Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Mercedes spune:
cristina-pana la urma am rezolvat altfel. Am si sunat tot asa ca nu mai mergem.I am schimbat grupa acolo unde e acum, am avansat o cu un an si cred ca va fi ok( a mai fost in acea grupa anul trecut in iarna vreo 3 luni).Sper sa fie bine.
szivarvany spune:
Merce, felicitari pentru decizie, sigur va fi bine 
Nu veniti diseara la o inghetata la Lotus ? 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cristina22 spune:
Daria-noi venim
!! Da' ne vreti
??
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
adi2003 spune:
Evrika! Ati gasit cofetaria.
Si da, aia este...mi-a confirmat mama ca are produse din HU. Nu stiam amanuntul asta.
Marius, nu da cu parul. ![]()
Daria, spune-mi si mie cum arata un pampers de catel? De o saptamana ma gandesc cum o fi ala...
Program de weekend? Pai duminica merg la petrecerea de botez a bebitei verisoarei mele. In rest nimic deosebit.
P.S. Mi-am luat o floricica mov, o campanula. ![]()
Gabi_K spune:
felicitari tuturor absolventilor!!!
Am terminat si noi cu clasele astea foarte grele, un 9,64 si premiul 2 la Robert, iar la Lili mai slabutz, un B la mate, restul FB. Noroc ca in cls.I nu se impart premii![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Felicitari Lili si Robert!!
Vacanta frumoasa tuturor!!
Verdictul, gagici!! La prajituri
, se pare ca io am fost cobaiu'! Cenzurez...judecati voi.Ex: tiramisu' e cu budinca de vanilie

V-ati intalnit aseara la inghetata?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
adi2003 spune:
Orice lucru/loc nou trebuie testat. ![]()
Poate ca-s mai buni la torturi. Cel putin tortul de la petrecere a fost laudat.
GabiK, felicitari pentru copilasii tai si mult succes in continuare!
P.S. Eu numai cifre am visat azi-noapte. Cata influenta are serviciul...
szivarvany spune:
Mneatza.
Da, la inghetata am fost noi si fam. Polux - membra DC 
Acum ne pregatim de Felix, bine macar ca apele sunt calde pe acolo ![]()
Siminel, sunt niste patrate de material absorbant, frumos mirositoare.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Mercedes spune:
Distractie placuta tuturor!
daria-io-s curioasa cu ce impresii vii din felix, daca a fost multa lume si de calitatea de acolo ...
cristina-uneori nu e ok sa fi cobai.Propo de asta ne spune in careva zi cristi pe mine ati experimentat iar la bia faceti tot ce ati vazut ca a foat ok la mine.
andy.p spune:
Buna dimineata..azi
,
..ne sarbatorim![]()
Mercedes la fel si noi,inca mai testam pe Andy tot felul de chestii,da le evitam cu Alexia pe cele care au fost gresite![]()
Daria cum a fost in Felix?
Cris cum sunteti?
Simi sper ca n-ai mai visat cifre![]()
Gabi felicitari ptr rezultatele finale
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei