Oradea (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, felicitari pt. Robert si Lili!!

SIMI,sa stii ca am vazut in sfarsit cofetaria Evelyn, am trecut cu masina pe langa ea, candva o sa si intru.

DARIA, si eu sunt curioasa cum a fost in Felix.

MERCE, mare dreptate ai cu testatul, din pacate primul copil are mereu dezavantajul asta, ca inveti din greselile pe care le faci cu el, dar ce sa facem? Nimeni nu e perfect si degeaba citesti 1000 de carti, tot numai din practica inveti.

Noi ieri ne-am facut program de cateva ore numai cu sotul, ca pe vremea cand nu era Luca, o pizza si dupa aia un film in Lotus... Tare bine ne-a prins, desi n-a fost mare lucru. Azi am vrea sa ne plimbam pe la cetate cu Luca, n-am mai fost pe acolo de 100 de ani. Se merita? Este ceva de vazut pe acolo?

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sa cresti mare, Alexia!!
Aveti si tort?

Bine suntem, mersi de intrebare.Bubitele se usuca, la fel si cea de pe nas...sper sa ramana fara urme.
Nu am mai iesit, asa ca am profitat si am mai lucrat la hartoage.

Voi?

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris ma bucur ca sunteti mai bine,inca un pic si gata carantina
Astept sa se trezeasca gaza si o intindem la Vad
Multumim de urari

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Drum bun si sa va distrati

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am revenit si eu de la petrecerea de botez din Baile Felix.
A fost frumos, fetita e o cumintica, iar eu am profitat de ocazie sa stau mai mult in preajma ei. N-are decat 7 saptamani.

Curios faptul ca am primit cateva calificative.
Doua persoane diferite mi-au spus ca daca as deveni mama, as fi cea mai buna mama din lume. Alta mi-a spus ca eu intr-adevar as merita sa devin mama. Alta mi-a spus sa iau exemplu si sa am si eu un bebe. Cumnata mi-a zis ca ar fi si pacat sa nu devin mama la cat mi-s de dragi copiii.
Ce sa spun? Probabil ca se vede ca iubesc foarte mult copiii, e o trasatura pe care nu o pot ascunde. Nu as fi cea mai buna mama, insa cu siguranta as iubi copilul mai mult ca orice pe lumea asta.
Insa pana atunci mai este, daca o fi sa fie vreodata.
Ce regret e ca a inceput numaratoarea inversa si timpul nu iarta niciodata, el efectiv zboara si nu se mai intoarce.

2 poze cu tortul de botez:
poza1 si poza 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Si sa vedeti ce harnica sunt de dimineata

capitolulpatruzecisipatru

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput