Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

LA MULTI ANI BIANCA
LA MULTI ANI RARES

sa cresteti mari, sanatosi si fericiti.

Eu ma pregatec de nunta.Am avut o zi tare agitata cu manichiura, pedichiura, coafor, bagaje pentru mare ... singura si cu fetele pe cap . Numai de nunta nu imi mai arde . Si ca totul sa fie perfect mi-a mai iesit si un herpes la gura .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Nu v-ati trezit inca?
Azi se pare ca e o zi frumoasa!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Multumi mult, mult, mult pentru toate urarile! Scuze ca ieri nu am apucat sa raspund .
Am copii mari! Doamne, nu stiu cand a trecut timpul asa repede...
Cei mici s-au sarbatorit vineri mai mult. Am dus un tort si suc la gradinita, apoi o mica petrecere cu cativa colegi si prieteni de-ai lor. A fost bine, ei s-au simtit bine si au primit cadouri de care acum nu se pot dezlipi

http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/233

Criss drum bun, vreme excelenta si distractie mare la mare!! Sa ne aduci si noua un pic de briza, o mana de nisip si o sticlutza cu apa .

Cayaaimee hai ca eu sunt mai grea de cap, dar cateodata pricep.. cu tine m-am intalnit ieri in parc la turn, cand eram cu copiii, cu Catalina si David? N-am fost sigura 100 % ca esti tu, ca 'ma luam' de tine un pic

Ce faceti azi? Unde fugiti? Am auzit un zvon ca cineva vrea sa urce Ceahlaul ... O zi super sa aveti!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

La multi ani Rares si Bianca!Va doresc numai bine, sanatate,sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!Laura

Noi suntem bine azi, dar de vineri si pana aseara ne-am luptat cu o febra de aproape 40 grade, care revenea fix la 6 ore.Saracul meu Edi, tare a mai suferit, dar cu frectii si medicamente am dovedit-o.Acum cautam raspunsuri pentru ca nu are simptome de raceala si nu vad ce ar fi putut cauza febra Se poate de la o indigestie?Ca a acuzat dureri de burtica si spune ca a fost fortat la gradi sa pape varza cu carne...desi nu-i place.Si n-a facut nici treaba mare cum trebuie zilele astea
Va las, fug sa ma pregatesc de o iesire cu barbateii.Sa aveti o duminica excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

buna dimineatza tuturor
Laura , stai linistita ca nici eu nu m-am bagat in seama prea tare si oricum mi-a placut ca i-ai lasat sa se joace in voie pe copii , eu cu siguranta nu il lasam sa intre in balta .....
Lora e bine ca "te-a marcat" vorba mea.....dar Lura poate confirma ca am "prostul obicei" sa tip dupa asta mic
Noi plecam in concediu vineri asa ca numar zilele. Merg la servici schimbul 2 si mai stau si eu dimineatza cu pustiul ca vacanta asta m-a cam dat peste cap, nu stiu cu cine il voi lasa.....dar se gaseste cineva , nu?
sa aveti o saptamana usoara si copii sanatosi
o cafea , o bezea si ......numai de bine la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Cristina cum a iesit dulceata? cand facem o degustare?

Carmen sanatate multa lui Edi! Cum se simte acum? E bine?

Cayaaimee asa e, eu sunt mai relaxata cand e vorba de ce le permit sa faca celor mici. Am vazut ca balta nu e adanca, mai sus de glezne nu putea trece apa ca sa le intre in adidasi si daca le intra, oricum era cald afara, deci disconfortul nu ar fi fost asa de mare. Iar despre murdarit ... are mama masina de spalat, trebuie folosita, nu? . Ieri am fost in gradina zoologica si s-a apucat Rares de facut desene pe trotuar. Cum nu isi putea etala talentele artistice stand in picioare, s-a pus cand in fund, cand in genunchi, a sters toat praful si creta de pe trotuar cu pantalonii. Ei, si? El era fericit, eu linistita. Cand am plecat de la zoo, a vazut Rares pe cineva mancand inghetata si a poftit si el. Dar deja iesisem de acolo, vroiam sa mergem la gradina de vara la o hamsie. S-a pus pe plans is protestat ca el vrea inghetata, la cornet, de aia de la robotul care pune inghetata asa, invartita. Drept urmare, am oprit langa parcul din centru (cu tac'su imbufnat ca el nu mai poate de foame si noi facem mofturi), am fost la tanti aia care are masina de inghetata acolo la tarabe si am luat baiatului inghetata, ca doar nu aveam sa-l las cu pofta in glanda.
Cam asa sunt eu in relatia cu ei... poate ca din punctul de vedere a multor parinti (inclusiv al meu sotz imi zice uneori) ii alint prea mult, nu ii restrictionez destul si din cauza asta sunt mai obraznici (in sensul ca nu ma asculta uneori, mai vorbesc sau fac prostioare, se apuca de plans ca vor ba una, ba alta, fac tot felul de mofturele ...). Dar eu ma simt bine asa si consider ca o copilarie relaxata si fericita e cel mai bun lucru pe care pot sa li-l ofer. Ca peste 15-20 de ani deja o sa alerge innebuniti, pt tot restul vietii, sa isi asigure traiul, sa gaseasca un job bun, o casa cum trebuie, o jamatate care sa-i iubeasca, sa faca si ei niste copii sanatosi de care sa aiba grija ... etc, etc.

Ti-am admirat flacaul ce indemanare are la mers pe bicicleta. Ma gandeam sa le iau si la ai mei, dar mai studiez problema. Ca una singura nu pot lua, au ce se bate pe ea. Mi-e greu apoi sa ies singura cu amandoi, cel putin pana se invatza sa mearga (si nu e de neglijat nici aspectul financiar a achizitionarii de 2 biciclete.) Tu de unde i-ai luat-o pe aia? Cat te-a costat. Eu ce-am vazut prin magazine era spre 2 mil/bucata.

No .. hai sa va zic despre mine ... Imi schimb locul de munca. Mi-am dat deja demisia de aici, mai stau saptamana asta, apoi intru in concediu de odihna si de la 1 iulie incep dincolo. Am emotii, ca la orice inceput, dar sper sa fie bine.

Gata, ma intorc la treaba. O zi buna si o saptamana excelenta!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, banuiesc ca te-ai dus la ma bine, nu? Felicitari pentru noul job, sa ne dai detalii dupa ce incepi.
Criss, Caya, concediu placut! Si drum bun!
A fost sotul saptramana trecuta cu treaba pe la mare si era o pustietate .. De saptamana asta se mai animeaza ca au luat copiii vacanta. Oricum, spunea ca parca e mai placut asa, fara multa agitatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata la amiaza fetele!!!!!!
va mai intampin si eu cu o cafeaaa buna ,sa va mearga saptamana cat mai bineee chiar si concediilee cat mai placute pt cele plecate

carmen si stefiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua si sa aveti o saptamana excelenta!
Laura bafta la noul servici!
Caya concediu frumos si vreme buna!

Edi e mai bine, am scapat de febra; cautam cauzele.Aseara acuza putina durere in gat.Sa vedem cum va fi azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,
Laura,sanatate multa la copii,sa creasca mari, sanatosi,frumosi si destepti!Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme sa va felicit!
Sa stii ca sunt pro,pentru ceea ce ai spus despre copii si copilarie,chiar daca uneori poate ii alintam prea mult,cand vor creste nu o sa-i mai alinte nimeni si se vor lovi de tot felul de probleme!
Felicitari si pentru noul loc de munca,bine ca ai reusit sa gasesti ceva mai bun pe vremurile astea,sa ne povestesti cum e dupa ce incepi.

Vad ca deja au inceput concediile,asa ca va urez si eu concedii placute si relaxante!
Va doresc o saptamana cat mai buna si mai insorita!
Pupicei

Aurora,mamica micului duracell Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput