FIV 225

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

anca -Sheri este bine, se pregateste sa plece la mare pt doua saptamani cu bebelina. Si-a pierdut telefonul asa ca nu mai are nici un nr.

Catalina

coltul meu de rai

mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, s-a raportat primul caz de gripa porcina in Bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dragele mele dragi Alsima, Catalina2307, Huski,KoraPop, Dana bebe, Ingeras26a, Anka daria77, Iana mari, Alina iulia, Blue flower, LucaLuca, Pen, Fireyes (daca am uitat pe cineva - scuze), multumesc pentru gandurile voastre bune.In continuare imi este foarte greu , dar trebuie mers mai departe.
Luca Luca, da, am facut tot felul de analize, curios este ca au iesit bine. Am facut si o histerosalpingografie, prin care s-a constatat ca ambele trompe nu mai sunt permeabile ( de la pierderea de sarcina pe care am avut-o acum 1 an si 8 luni si 19 zile). Din cauza trompelor, care nu mai sunt permeabile, mi s-a recomandat sa fac FIV.
"Desfundarea" trompelor putea sa fie facuta dar exista 90% nesansa de a avea o sarcina extrauterina - nu puteam risca , si asa ca am mers pe FIV. Si voi continua.

Va pup pe toate si am incredere in DD ca o sa vina soarele si pe strada mea.

Astept vesti bune de la voi, beta cat mai mari.

Doamne Ajuta-ne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

pen ma bucur tare mult pentru tine! Doamne ajuta pe mai departe! Acum se vede burtica? Atunci cand te-am cunoscut nu se vedea deloc,doar ochisorii tai tradau o fericire imensaaaaaa!

ALRAK Luca s-a referit la histeroscopie ( vizualizarea interiorului uterului cu o camera video minuscula ) care e cu totul altceva fata de histerosalpingografie. Se recomanda tuturor femeilor inaintea inceperii fiv-ului,se pot depista sinechii uterine, polipi etc care pot impiedeca nidarea embrionilor. In special dupa pierderea de sarcina trebuie facuta.

ingeras am avut si eu astfel de perioade, te inteleg. Eu zic sa faci cum crezi ca iti este mai bine. Ai sa vezi insa ca tot aici pe forum vei reveni mai devreme sau mai tarziu pentru ca nimeni nu poate intelege problemele noastre decat persoane care se confrunta si ele la randul lor cu tot ceea ce implica FIV-ul....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Luca Luca, da, am facut tot felul de analize, curios este ca au iesit bine. Am facut si o histerosalpingografie, prin care s-a constatat ca ambele trompe nu mai sunt permeabile ( de la pierderea de sarcina pe care am avut-o acum 1 an si 8 luni si 19 zile). Din cauza trompelor, care nu mai sunt permeabile, mi s-a recomandat sa fac FIV.
"Desfundarea" trompelor putea sa fie facuta dar exista 90% nesansa de a avea o sarcina extrauterina - nu puteam risca , si asa ca am mers pe FIV. Si voi continua.

sigur ca vei continua!

dar ce te rog eu. profita de ragazul asta dat de fiv-ul nereusit si fa investigatii aprofundate sa afli cauza nenorocirii. nu e normal sa pierzi sarcina avansata!

eu nu te intrebam de hsg, ci de histeroscopie. diferenta este ca se introduce o camera video minuscula si se vede clar interiorul uterului.

si eu facusem histerosalpingografie inainte de fiv, dupa cum stii aceasta investigatie se concentreaza asupra trompelor, care nici nu conteaza in fiv - eu aveam un sept uterin, care nu s-a vazut, l-am descoperit abia dupa ce, ca si tine, am pierdut o sarcina avansata. :( acel sept fiind foarte probabil cauza nasterii premature. :(

de-aia iti spun: investigheaza-te! nu te baza strict pe medici, ia un pic problema si pe cont propriu. poate e un semn de sus nereusita asta, poate trebuie mai intai sa identifici si sa repari problema si apoi sa ramai gravida.

vezi ca e un topic "cauzele opririi din evolutie a sarcinii", citeste acolo si intreba-le pe miki & avalon ce ar fi de investigat la nivel hematologic.

este foarte important sa descoperi cauza.

iti tin pumnii tare!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Kora te si sa stii ca o sa radiezi si tu, in curand, fericire prin toti porii! Mai ai putin!
Nu se vede inca burta, nici arderoba n-am schimbat-o deocamdata, sper ca in curand. Dar nu mai am pofta nebuna de mancare de cand nu mai iau vit C, doar acid folic si Centrum Materna.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pen: un special pentru tine si bebel, te-am trecut cu cea mai mare placere in listuta de pe prima pagina...nici nu ne imaginam noi,acum 3 ani,cand imparteam aceeasi rezerva la Polizu, ca vom trai aceste momente...nu-i asa?

Alrak: imi pare rau pentru nereusita,iti doresc multa sanatate,mult optimist si credinta ca va fi bine data viitoare!

AlinaOprea: felicitari si sarcina usoara si la termen!

Noi mai avem maxim o luna si...gata!Vine bebica!

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

ALRAK imi pare rau pentru nereusita ta.
IANA-MARI nu m-a sunat nimeni de la Giulesti. Oricum, le-am spus ca nu o sa ma duc sa fac BHCG si probabil de asta nu m-or fi sunat.Cum te simti astazi? Ceva simptome? La mine NIMIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Iazminn, scuza-mi curiozitatea, dar de ce nu te duci sa faci bhcg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Dana_bebeiar ma gresisi cu o zi. Pai eu azi sunt Z5 de la ET ca parca ziua ET-ului nu se pune
Cat despre progesteronul meu, Korapopcei de la clinica au zis ca e OK si era de-abia in Z3 cand l-am facut. Oricum am zis ca ma abtin dar cred ca nu pot asa ca o sa il mai repet dupa o saptamana....

Mergi la inceput