Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 17
ellinia spune:
Criss, si mie mi-au dat lacrimile numai cand am citit ... cred ca sa fi fost in locul tau ... Sunt momente unice in viata noastra! Ati facut si poze?
bianca.mia spune:
buna fetelor, nu am mai intrat de muuult, dar poate de ziua copilasilor mei in august, veniti toate sa ne petrecem.ciudat, nu sunt gemeni dar e doar o zi diferenta intre ei ca si data de nastere:)).revin cu o intrerbare, stiti sau ati vazut pe undeva un costumas de marinar si o rochita tip marinar, cu tichii? va rog dati un semn dak vedeti pe undeva.
crissandra, avem noi un carucior nou nout, intra pe mess si vb adresa mea e ramonajireghie@yahoo.com.pupici la toate si o ceasca mareeee de cafea aburinda, cu multa frisca si un biscuitel langa.week-end placut desi se anunta ploi:)
Eftimie C. spune:
Buna ziua, de la munci![]()
Va servesc cafeluta de pranz, calda si frumos mirositoare.
Mama ce vreme!
Cred ca o sa stam pe langa casa weekend-ul asta.
lunna27 spune:
salut
in sfarsit ajung si eu pe aici,am avut calculatorul virusat si...ce sa va mai zic...nashpa tare fara internet![]()
Cu intarziere zic si eu La multi ani! lui Iuly,multa sanatate si numai bucurii iti doresc,alaturi de baietii tai 
Cu Ana m-am conversat in particular,asa ca o pup si o salut ![]()
Criss ma bucur ca ai aparut pe la noi,drum bun la mare si sa aveti zile frumoase si neploioase!Stai sa vezi in prima zi de cls 1...atunci emotii ![]()
Cristina mama,eu cred ca ai nevoie de o schimbare,eu asa simt cand vad ca ma apuca istericalele,simt ca treb sa fac ceva si pt mine...poate la fel e si la tine ![]()
Lora ai vazut motivul pt care am lipsit dar chiar si asa,ajung sa deschid messul la cateva zile bune,forumul nici nu mai zic deci...
Noi ne luptam cu o maseluta umflata(Ana),azi mergem iar la dr,suntem pe antibiotic de o sapt,sper sa scapam ca deja m-am saturat,d'apoi ea,micuta...oricum e o curajoasa,eu la varsta ei nu stateam pe scaunul ala nici sa ma bati ![]()
gata,va las,am lucrat azi noapte si n-am inchis un ochi azi,deloc 
o zi buna!
maristef spune:
Salut la toata gashka,
am topit cateva cafele de la voi si acum m-a luat un sooomn!
am citit tot din urma asa ca sunt la curent cu toate noutatile.
Criss te ajungem din urma cu marea, marti decolam si noi la olimp.
Lora promit ca va spun unde erau pupaciosii la urmatoarea intalnire la o berica![]()
Cristina si eu am stari de criza mai ales ca de cateva luni nu gasesc nimic de munca decat la salarii de rasul curcilor, si cand vin facturile simt ca mai am putin si intru in depresie.
Trebuie sa trecem peste criza, si sa ne gandim ca avem nevoie de nervi tari ca sa scapam cu bine!
SI IN MOD SIGUR O SA SCAPAM CU BINE!!!
pupaceala la toata gshka pomenita si nepomenita!

mama Biutei
LoraG76 spune:
Dana, bine c-ai mai aparut pe aici! A luat gripa porcina calculatorul tau?
Sper sa se rezolve usor si fara dureri cu maseluta Anei! 
Mey, toti plecati la mare? Vreau si eu!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Emma, ce mai face Andrei? Ce faci cu el din toamna? Incepi serviciul? Lora, mami de Iustina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766 Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
da, sigur ca incep serviciul. L-am inscris (ne-a ajutat cineva) la cresa din Maratei. Ne-a zis sa-l aducem din iulie sa se obisnuiasca in august e pauza si in toamna sa stie despre ce e vorba cand ma duc eu la munca.
------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
LoraG76 spune:
LA MULTI ANI, STRUMFILOOOOOOR!!!!!!!!

Laura, sa-ti traiasca puii, sa fie sanatosi si sa aiba parte de ce-i mai bun in viata!
Pana vine Laura pe aici sa ne dea ceva de baut, va astept la o cafea!
Sa aveti o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
La multi ani strumfilor!
Laura, pupa-i din partea noastra, sa aveti o zi frumoasa!

Eu azi ma ocup cu dulceturi de capsuni, inca nu stiu daca sa o fac cu zahar normal sau cu indulcitor ... Poate mai fac si un compot de cirese si cam gata, ca tot e criza
Asa e, in perioada asta toti suntem surescitati, eu cel putin ... poate ca ar trebui asa cum zicea Dana, sa fac o schimbare, sa plec pe undeva, dar deocamdata nu pot, mai vedem noi!
V-am pupat, sa aveti un wk minunat! 
lunna27 spune:
neata
La multi ani Rares si Bianca!Tot ce e mai bun va doresc!Laura,sa va traiasca micutii 
Lora gripa porcina'ai ![]()
?
ma duc sa ma apuc de treburi,o zi frumoasa!