Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga
Raspunsuri - Pagina 16
mikiriki spune:
Bonsoir ![]()
Moni,
faaaataaaa repara-ti laptopul. esti in urma cu stirile
. am lasat neamtzu´ si luai romanu´
.pe scurt , m-am mutat din Düsseldorf in sudul De... e bine, sunt happy....si Mister la fel.
Va pup pe toate
doinabita spune:
Monica noi tot cum stii suntem.

Miky 

Claudia atunci multa bafta sa obtii biletele!!!

Miha, ia si tu prin eliminare, daca opresti tratamentul tot asa iti este? dar tot la doctor e mai bine sa mergi.

LIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

spune ceva, nu ne lasa pe ace...
Danelutza unde este?
monica-elizabet spune:
draguta mea miki, sa mor de nu m-ai bagat si mai rau in ceata ![]()
ref leptop...da-l naibii pe-ala vechi ca l-am vandut(dar odata cu el pierdui si casuta de mail) acum am alta...saragosa70 eu iti dadui invitatie atunci cand fuse cazul dar tu ma refuzasi..imi dadusi cu flit
ma bucur ca esti happy 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
Anthony La multi ani!, Olga sa-ti traiasca baiatul si sa aveti numai bucurii
Petrecere frumoasa!
si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
claudia74 spune:
La multi ani Anthony copil de Olga!!! 

Monico nu fii supi, te bat eu in lista daca ma accepti ![]()
si te scot din ceata
.
O cafa nu da nimeni :

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
doinabita spune:
LA MULTI ANI PRINTISOR DE OLGA!!!
Claudia , dau eu cafeluta!!!

eu am mancarica la foc, o tocanita de pui, piure si fac o salata de varza.Voi ce mai gatiti?

mikiriki spune:
Hello,
Moni, te-am bagat in lista 
Clau, las´ c-o scot eu pe Moni din ceatza ![]()
Pup pe toate
claudia74 spune:
Doina eu am facut ieri un sufleu de brocoli si tot ieri un tortulet delicios de capsune, le vezi la mine pe bloq si azi fac niste minipizza ca asteptam un coleg de-al lui Andi de la gradi, un marocan :))) restul trupei nu stiu ce bucataresc,precis delicii 

![]()
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi am fost dimineata si am repetat analizele. Sper sa iasa bine de data asta.
Bineinteles ca Robert s-a pus pe bocit dinainte de a intra in cabinet.Oricat l-am incurajat ca n-o sa-l doara,ca e barbat
si e puternic si nu trebuie sa se teama de-o intepatura..."Si ce daca sunt barbat...eu ma tem si am sa tip cat am sa pot". 
Si Amira a plans cu niste lacrimi mari mari
dar i-a trecut cand am iesit si i-am dat ceva de mancare. 
Din spirit de solidaritate cu ei
mi-am luat si eu sange,pentru o analiza de Ca si Mg. Ma gandesc ca poate zilele trecute am facut o cadere de Ca...
Am palavragit destul...ia sa ma duc sa-mi caut ceva de treaba...desi n-am nici un chef...![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI TONILA!
Sa cresti mare,frumos si sanatos! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...