si nu te vede italianu' ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
Mihaela nu sint suparata, doar ca mai am vreo doua zile de tinut pen-su-la in mina, ca saptamina aviatoare, tin aspiratorul si tigaile 
Liano v-am vazut pe toti in pozici, sinteti scumpi toti. Pupici la toti trei, imi permit sa-l pup si pe grasu 
Cami bun revenit, nu mai zici nimic de voi ?
sau ii transmiti pupici numai Lianei 
Claudia 

Monica Adevarat s-a Inaltat ! Acum pricepui cine a facut oua rosii
, arunca si la mine unul, ca eu n-am mai mincat de la paste 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Danelutza spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet scoate si tu o mana poate stai prea ascunsa si nu te vede italianu' ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
eu il astept sa se ascunda linga mine, dar e prea devreme si nu s-a culcat domnisoara
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
aha, am inteles
apai somn usor si rapid printesei tale ![]()
facui, facui si arunc.. Prinde ...da n-avusei vopsea speciala de oo
le facui cu colorant alimentar si mi-au iesit roz, galben si albastru ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post