FIV 225

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTA da stiu,am citit ca ai scris ca dr. tau a spus ca e ok acum progesteronul si asta ziceam si eu ca acum e ok trebuie sa fie peste 30 si la tine era 40 in zi 3 dupa ET. Sa stii ca te urmaresc doar esti veterana de-a mea si acum cred ca ai cele mai mari sanse! Peste o saptamana cand ai spus ca vrei sa repeti progesteronul o sa faci si bhcg,dar chiar mai repede ai putea,in zi 10 sau 11, ca peste o saptamana o sa fii in zi 12 si nu cred ca mai astepti tu inca o zi - doua cand stii ca iese clar si in zi 10 - 11,nu-i asa ? Doamne ajuta! Iti doresc din tot sufletul sa reusesti!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Corina D
nou venit

United Arab Emirates

1 Mesaje
Trimis la: - 27/05/2009 : 09:35:13
--------------------------------------------------------------------------------

Buna la toata lumea.
Va scriu din Dubai si am venit pe acest forum ca sa mai capat ceva curaj dupa atitea esecuri. Incercam de 2 ani, avem 3 IU nereusite si in IVF. Am epuizat orice fond banesc strins "pentru zile negre" si acum ma bate gindul sa incerc si in Romania. Moralul imi este la pamint si parca nici sa ma rog numai imi vine cind vad ca nu este nici un rezultat pozitiv.[
As vrea sa stiu ce clinica este mai faimoasa, cu rezultate mai bune. Am 31 de ani la mine totul e OK, sotul are un count de 5 mil cu o motilitate de 65%.

Va pup dulce

Corina

Corina.D imi pare rau pt nereusitele tale, insa nu trebuiesa-ti pierzi speranta si pana la urma va fi bine, vei vedea. Multe fete de pe acest forum pot confirma. Sunt multe centre in Ro unde poti face fiv (Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Cluj), peste tot sunt reusite si nereusite. Eu pot sa-ti recomand centrul de reproducere asistata din Cluj, eu acolo am facut fiv anul trecut si am reusit din prima (e si cel mai ieftin din tara). Fetele de aici pot sa-ti recomande alte centre, unele au foarte multa experienta (din pacate), insa nu ti-au raspuns inca pt ca probabil nu au vazut mesajul tau. Scrie repede 10 mesaje ca satreci de moderare, astfel mesajele tale vor aparea in timp util si vei primi raspunsuri.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Kitta -nu stiu daca ziua unu e ziua cu ET sau nu!eu credeam ca da.
poate ma lamuriti pana maine la listuta noua
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Corina bine ai venit printre noi!

Eu iti recomand Bucurestiul. Experienta conteaza enorm. Clinica Giulesti ( acum se numeste Prof. Dr. Panait Sarbu ) are preturi rezonabile si doctori specializati in FIV,cu multa experienta. Pentru conditii mai bune exista si clinici private cum ar fi Gynera ( pretul e aproape dublu,uita-te pe prima pagina pentru detalii ). Eu pe acestea ti le recomand desi sunt mult mai multe...

Dana bebe ziua ET = ZIUA 0!!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Sa continuam AICI

Mergi la inceput