FIV 225
Raspunsuri - Pagina 19
Dana_bebe spune:
am o prietene farmacista care mi-a zis ca se pot lua si pe reteta compensata data de medicul de familie - e drept ca nu mai mult de 3 o data parca
de ce nu incerci asa?
pune-l in frigider - compartimet legume
Bafta!
ingeras26a spune:
Adibabi, in general analizele sunt valabile 6 luni.
Alrak, imi pare foarte, foarte rau. Stiu prin ce treci. sanatate multa mamei tale, cu bebe o sa rezolvi tu in timp. La urmatorul FIV.
Dana_bebe, in septembrie fac ET-ul cred.
Alsima, la valoarea asta a beta, sigur sunt 2 bebi.
Ia de aici: http://betabase.info/index.php
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Corina D spune:
Buna la toata lumea.
Va scriu din Dubai si am venit pe acest forum ca sa mai capat ceva curaj dupa atitea esecuri. Incercam de 2 ani, avem 3 IU nereusite si in IVF.
Am epuizat orice fond banesc strins "pentru zile negre" si acum ma bate gindul sa incerc si in Romania. Moralul imi este la pamint si parca nici sa ma rog numai imi vine cind vad ca nu este nici un rezultat pozitiv.[
As vrea sa stiu ce clinica este mai faimoasa, cu rezultate mai bune. Am 31 de ani la mine totul e OK, sotul are un count de 5 mil cu o motilitate de 65%.
Va pup dulce
Corina
anka_daria77 spune:
Netza scumpele mele. Cand am inceput sa citesc de unde ramasesem ma pregateam de mare dans(mami_vreau nu te lasam singura
) dar apoi cand am vazut de Alrakmi s-a strans inima
. Draga mea curaj si multa sanatate mamei tale 
. O sa vezi ca si tu o sa devi mamica. O meriti cu desavasire.
Dana 
multumim inca odata pentru organizare. Noroc cu listuta data de doctora ca mi se pare ca mi se acutizeaza amneziile
. Te astept cu rezultate super maine.![]()
Alina Oprea uite chiar si asa suparata bag si pentru tine un dans
ca sa fie bine pana la capat.

Alsima si eu cred ca sunt doi 

Husky hai cu beta mare 
Ingeras, Mami_vreau, Kora, Catalina, Mirimir, Rizzuca, Iana, Kitta, Blue_flower, Oana_cnt, Iazmin, Simona
hai sa mergem toate la odisee cu niste minunate burtici

Hai sa ploua cu burtici

iana_mari spune:
M-au sunat de la Giulesti ca sa nu ma duc marti ci joi 4 iunie,ca marti nu lucreaza laboratorul.
ALRAK

Kora asa am sa fac.
Azi am o zi ciudata,am visat acum spre dimineata ca aveam o fetita asa frumoasa, se juca sotul cu ea,iar eu ii pregateam lapticul
IAZMIN pe tine te-au sunat?
anka_daria77 spune:
Iana nu ai visat draguta. Numai ca mai trebuie sa astepti un pic pentru laptic numai un pic.

![]()
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari Azi am o zi ciudata,am visat acum spre dimineata ca aveam o fetita asa frumoasa, se juca sotul cu ea,iar eu ii pregateam lapticul |
e de bine, eu cu 3 zile inainte de test am visat ca mi-a venit ciclul, iar dupa 2 zile mi-a venit...
asa ca...fetita sa fie!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
ingeras26a spune:
Fetelor, eu as vrea tare mult sa nu ma intru pe forum o perioada, pentru ca as fi vrut sa ma detasez de ceea ce s-a intamplat, dar nu ma pot abtine... ![]()
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
alina_iulia spune:
ALRAK imi pare tare tare rau pentru tine dar nu te descuraja. Stim aproape toate fetele ce e in sufletul tau. Cu toate astea stiu ca vei merge mai departe pentru ca trebuie. Toate speram si sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu va rasari soarele pentru noi. Gandeste pozitiv.
Alsima si Alina felicitari si sa va dea DD sanatate, bebei minunati si sarcina la termen.
Pentru mine astazi este prima injectie cu diphereline. Tuturor fetelor successsss.
iana_mari spune:
off eu cred ca visele se intampla pe invers,nu stiu ce sa mai zic.
Anka si Ingeras va multumesc,dar pana nu vad eu testul ..nu vreau sa ma bucur.