Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga
Raspunsuri - Pagina 15
claudia74 spune:
Miha fa ceva analize neaparat,sa stii ca in ultima vreme tot mai multe fete se plang de stari din astea, nu stiu zau care-i baiu, slabeste sexul frumos
, eu ieri nu am facut mare lucru, o salata, o ciorbitza acra, azi fac ceva cu brocoli si am luat capsune sa fac un tortulet,poate pe dupa masa ca acu tre sa plec la medic
nici eu nu is prea sanatoasa...........la cap 

Danelutza iar ai treaba cu canapeaua zau asa?
Lianoooooooooooo pai zau te strigam aici de ne dor corzile si tu
?
Miki nu stiu cand is acas, pe la 5 cred
, sa vii la mine ca mi-am luat liege ![]()
.
va tzuca banatanca pe toate.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
pe toate
sa aveti o zi frumoasa
Miho
ai grija ca nu e de gluma, cazi si in cadere te lovesti la cap, coloana, alte alea...sanatate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
claudia74 spune:
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
doinabita spune:

Claudia, ai venit de la doctor? ce ai facut? 

Liana , no zi ceva!!!

Miky spune cu e casuta?
Monica

Danelutza, tu unde esti?

Miha, ce ai hotarat? cand mergi la doctor?
claudia74 spune:
hei Doino, io m-am facut bolnava ca sa imi aprobe casa de santate sa merg la statiune cu Andi, asa e aici, Mutter-Kind Kur se numeste, mi-au complectat o parte din hartii, restul trebuie sa fac alti medici
am de umblat de-mi vine rau dar na astea sunt formalitatile de aici
insa cel mai mult are de spus psihologul in toata chestia asta,asa ca am fost sa ma plang 
ce si unde ma doare
se pare ca a functionat
ca mi-au complectat actele 
,acu ami am de la medicul de casa, de la cel de copii, de la orl
. Nu stiu care-i baiu cu Liana de ne tine in ceata,acu ne baga si Miha in ceata
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
monica-elizabet spune:
bine ca n-ai nimik claudia...asa o minciunea acolo merge
deci ai obtinut biletele? sa stiu daca bem ![]()

doina
ce mai faceti voi?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Io n-am hotarat nimic cu doctorul. Nu stiu unde sa ma duc. La ala de cap cre ca e cel mai potrivit. ![]()
Pana una alta ma gandesc ca e posibil sa fie de la Duphaston,am citit in prospect ca poate da stari de rau si astenie. 
In alta ordine de idei? www.sampler.ro/concurent/563/mihaela-simiuc" target="_blank">Imi dati si mie un vot?
Multumesc! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Miha, ai putea sa suni mai intai la dr de fam sa ceri o parere...
votat de azi dim da uitai sa zic ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
claudia74 spune:
s-a facut votu Miha, multam fain de premiu, abia azi l-am descoperit,ti-am lasat mesaj la tine ![]()
![]()
![]()

, deci du-te sa faci o computer tomografie sa vezi, eu am primit trimitere de anul trecut dar nu m-am dus ![]()
![]()

la mine e astenie acuta de deutschland,asa ca nu au medicii de-a face cu asta ![]()
.
Monico pai nu zisai cate drumuri mai am de facut pana sa obtin beletele
sper sa reusesc pana la urma,dureaza mai cateva luni
precis.
Miki e bine, e happy.....![]()
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
monica-elizabet spune:
acu' intelesei claudia...bafta pe mai departe
pliz zii si mie cum ce e cu miki, ce casa?unde?happy...cred ca nu am priceput....
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post