FIV 225
Raspunsuri - Pagina 20
anka_daria77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_iulia Pentru mine astazi este prima injectie cu diphereline. Tuturor fetelor successsss. |
Sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu gravideala la sfarsit

Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Moni,esti singura care a stiut sa raspunda la "ghicitoare".Ai un 10 de la mine!Pup mamica si printesele!!!!! ![]() |
Experienta, draga mea, dar mai bine nu o aveam.
Va pupam si noi si bafta multa!!!!
31+
Laura Ioana
Irina Maria
simona2 spune:
Iazminn, multumesc pt. raspunsul legat de estradiol...o sa incerc sa nu iau prea mult in seama analiza asta pt ca eco e mult mai relevant din cate inteleg...
Dana...cum mai e cu alergia?
blue_flower spune:
Buna dimineata la toate fetele.
Imi pare rau pentru ALRAK, tare rau. Si tare bine pentru fetele care au confirmarea de
.
Referitor la faptul ca laboratorul din Giulesti nu lucreaza marti.....nu se poate face analiza si la Bios?
Si daca se face analiza b-hcg in Giulesti, ei in cat timp dau rezultatul?
Ma gandesc ca la Bios o da mai repede !!!![]()
![]()
![]()
Cine a facut b-hcg la Giulesti?
LucaLuca spune:
Alrak, sa te intareasca Dumnezeu! Am citit in urma ca ai pierdut o sarcina avansata si ca nimeni nu ti-a oferit nicio explicatie. O intrebare: histeroscopie ai facut? Un bilant hematologic?
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ancadragoman spune:
Moni mai sti ceva de Sheri ca nu am mai aflat nimic de ea de multicel?
Si am si eu o intrebare la voi:unde se poate face analiza pentru depistrea anticorpilor antispermatici?(sper ca am scris bine
)
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
pen spune:
Buna!
In primul rand felicitari fetelor, ALSIMA, ALINA, sa fie intr-un ceas bun si sarcina la termen!
ALRAK, nu am cuvinte.......... Sa dea Dumnezeu sa reusesti si tu in curand!
Succes tuturor fetelor in focuri si celor care asteapta rezultate!
Eu am 12 saptamani si 1 zi si inca nu-mi vine sa cred. Am facut dublu test si morfofetala de trim I si l-am vazut pe bebe care era cam rusinos, a stat mai mult cu manutele la ochi. In rest, toate sunt bine deocamdata, are toate oranele, este bine dezvoltat pentru varsta lui, mi-a numarat si deetelele si sunt toate si i-am vazut si auzit si inimioara (174 bpm). Sunt in al 9-lea cer! A, se pare ca e fetita, dar nu e siur.
Sa aveti toate parte de fericirea asta!!!
PS. Va ro, treceti-ma si pe mine pe listuta: FIV 1 la Giulesti cu prof. Marinescu si dr. Cocei, reusit. Punctie pe 17 martie si ET pe 19 martie.
Va multumesc si va
pe toate!
fireyes spune:
Offf, mie mi-ar placea intalneala joi totusi, ca vineri e posibil sa plec din Bucuresti... si luni, de 8 iunie, e zi libera (aia noua de Rusalii) asa ca e posibil ca multa lume sa-si fi facut oarece planuri de zburataceala... n-as vrea sa ratez si intalneala asta![]()
Lilisor, sa dea Domnul cu ambele maini la tine!
Alrak, imi pare rau...
Luca, din ce stiu eu nu e joaca cu toxoplasmoza. Bine, eu banuiesc ca nu te-ai pricopsit cu asa ceva, dar n-ar strtica sa te feresti pe viitor. important e sa nu te captusesti cu porcaria.
Mamaaa, cand va aud cu emotiile din chiloti, mi se face un dor de vremurile "bune" cand am avut si eu bafta de ET si aveam de ce sa ma leg, sa sper. Acum mi se pare ca a trecut o vesnicie de la ultimul fiv (desi a fost in aprilie)...
catalina2307 spune:
anca -Sheri este bine, se pregateste sa plece la mare pt doua saptamani cu bebelina. Si-a pierdut telefonul asa ca nu mai are nici un nr.
coltul meu de rai
iana_mari spune:
Rizzuca
te asteptam cu rezultat pozitiv sa completem frumos lista
Blue flower
sigur se face si la bios in orice zi.Rezultatul se da in jur de ora 13.
Eu trebuie sa duc banii pt, congelare de aceea voi merge joi.
Aseara citeam in urma,la fiv-ul nr. 2 (al meu)si ce credeti
citesc de AMZULICA
,pacienta lui Dracea ca nu ia dat deloc medrol (fiv reusit)si de ADENUTI
,pacienta lui Bucur ,care ia spus dupa et sa-l intrerupa(fiv nereusit)
.
Fetele mai vechi si-aduc aminte de ele.Deci va las pe voi sa trageti concluziile ca tot n-aveam subiect de conversatie.
Acum m-am linistit complet asupra lui si-l iau asa cum l-am inceput.![]()
INGERAS cum sa nu mai scrii pe forum?
Nu se poate!!!