Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumim de bauturele variate! distractie placuta daca mergeti la mare!

Laura sa invete gemenii sa mearga pe role cu cat mai putine cazaturi! Succes!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Scuzati absenta, sunt super ocupata, dar tot.Si acum va scriu pe fuga de la munci

Lora,Iully,Ana LA MULTI ANI, cu sanatate!Sa fiti fericite si iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu, ca si Carmen, citesc da' nu mai reusesc sa mai scriu, la serviciu treaba, acasa treaba, vreau un concediuuuuuuuu! Vreau la mare, sa sar in valuri, mamaaaaa, nici nu visez urat! Lasa ca scap eu de perioada asta urata si ma duc si ma bronzez!
Laura, foarte frumoase rolele, sunt asa draguti copiii cu ele, gata echipati!Iar tu, la cat ai sa fugi dupa ei ... n-as vrea sa fiu in pielea ta!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Azi n-am apucat sa intru de la serviciu.
Ce mai faceti?
Carmen, multumesc pentru urari! Te scuzam, dar nu mult timp... (glumesc)
Cristina, trebuie sa-ti revii! Si eu visez la concediu, dar va fi abia in septembrie... Dar e frumos sa ai la ce visa, nu? De ce tot zici ca-i asa o perioada urata? Ai un copil frumos si sanatos, bucura-te de el si de perioada asta minunata, ca nu te mai intalnesti cu momentele astea..vorba sotului meu: o sa ne fie asa dor de ei micuti...trebuie sa savuram si sa ne bucuram de orice clipa petrecuta cu ei acum, cat sunt mici, restul are putina importanta...sanatosi sa fim, ca asta conteaza!
Danaaa, tu mai traiesti? Ce mai fac Ana si Paul? Au intrat in vacanta deja?
Emma, ce mai face Andrei? Ce faci cu el din toamna? Incepi serviciul?
Alexa, nici tu n-ai mai intrat demult...ce face Razvanel?
Aurora, pupici dragalasului Robert! Mai vrem pozeee!!!
cayaaimee, ce faci? Iar fugi prin parc dupa copil? Tot imi amintesc de cum ai zis-o tu odata cum fugi si strigi dupa el ca ma distreaza cum ai spus-o..
Mari, tu ce mai face? Ce face Bia? Tot nu vrei sa ne spui despre firma cu pupaciosi? Care e??? Vreeeeem sa stiiiim!!!
Criss, ce-ti fac fetele? Ce planuri de vacanta aveti?
Mariana, tu mai intri pe forum? Mai citesti? Cand trebuie sa nasti? Ce-ti face baiatul?
Gata, va pup, am plecat, la revedere, pa!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata feteleee!!
va servesc cu o cafea mare si gustoasaaaaaa..........iar imi este asa de somncred ca de la vremee,hhhmmmm...trece

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, eu sunt cu criza, si serios sunt foarte ingrijorata din cauza asta. Nu va mai bat la cap dar cand vad ce se intampla in jurul meu zic ca e o perioada urata, foarte urata din punct de vedere economic si social.
Cum faceti fata caniculei? Ca doar e prima pe anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Intru si eu pe fuga sa va spun ca gata ne-am luat adio de la gradinita. Ieri a fost serbarea de sfarsit si a fost foaaare frumos si emotionant. Au spus adio jucariilor si le-au urat bun venit cirelor si literelor. Au avut si tort sub forma e carte pe care scria 'adio gradinita'. A plans toata lumea si parinti si copii si educatoare. De acum am fata scolarita.

Spun cu intarziere un calduros LA MULTI ANI ANA SI IULLY.

Lora a noi vacanta incepe de duminica. Plecam la mare, aici la noi ca nu m+am ncumetat la drumuri prea lungi cu cea mica. Initial am vrut laturci, apoi la bulgari si in final am ajuns tot aici .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Revin cu o intrebare : stiti pe cineva care are de vanzare un carut sport ff usor dar care nu are spatar fix? E cam urgent ca vreau a il iau la mare.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, emotionant! Felicitari pentru serbare!
Drum bun la mare si sa aveti un concediu placut, cu vreme buna!
Cristina, lasa criza-n pace, ca n-ai ce-i face...'om trece noi si peste asta!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

crisss,fff emotionant,felicitari!!!la cum ai scris imi dau lacrimileee,ma bucur pt viitoare ta scolarita dar o sa mai vina momente din acestea cu alesia,sa le pupi din partea noastraconcediu placut la mareeee!!!!!!

carmen si stefuu

Mergi la inceput